SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Kwas foliowy to nie wszystko:
Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Dlaczego pierwsze 90 dni przed poczęciem
ma kluczowe znaczenie?
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH   

Pod choinkę polecamy Ci produkt dedykowany etapowi planowania ciąży
SPRAWDŹ
SUPLEMENT DIETY

NOWY ROK - NOWY PLAN NA ŚWIADOMĄ CIĄŻĘ   

Postaw na dopasowaną formułę i dawkę folianów.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A córki urodziłaś w terminie?

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Starsza 40+6 młodsza 40+4 :) no ale szyjka nie skracala się w 37 tygodniu do 1 cm :) :) :)

Ehhmmm poza tym termin z om przy pierwszej był "mocno umowny" if you know what I mean... :) przy drugiej już trafniej

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:12

weronika86 lubi tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja ja wiem, że my tak od dawna :) ale tym razem to jest moje przeczucie a nie prognozy lekarza, które od lutego nie mają pokrycia haha :) zobaczymy co z tego wyjdzie. W sobotę pełnia wiec kto wie :D

Kasia zobaczymy do kiedy wytrwasz :)))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:15

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czy siak każda z nas rodzi w KWIETNIU! :)))

Nadzieja84, KasiaKwiatek, lysinka, weronika86, Aguś86, Bambi85 lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się juź lekko przeterminowani :P
    Śniadanko trzeba zjeść i dziś jadę do szpitala na badanie ginekologiczne i ktg a że nie spodziewam się zawrotnej zmiany to koło południa wróce do domku i będziemy czekać na rozwój sytuacji i gdyby co 07.04 wtorek oxy.
    Udanego dnia kobietki

Nadzieja84, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, iwonka1077, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Starsza 40+6 młodsza 40+4 :) no ale szyjka nie skracala się w 37 tygodniu do 1 cm :) :) :)

Ehhmmm poza tym termin z om przy pierwszej był "mocno umowny" if you know what I mean... :) przy drugiej już trafniej
    E tam nie ma co patrzeć na szyjkę... ja mam miękką, skróconą i rozwarcie na 1 cm od kilku tygodni a nie rodzę:)
    Fasiu ja też się tą pełnią wkręciłam:)

weronika86, malinka1984 lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :-D w końcu każda urodzi :-D
    Ja to chcę jeszcze pojesc na święta dobre rzeczy, potem proszę bardzo niech się dzieje.

Mary miałam napisać wczoraj ale słaby dzień miałam i tylko czytałam. Nie stresuj się tym karmieniem. To początek i jeszcze macie czas na dotarcie, a mm to nie zło żadne przecież, daj spokój :-) Iwo zdrowy i Ty reszta nie ważna!

weronika86, lysinka, malinka1984 lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:

to samo sie zaczelo z dziewczynami?
    Nadzieja84 wrote:
    Jak Kasia pobłogosławiła Amy swoim "GO GO MATKA" to na pewno wszystko będzie dobrze!

I jak tu spać gdy takie wrażenia...
    no to blogoslawienie dziala hahahaha :D ja tez kaska chce jak mi sie cos zacznie! pamietaj o mnie!

hahah dziekuje za pmaiec i rowniez gratuluje nowego tygodnia :D
    trzymam kciuki za wizyte :D
    amy masz 6cm rozwarcia??????? ja pierdole dziewczyno trzymaj sie!
    natt co to ma kurwa byc? znieczulica..wspolczuje kochana! dasz rade..moze sie przespij na razie a potem masuj suty, podbrzusze? moze cos pomoze :D
    ewelcia jak wyglada karmienie 2 bibasow!? :D
    fasia ty nas wszystkie przenosisz!
    malinka trzymam kciuki zeby oksy nie bylo potzrebne! ja mam byc w szpitalu juz 9ego kwietnia jak sie nie ruszy a termin mam na 8ego...bardzo szybko...

wogole kopnal ktos was w dupe za taka nadprodukcje? toz to w tydzien do 5tys dojdziemy :D

Nadzieja84, KasiaKwiatek, Fasia, Amy_ lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa i witam sie w 40tc :D !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    kaska dawaj swoje GO GO MATKA jestem gotowa :D

lysinka, malinka1984, Anka1501, KasiaKwiatek, Eweliśka, Fasia, Agusiek89, Bambi85, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kaska a jak u ciebie bylo z dziewczynami? najpierw skurcze pozniej wody? sorki za pytania ale mnie ciekawi :D
    u mnie mi kurwa pecherz bez pytania przebili jak mialam tylko 4cm rozwarcia...

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratuluję nowych tygodni :)

Amy nie chce Cię wkurviac ale zostaw telefon i bądź aktywna. Przysiady Ci pomogą

Natt współczuję kochana.

