Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyStarsza 40+6 młodsza 40+4
no ale szyjka nie skracala się w 37 tygodniu do 1 cm
Ehhmmm poza tym termin z om przy pierwszej był "mocno umowny" if you know what I mean...przy drugiej już trafniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:12
weronika86 lubi tę wiadomość
-
Nadzieja ja wiem, że my tak od dawna
ale tym razem to jest moje przeczucie a nie prognozy lekarza, które od lutego nie mają pokrycia haha
zobaczymy co z tego wyjdzie. W sobotę pełnia wiec kto wie
Kasia zobaczymy do kiedy wytrwasz))
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:15
-
Witamy się juź lekko przeterminowani
Śniadanko trzeba zjeść i dziś jadę do szpitala na badanie ginekologiczne i ktg a że nie spodziewam się zawrotnej zmiany to koło południa wróce do domku i będziemy czekać na rozwój sytuacji i gdyby co 07.04 wtorek oxy.
Udanego dnia kobietkiNadzieja84, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, iwonka1077, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
KasiaKwiatek wrote:Starsza 40+6 młodsza 40+4
Ehhmmm poza tym termin z om przy pierwszej był "mocno umowny" if you know what I mean...przy drugiej już trafniej
Fasiu ja też się tą pełnią wkręciłam:)weronika86, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDokładnie
w końcu każda urodzi
Ja to chcę jeszcze pojesc na święta dobre rzeczy, potem proszę bardzo niech się dzieje.
Mary miałam napisać wczoraj ale słaby dzień miałam i tylko czytałam. Nie stresuj się tym karmieniem. To początek i jeszcze macie czas na dotarcie, a mm to nie zło żadne przecież, daj spokójIwo zdrowy i Ty reszta nie ważna!
weronika86, lysinka, malinka1984 lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Starsza 40+6 młodsza 40+4
Nadzieja84 wrote:Jak Kasia pobłogosławiła Amy swoim "GO GO MATKA" to na pewno wszystko będzie dobrze!
I jak tu spać gdy takie wrażenia...ja tez kaska chce jak mi sie cos zacznie! pamietaj o mnie!
hahah dziekuje za pmaiec i rowniez gratuluje nowego tygodnia
trzymam kciuki za wizyte
amy masz 6cm rozwarcia??????? ja pierdole dziewczyno trzymaj sie!
natt co to ma kurwa byc? znieczulica..wspolczuje kochana! dasz rade..moze sie przespij na razie a potem masuj suty, podbrzusze? moze cos pomoze
ewelcia jak wyglada karmienie 2 bibasow!?
fasia ty nas wszystkie przenosisz!
malinka trzymam kciuki zeby oksy nie bylo potzrebne! ja mam byc w szpitalu juz 9ego kwietnia jak sie nie ruszy a termin mam na 8ego...bardzo szybko...
wogole kopnal ktos was w dupe za taka nadprodukcje? toz to w tydzien do 5tys dojdziemy
Nadzieja84, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluję nowych tygodni
Amy nie chce Cię wkurviac ale zostaw telefon i bądź aktywna. Przysiady Ci pomogą
Natt współczuję kochana.
Niestety to wszystko głupie jest, ja chodzę z dużym rozwarciem miesiąc a jeszcze nie rodze
Niestety skurcze i bóle mnie męczą co chwile. Mam nadzieję, że do niedzieli urodze.
weronika86, malinka1984, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Natt wracaj do szpitala, po tych kilku godzinach może wezmą cię już na porodówkę
Amy trzymaj się, jeszcze 3 cm zostały, powinno pójść już szybciej
Malinka do 7 masz jeszcze trochę czasu, może samo się rozkręci
Dziewczyny gratki nowych tygodni
Weronika tobie gratki tego 40weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Dziewczyny gratuluję nowych tygodni
Amy nie chce Cię wkurviac ale zostaw telefon i bądź aktywna. Przysiady Ci pomogą
Natt współczuję kochana.
Niestety to wszystko głupie jest, ja chodzę z dużym rozwarciem miesiąc a jeszcze nie rodze
Niestety skurcze i bóle mnie męczą co chwile. Mam nadzieję, że do niedzieli urodze.gratulje tego...ja nawet mowie to co moj przed sekunda myslal i na odwrot...
12 maja jebnie nam nasza 13tka24hr na dobe razem
KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
weronika86 wrote:ancia ty urodzisz jak tylko mezu w progu stanie..swoja droga mucisie byc bardzo zwiazani emocjonalnie
gratulje tego...ja nawet mowie to co moj przed sekunda myslal i na odwrot...
12 maja jebnie nam nasza 13tka24hr na dobe razem
My 21marca mieliśmy 9 lat razemczekam aż wróci i jadę rodzic
Mam nadzieje, ze tak będzie. W pełnię nie wierze, ale skoro będzie w sobotę to niech się wtedy ruszy na całego. Ale tak porządnie, żebym nie miała wątpliwości co robić.KasiaKwiatek, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:kaska a jak u ciebie bylo z dziewczynami? najpierw skurcze pozniej wody? sorki za pytania ale mnie ciekawi
u mnie mi kurwa pecherz bez pytania przebili jak mialam tylko 4cm rozwarcia...plus czop kilka godzin wcześniej.
GO GO MATKA to ja Ci dam jak zaczniesz się kurczyć porządnieinaczej nie mam mocy
gratki 40-tego
Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś.
Amy za Ciebie kciuki trzymam z całej siły! swoja drogą już dawno można było się domysleć że Ci Olo na 1 kwietnia numer wywinie:D
Gratuluje nowo rozpoczętych tygodni, zwłaszcza Tobie Werka 40:DWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:58
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Ja muszę się zapisać na ostatnie usg aaa w lux medzie jest ku... miejsce tylko u gościa który się nazywa donat joguś....czy to żart:P
KasiaKwiatek, Fasia, maggie86, weronika86, iwonka1077, lysinka, CzaryMary, shimmer_lip, liwi, Justinka lubią tę wiadomość