Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Haneczka daj znac rano koniecznie jak sie sprawy maja!
Jaga glowa do gory, trzymam kciuki aby synek poczul sie lepiej. Do soboty juz niewiele, dasz rade!
Jaga, haneczka lubią tę wiadomość
-
Dam znać, dam. Jestem prawie pewna, że to wody, bo co rusz napływa po trochu i przezroczyste, ale bez paniki. Jutro pojadę bo bóle mam jakieś takie nieregularne. No chyba, że się w nocy coś rozkręci.
Ewelcia! Gratuluję syneczków:) Naszła mnie myśl skąd wiedziałaś któremu jak dasz na imię.
Kluska, Tobie też gratuluję synusia:) Z tym serduszkiem to mam nadzieję nic poważnego...
A co z Natt? Bo jakoś nie widzę -
Dziewczyny, podczytujemy Was, bo za pol godziny, wskakujemy na trzecie miejsce na podium
Gratuluje wszystkim rozpakowanym i trzymam kciuki za kolejne !!! Powodzenia
CzerwcówkaAnka1501, NY, Angela89, Krysti, maggie86, KasiaKwiatek, Rudzia, Fasia, Nadzieja84, Lali, Joasia:), weronika86, CzaryMary, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwelcia Kochana
Dużo zdrowia i uśmiechów,
pisków, wrzasków i zabawy moc
Sporo radości z tupotu malutkich nóżek
Łez szczęścia z pierwszego uśmiechu,
ząbka, słowa i kroku
porozrzucanych wszędzie klocków,
przytulenia okrągłej główki
i uścisków małych raczek.
Życzy Krystihaneczka, Ewelcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykluska wrote:Dziewczyny ile po cc mogę się napić? Usycham z pragnienia. Mały łyczek mi nie starcza. Mogę łyksnąć coś więcej po 6h? Czym to ew. grozi?
Ja piłam po 5 godzinach normalnie, wiadomo nie opijałam się. A rano następnego dnia dostałam suchary i kleik.kluska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny