Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
mf wrote:A tak sie ladnie zapowiadalo!i jaka regularnosc!
mi sie wydawali ze nie sa regularne..myslalam ze musza byc co 10min idealnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 22:43
-
Kluska, Murayya, Ewelcia gratuluję dzieciaczków.
Ja dzisiaj zauważyłam , że mam nawrót depresji:( Muszę koniecznie dostać się do psychiatry ( ta franca bedzie dopiero 10 kwietnia a ja już w Łodzi) boję się , że dostane takiego babybluesa jakiego świat nie widział. Juz mi odwala:(
Marcel dzisiaj odpukać bez gorączki ale siedziałam do przeszło 1 w nocy i ją zbijałam. Miał jechać ze mną jutro do Łodzi ale wymiotuje mi po antybiotyku i musi tu zostać bo w razie wu ma dostać antybiotyk w zastrzykach.Do tego standardowo teściowa dojebała mi do pieca aż się popłakałam przez ni,ą ale nie mam wyjścia jak ustąpić i zostawić z nią młodego. Jutro wyjazd , wieczorem wizyta , ktg usg podejrzymy moją Lilcie i podejmiemy decyzje jaki poród. Mam nadzieję ze Marcel przyjmie kolejne dawki antybiotyku i w piątek pójdzie mąż na kontrole i mi go w sobote przywiezie bo już tęsknie.
Natt trzymam kciuki. -
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:26
Angela89, weronika86, Fasia, maggie86, haneczka, Lali, iwonka1077, Nadzieja84, Anka1501, Rudzia, Jaga, NY, mantissa, KasiaKwiatek, Justinka, Ulka84, mf, Ewelcia, lysinka, Eweliśka, CzaryMary, sylvia007, Gosha, Bambi85, shimmer_lip, liwi lubią tę wiadomość
-
murraya cosntam widac
jestem z ciebie dumna!!! ja tez chce tak szybko!!! popekalas cos? ale jestes megaaa!!!
jaga idz jak najszybciej! jesli ni to pisz do mnie na priva jesli chcesz sie mocniej wyzalic! mamy podobne sytuacje wiec cie zrozumieni ty mnie tez! jestem tu w razie co!Fasia, maggie86, Jaga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:widze ze jestesmy na swieczniku innych watkow
ale super! dziewczyny przezywaja razem z nami
A nasze losy śledzą czerwcówkiAnka1501, maggie86, Lali, Fasia, iwonka1077, mantissa, Sista, KasiaKwiatek, Ulka84, Ewelcia, weronika86, sylvia007, Gosha lubią tę wiadomość
-
b
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 17:26
Anka1501, Fasia, maggie86, haneczka, iwonka1077, Lali, NY, mantissa, Nadzieja84, KasiaKwiatek, Justinka, Ulka84, mf, lysinka, weronika86, CzaryMary, sylvia007, Gosha, shimmer_lip, liwi lubią tę wiadomość