Niestety to wszystko głupie jest, ja chodzę z dużym rozwarciem miesiąc a jeszcze nie rodze :/
    Niestety skurcze i bóle mnie męczą co chwile. Mam nadzieję, że do niedzieli urodze.

weronika86, malinka1984, Amy_ lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaj i nasza justi pislala w pamietniku!!! justi87! tez sie wczoraj/dzisiaj w nocy cos ruszylo...macie wpis z pamietnika :D

https://bellybestfriend.pl/pamietnik/okraglutko-synus-rosnie-z-dnia-na-dzien-39-tydz-10-dni-do-porodu,1109,3.html

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • lysinka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt wracaj do szpitala, po tych kilku godzinach może wezmą cię już na porodówkę

Amy trzymaj się, jeszcze 3 cm zostały, powinno pójść już szybciej

Malinka do 7 masz jeszcze trochę czasu, może samo się rozkręci :)

Dziewczyny gratki nowych tygodni :)

Weronika tobie gratki tego 40 :)

weronika86, Amy_ lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka1501 wrote:
    Dziewczyny gratuluję nowych tygodni :)

Amy nie chce Cię wkurviac ale zostaw telefon i bądź aktywna. Przysiady Ci pomogą

Natt współczuję kochana.

Niestety to wszystko głupie jest, ja chodzę z dużym rozwarciem miesiąc a jeszcze nie rodze :/
    Niestety skurcze i bóle mnie męczą co chwile. Mam nadzieję, że do niedzieli urodze.
    ancia ty urodzisz jak tylko mezu w progu stanie..swoja droga mucisie byc bardzo zwiazani emocjonalnie :D gratulje tego...ja nawet mowie to co moj przed sekunda myslal i na odwrot...
    12 maja jebnie nam nasza 13tka :D 24hr na dobe razem :D

KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    ancia ty urodzisz jak tylko mezu w progu stanie..swoja droga mucisie byc bardzo zwiazani emocjonalnie :D gratulje tego...ja nawet mowie to co moj przed sekunda myslal i na odwrot...
    12 maja jebnie nam nasza 13tka :D 24hr na dobe razem :D

My 21marca mieliśmy 9 lat razem :) czekam aż wróci i jadę rodzic ;)
    Mam nadzieje, ze tak będzie. W pełnię nie wierze, ale skoro będzie w sobotę to niech się wtedy ruszy na całego. Ale tak porządnie, żebym nie miała wątpliwości co robić.

KasiaKwiatek, lysinka, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    kaska a jak u ciebie bylo z dziewczynami? najpierw skurcze pozniej wody? sorki za pytania ale mnie ciekawi :D
    u mnie mi kurwa pecherz bez pytania przebili jak mialam tylko 4cm rozwarcia...
    Werka u mnie oba poprzzednie to skurcze regularne, wody dopiero w trakcie na porodówce i po godzinie obie na świecie były :-D plus czop kilka godzin wcześniej.

GO GO MATKA to ja Ci dam jak zaczniesz się kurczyć porządnie :-P inaczej nie mam mocy ;-) gratki 40-tego

Fasia, weronika86 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ale ja jestem pewna, że w sobotę ruszysz :-) wcale bym się nie zdziwiła jakby już w nocy Cię wzięło jak mąż będzie w domu :-D
    Werka a Ty też chciałaś w pełnię co nie?

Anka1501 lubi tę wiadomość

• Eweliśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny gratulacje dla świeżo upieczonych mamuś.

Amy za Ciebie kciuki trzymam z całej siły! swoja drogą już dawno można było się domysleć że Ci Olo na 1 kwietnia numer wywinie:D

Gratuluje nowo rozpoczętych tygodni, zwłaszcza Tobie Werka 40:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 07:58

Amy_ lubi tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • Fasia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu nasza Amy rodzi! W końcu zobaczymy małego Aleksandra :)))

Eweliśka, KasiaKwiatek, weronika86, Aguś86, Agusiek89, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość

9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja muszę się zapisać na ostatnie usg aaa w lux medzie jest ku... miejsce tylko u gościa który się nazywa donat joguś....czy to żart:P

KasiaKwiatek, Fasia, maggie86, weronika86, iwonka1077, lysinka, CzaryMary, shimmer_lip, liwi, Justinka lubią tę wiadomość

ug37roeq6z3ep1sa.png
‹‹ 3988 3989 3990 3991 3992 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy to nie wszystko: Kompletny Przewodnik po mądrej suplementacji przed ciążą.

Co najmniej dwa fakty na temat folianów i suplementacji przed ciążą naprawdę Cię tu zaskoczą. Zebraliśmy najczęstsze pytania naszej społeczności i na ich podstawie stworzyliśmy kompletny, oparty na badaniach przewodnik po mądrej suplementacji. Jeśli myślisz, że „zacznę brać coś po pozytywnym teście” - koniecznie sprawdź, dlaczego nauka mówi coś zupełnie innego.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