Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwonka nie gadaj bo ja nie zasnę tez
haha
A najśmieszniejsze to to ze jak się budzę nad ranem to patrze pierwsze co czy mokro pod dupą nie mam gdzie bo ja twardo śpięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 23:43
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKochane oficjalnie rozpoczął się nasz miesiąc
Mamy 23 kwietniobobaski, a dopiero teraz ruszy lawina
Zajmować miejsca w kolejce!!!
Dobranoc Brzuchatki i Mamuśkimaggie86, NY, Angela89, Ulka84, Murraya, haneczka, Fasia, weronika86, CzaryMary, Gosha, shimmer_lip lubią tę wiadomość
-
Ufff pozwoliła mi na kilka łyków. Będę pić małymi łyczkami. Ulga. W ogóle super położna nam się trafiła. Zaraz ma przyjśc spróbować zawalczyć z naszymi cyckami. Super kobieta. My i tak nie śpimy, adrenalina nas chyba trzyma. Ja już drugą noc na czuwaniu. Wczoraj mnie głowa tak bolała w nocy, że spałam 3h. A tera nie mogę z wrażeń. Mam takiego cudownego syneczka
Gratuluję serdecznie Ewelcia i Murraya. Cudne uczucie, prawda.Lali, Angela89, Ulka84, Murraya, mf, Nadzieja84, maggie86, haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, Eweliśka, adk_1989 lubią tę wiadomość
-
a ja sie witam w 39tygodniu z moja bezsennoscia, ogromna, nocna zgaga i mniej ruchliwym nadal dzieckiem (ale sie ruso, to nie panikuje). Szwagierka mowila, ze Mala moze sie wstawiac mocniej do kanalu rodnego, albo zbierac sily na porod... ehhhh... i mam stresa... wszystko mnie stresuje ostatnio... i to usg spojenia dzisiejsze tez...
-
Mf nie martw się będzie dobrze.Zdaj relację z tego usg bo ja mam podobny kłopot ze spojeniem ale lekarze mnie olali...
Mnie nastraja pozytywnie jak widzę już tyle rozpakowanych i szczęśliwych kwietniówek i zaczynam wierzyć, że zniosę dzielnie ten poród.Jesteście moimi bohaterkami!mf, maggie86 lubią tę wiadomość
-
NY wrote:Nie wiedzieć czemu nie mogłam spać do 1 i znów sie obudziłam
pierwsza taka noc za cała ciąże, nie mogę sie ułożyć i chyba dalekatnie mnie cmi jak na okres, a ja bardzo wrażliwa jestem na wszelkie odczucia:/
mf, NY lubią tę wiadomość