Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Murraya, Kluska Gratulacje!!
Wiadomość od Ewelci
Chłopaki na świecie, już się karmili z cycocha
Filip 2500 51cm
Kuba 2300 47cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56c9aef81db3.jpg
))
maggie86, maggie86, Anka1501, Lwica, Angela89, malinka1984, Justinka, Lali, Lali, CzaryMary, Fasia, mf, Militta110816, Aguś86, lysinka, Rudzia, Nadzieja84, iwonka1077, weronika86, mantissa, Agusiek89, Jaga, NY, KasiaKwiatek, Eklerka, Gosha, AGA 30, haneczka, Krysti, kluska, Ulka84, Zima, Murraya, sylvia007, Bambi85, liwi, gosiunia, Magic, Auro lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kluska GRATULACJE i trzymam kciuki żeby z serduszkiem było ok.
Mój syn dziś nie ma litości dla mnie,kopie strasznie a do tego kręgosłup w odcinku lędźwiowym nawala mnie na maksakluska lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMnie dopada jakaś depresja chyba, maż miał być w domu ze mna a w efekcie wczoraj i przedwczoraj był w biurze, dzis do 14 wczoraj do 16, ciekawe czy jutro jedzie... Echhhhh ale mam córcię i mam dla kogo walczyć o dobry nastrój
CzaryMary, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Tak hwestunia - cos tam z nich pociumka ale wydaje mi się ze łyka przy tym dużo powietrza , bo po takim posiłku z nakladkami strasznie placz e i ewidentnie boli go brzuszek.
Będę walczyła dalej.
Boże dziewczyny dzięki za pocieszenie. Jesteście kochae ! Juz mi lepiej
Walcz matka walcz ! Ja karmie z butelki moim pokarmem a w dzień dla "zabawy" przykładam ją do piersi bo ważniejsze jest to aby przybierała na wadze a nie jaka formą i co będzie jeść.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
Mary - ja miałam jeden sutek wklęśnięty, bolało strasznie przy karmieniu, praktycznie nie dawało rady i było ciężko, próbowałam z nakładkami, ale tak na prawdę pomógł mi laktator! wyciągną mi tego sutka
później karmienie było czymś normalnym, naturalnym nie zależnie od piersi
spokojnie i u Ciebie się uda!
Angela89, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Kluska gratulacje! Z serduszkiem bedzie dobrze, głowa do góry!
Ewelcia podwójne gratulacje!)
Mary głowa do góry matka, ważne że Iwo zdrowy a czy na cycku czy na mm to nie ważneWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 21:27
Angela89, CzaryMary, maggie86, kluska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHahahaa ciotka Mary wlazla na wątek i się posypalo. Noooo która następna ? Dam w nagrodę przterminowane kupony do MC donalds
Ewelcia- cudne chlopy. Gratulacje
Angela - na ten pomysł jeszcze nie wpadlam. Dzięki
Hwesta - nie lam sie. Mój maz był z nami tylko 2 dni. Dzisiaj wróci dopiero za godzinę .... :'(Angela89 lubi tę wiadomość
-
kluska wrote:Syneczek 3200 53 cm na 99% Kamilek. Jest najcudowniejszy na świecie. Niestety zobaczę go jutro popołudniu bo ma jednak wadę serduszka ale dostał 9/10 pkt
Wszystko będzie dobrze zobaczysz.
kluska lubi tę wiadomość