Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Robotka ja jak wychodzilam na zadanie to poszlam do poloznych po obchodzie i po sniadaniu. Daly mi jakis druk do wypelnienia i tyle. Poszlqm sie przebrac i do domu
nie masz w szpitalu automatu z napojami?Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Robotka ja jak wychodzilam na zadanie to poszlam do poloznych po obchodzie i po sniadaniu. Daly mi jakis druk do wypelnienia i tyle. Poszlqm sie przebrac i do domu
nie masz w szpitalu automatu z napojami?
o to dobrze to pójdę też po obchodzie do położnychbo myślałam że trzeba to lekarzom na obchodzie powiedzieć a wolałabym mojemu tego nie mówić bo rozumiem że jak ma dzis dyżur to jutro będzie jeszcze na rannym obchodzie
-
Murraya powodzenia
Widzę, że baby boom na forumciekawe który dzieciak otworzy kwiecień
powinien być podkreślony na liście
Rudzia Rudzinko nie dołuj się, zostałyśmy 2 na nasz termin, życzę Tobie i sobie żebyśmy się wstrzeliłyswoją drogą zastanawiam się czy regularne miesiączki mogą mieć związek z ewentualnym terminowym porodem ? Lub czy to, że mama rodziła w terminie 3 dzieci zwiększa moje szanse na 'punktualnosc'
udaję, że nie słyszałam słów ginekologa wczoraj, że rodzic jeszcze nie bede bo jakoś sobie jutrzejszy dzień upatrzyłam
Rudzia, Fasia, KasiaKwiatek, Aguś86, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Od polodnia spina mi sie brzuch i mam bole krzyza takie jak na @ ale lekkie.. teraz zauwazylam rozowe uplawy na bieliznie.. kurcze moze cos jednak ruszylo? Ale bylabym szczesliwa!
NY Ty sie nie przejmuj slowami gina widzisz jak to jest proboja prorokowac ale im nie wychodzi..ilu dziewczyna juz minal "termin" podany przez gina a Ona dalej w dwupaku!szanse sa zawsze! Wierze ze Obie urodzimy w terminie
NY, Aguś86, weronika86, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Od polodnia spina mi sie brzuch i mam bole krzyza takie jak na @ ale lekkie.. teraz zauwazylam rozowe uplawy na bieliznie.. kurcze moze cos jednak ruszylo? Ale bylabym szczesliwa!
NY Ty sie nie przejmuj slowami gina widzisz jak to jest proboja prorokowac ale im nie wychodzi..ilu dziewczyna juz minal "termin" podany przez gina a Ona dalej w dwupaku!szanse sa zawsze! Wierze ze Obie urodzimy w terminie
Fasia, Rudzia lubią tę wiadomość
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:26
NY, maggie86, KasiaKwiatek, Militta110816, Anka1501, Fasia, Angela89, Rudzia, sylvia007, lysinka, mf, Jaga, malinka1984, Nadzieja84, Aguś86, Lali, shimmer_lip, adk_1989, CzaryMary, Justinka, liwi, iwonka1077, Krysti, Ewelcia, weronika86, mantissa, Agusiek89, Gosha, haneczka, mila79, Ulka84, Bambi85, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Robotka z automatem chodziło mi o kawe, bos chciala
nie wiem jak u Ciebie z dyzurami, u mnie wieczorem byl kto inny i rano tez. O 7 i 19 byla zmiana
NY ja sie nie znam na punktualnosci porodu. W zyciu nie mialam regularnej miesiaczkiale zycze Ci aby tak wlasnie było!
Rudzia nie mysl o tym kiedy sie zacznie. Moze wlasnie juz cos w tym kierunku sie dzieje? Niestety albo i stety nie mamy na to wplywu. Boisz sie, ze jak nie teraz to dopiero 17 beda Ci wywolywac - spójrz ile jeszcze en dni do tego 17 kwietnia po drodze, a w mazdy z tych dni przeckez moze sie zaczac. glowa do gory!
Lali kiedy beda wiesci?
NY, Rudzia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny