Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Ja tez mam na wypisie ze na zadanie ale ja ja wybudzam, moze niepotrzebnie, nie robie jej przerw dłuższych niż co 3 h a w dzien co 2, moze dlatego mnie przytłacza to ze ciagle karmie ;p
weronika86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie wiem czy przybiera bo dopiero 2 dni w domu jesteśmy, ale wg mnie tak, ważyłam ja na swojej wadze elektronicznej to miała 2700 w ubrankach... Ale nie wiem na ile dokładna ta waga, a wyszłyśmy z waga 2480, sama sie wybudza czasem, ale głownie ja ja... Moze faktycznie teraz pojde spac i zobaczę o której sie wybudzi
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
http://baby-shower.pl/waga-dla-niemowlat-zelmer
Taką mam. Ma też melodyjki dla trochę starszych już dzieci, żeby spokojnie siedzialy. I jest dokladna, bo porownywalam pomiary z ta w przychodniUzywalam tak do półtora roku, a teraz już Zuzia staje na lazienkowej
Angela89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
MartaAlvi wrote:Murraya, Kluska Gratulacje!!
Wiadomość od Ewelci
Chłopaki na świecie, już się karmili z cycocha
Filip 2500 51cm
Kuba 2300 47cm
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/56c9aef81db3.jpg
))
Majóweczki serdecznie gratulują cudownych i przesłodkich chłopaków
Pozostałym Mamusiom oczywiście również gratulujemy i życzymy powodzenia tym jeszcze oczekującymmaggie86, Fasia, Lali, iwonka1077, Aguś86, Agusiek89, weronika86, nojaniewiem, MartaAlvi, Eklerka, Nadzieja84, dorota1987, KasiaKwiatek, Ewelcia, beti97, liwi lubią tę wiadomość
-
ASICA w koncu sie odezwalas! odzywaj sie czesciej!
JUSTINKA co do nieodnieranych telefonow..kolega ktory ma mnie wiesc odzdwonil po 3hr! no zajebiscie..chyba piechota pojde kurwa bo mam 10min!
maz mnie z synem tak wkurwili ze sami sobie kolacje robia! w doopie mam!
MANTI trzymalam kciuki za malego chociaz nie pisalam, bylam w pracy i super ze nie musi kruszynka isc na lampy!
MAGGIE ja zamierzam robic tak jak ty..myc pupe woda.!
NATT odezwij sie! jestem ciekawa czy zdazysz do polnocy czy twoj bedzie pierwszym kwietnowym dzieciaczkiem!
kuzwa kilka godzin mnie nie bylo a tu takie newsy!!!!! wow wow wow!!!
MURRAYA ale mega szybki porod! jednak cialo juz pamieta..modle sie o taki samduzy chlopak! czekamy na fotki jak dojdziesz do siebie!!!! caluski!
KLUSKA gratulacje dzidziusia rowniez..ale zescie sie posypaly!!!! kamil sliczne imie! mam madzieje ze serduszko wypadnie dobrze! modle sie za was!
EWELCIA tobie podwojne gratulacje! fotka przeslodka a jakie duze te twoje chlopaki!!! nieskonczony 36tc a maluchy ponad 2 kg! szacun dla ciebie! idealny inkubatorek!!!
RUDZIA super ze sie odezwalas! jakies plamienie? moze urodzisz w terminie!
amy nadal sie nienodzywa? biedulka! fasia pozdrow ja ode mnie kochanie!
wybaczcie ale wiecej nie pamietam! podniecilam sie dzieciaczkami!
aaaa i suwaki wrocily
dopiero fasia co pisalysmy o zgadze??mialam w ciazy moze ze 3 razy..bez cieazy nigdy!! i mnie kuzwa teraz pali!!! melko nie pomoglo jeszcze!!!mantissa, maggie86, Asica, kluska lubią tę wiadomość