Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Syneczek 3200 53 cm na 99% Kamilek. Jest najcudowniejszy na świecie. Niestety zobaczę go jutro popołudniu bo ma jednak wadę serduszka ale dostał 9/10 pkt
maggie86, Krysti, Justinka, Rudzia, Lwica, CzaryMary, iwonka1077, lysinka, Lali, Angela89, malinka1984, MartaAlvi, mf, Fasia, shimmer_lip, Aguś86, Nadzieja84, Ewelcia, weronika86, mantissa, Agusiek89, NY, KasiaKwiatek, haneczka, Ulka84, sylvia007, liwi, Bambi85, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAngela89 wrote:Ty babo opowiedz lepiej co u Ciebie ?! A nie wpadasz i wypadasz
Jak Iwo ?
Co ja mam mówić kochana...życie to niejebajka
Dzisiaj byliśmy w przychodni neonatologicznej. Młody na wadze przybiera ok. Ja mam dola bo nie mam sutków do których iwcio mógłby się przyssac i sciagam pokarm laktatorem a tak to karmie go mm i mam z tego tytułu wyrzuty sumienia...
Mi ściągnęli szwy
No i jakoś leci kabarecik
A Wy rodzcie szybciej no!!!!! Zaciskacie te nogi jak nie wiem co !
Następną do tablicy wywołuje ............ Amy !!!
Ooooo jednak Kluska się wyrwałagratulacje ! Trzymam kciuki za serduszko syneczka.
Maggie - sutek przykleilam na kropelke Maltanu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:12
kluska, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.mlecznewsparcie.pl/2015/01/dieta-mamy-karmiacej-piersia/ - Dla mam karmiących i przyszłych mam karmiących piersią.
maggie86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kluska gratulacje i duzo zdrowka dla synka
Mary nie mow, ze masz wyrzuty sumienia, ze karmisz mm?? Daj spokoj Ciotka, dziecku krzywda sie przez to nie stanie!! Ciesz sie macierzynstwem
kluska, CzaryMary, weronika86, liwi lubią tę wiadomość
-
Serdeczne gratulacje mamusie!
Kluska, z małym Kamilkiem (ja mam na imię Kamila swoją drogą więc uważam, że to najpiękniejsze imię świata) na pewno wszystko będzie dobrze :*
Murraya - Jacon wystrzelił przy kichnięciu czy jak?Ekspresowo! Odpoczywajcie i cieszcie się sobą :*
Anka1501, CzaryMary, mf, weronika86, KasiaKwiatek, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Co ja mam mówić kochana...
życie to niejebajka
Dzisiaj byliśmy w przychodni neonatologicznej. Młody na wadze przybiera ok. Ja mam dola bo nie mam sutków do których iwcio mógłby się przyssac i sciagam pokarm laktatorem a tak to karmie go mm i mam z tego tytułu wyrzuty sumienia...
Mi ściągnęli szwy
No i jakoś leci kabarecik
A Wy rodzcie szybciej no!!!!! Zaciskacie te nogi jak nie wiem co !
Następną do tablicy wywołuje ............ Amy !!!
Ooooo jednak Kluska się wyrwałagratulacje ! Trzymam kciuki za serduszko syneczka.
Maggie - sutek przykleilam na kropelke Maltanu
Kochana ja też nie mam idealnych sutków, jak byłam w hotelu jak mała wypisywali była ze mną dziewczyna, miała piękne sutki idealne do karmienia, miała pokarm a i tak głupia karmiła mm bo było jej tak po prostu wygodniej.Chciałam jej ukraść te sutki ja jak mała przykładałam do piersi i widziałam że się denerwuje to miałam łzy w oczach. Kapturki mi pomagają ją przykładać ale i tak musimy czekać aż przybierze, więc jadę na laktatorze.Nie miej wyrzutów sumienia że karmisz mm bo nie jest to złe ! Robisz wszystko dla Iwa to jest najważniejszeCzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:CzaryMary a nakładek na sutki próbowałaś?? Ja z prawego karmie z nakładka bo małej nie pasuje za bardzo prawy , jest płaski bardziej
Tak hwestunia - cos tam z nich pociumka ale wydaje mi się ze łyka przy tym dużo powietrza , bo po takim posiłku z nakladkami strasznie placz e i ewidentnie boli go brzuszek.
Będę walczyła dalej.
Boże dziewczyny dzięki za pocieszenie. Jesteście kochae ! Juz mi lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:18