Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Amy rodzisz?
Super. Powodzenia!
Ja poszłam spać z bólami, ale zasnęłam. O 4 rano obudziły mnie silne bóle brzucha plus krzyża i coś tam się napinało. Od wtedy nie śpię. O 6 ból się nasilił. Teraz trochę zmieniłam pozycję to lżej czuję, ale uczucie wraca jak bumerang.
Coś tam się dzieje. Przed 8 tak czy siak jedziemy na IP skontrolować, głównie ze względu na te wycieki, bo tak to bym jeszcze czekała. W sumie nie wiem na co. Nigdy wcześniej nie rodziłam.Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
7cm. Do 12 powinna sie ta wredota urodzic
Nadal umieram...haneczka, gosia86, KasiaKwiatek, CzaryMary, mf, Eweliśka, iwonka1077, Jaga, Militta110816, Angela89, Krysti, shimmer_lip, Aguś86, Bambi85, Agusiek89, liwi, MartaAlvi, Ewelcia, Murraya lubią tę wiadomość
-
natt wrote:Mówili, że mam wrócić jak będzie źle. Kurwa jest źle już trzecią noc. A skurcze mam już tyle tygodni że chyba zdążyłam się już przyzwyczaić i dlatego aż tak bardzo mnie nie bolą. Zresztą jak bolą to ja po prostu siedzę cicho bo tak mi lepiej. Może powinnam drzeć japę jak ta laska to by mnie inaczej potraktowali.
Teraz aż się boję tam jechać bo znowu pogrzebią, pokłują całe łapy igłami i każą mi wracać?! To dobija jeszcze bardziej.KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Amy_ wrote:7cm. Do 12 powinna sie ta wredota urodzic
Nadal umieram...KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Natt ja też bardzo współczuję. Życzę Ci, żeby się wszystko jak najszybciej rozwinęło.
I jak tu jeździć na IP z wątpliwościami jak tak się ciężarne traktuje z takim rozwarciem i skurczami?
Ja też nie liczę na przełom, ale może chociaż się dowiem co nieco. -
nick nieaktualny
-
Amy! To sobie Olek datę wybrał
Powodzenia!!!
Dziewczyny gratulacje dla świeżych mamus:)
Ją prdole jak tu huczy! Całą dobę! W nocy i w dzień i to bynajmniej nie wiatr!!!
Chyba wolałabym chrapiaca stara babe niż ten huk.
Dziś się wypisuje!Nadzieja84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bry
Widzę, że dziś kolejny porodowy dzień
Co do Amy to można było przewidziec, że Olo postanowi wyjść właśnie 1 kwietnia
Natt współczuje. Jesteś w domu? Jak masz się męczyć to wracaj do nich i zacznij im stekac i jęczeć to może zostaniesz. Jak można tak kobietę do domu wysłać, tak samo jak Amy ostatnio..
Haneczka Ty też daj znać co powiedzieli w szpitalu!
Ja czuję, że na dniach urodze. Na pewno do końca tygodnia..
Zgagi dziś nie miałam ale za to potworny ból w pachwinach, potworne pieczenie w bozenie..Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 06:57
Amy_ lubi tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Amy nasz hardcore pewnie leci bez zzo i oksy też nie dała podłączyć
Oczywiście, że leci bez. Czego Ty się spodziewałas?KasiaKwiatek, Amy_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA wiecie , że mi w szpitalu kolejną wizytę dała 22.04...w terminie porodu?
tak to się pożegnała życząc powodzenia, badania zrobione i tyle...mam czekać na akcję. Wiem , że ktg dopiero w dniu terminu pierwsze więc chyba przewiduje , że nie dotrwam...
Po drodze tylko usg pomiarowe i tyle. Dobrze , że mam w odwodzie mojego medicover prowadzącego, on co tydzień chce mnie mieć na oku. Dzięki temu będę wiedziała choćby co szyjką się dzieje.