Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
fasia ja mama takie pieczenie w pipce od 2 dni..to chyba sie cos tam rozciaga..mam taka nadzieje przynajmniej, bo mile to nie jest....ja jak sie dzisiaj obudzilam z mega pelnym pecherzem to mialam uczucie jakby mialo mi zaraz wszystko wyspasc..lacznie z wnetrznosciami hahha szlam do kibelka jak stara babeczka
anka mnie mala chyba napierdala w zebra od srodka..mam tak obite lewe zebra ze czuje sie jakbym miala je polamanae..straszne uczucie..ale kopniakow nie czuje..chyba ze po prostu tam syrki wepchala na stale...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:27
-
Hej słoneczka.
Gratki nowych tygodni,do trwania do kwietnia i wspolczuje skurczy boli zgagi i innych dolegliwości.
Amy trzymam kciuki kochana. Mam nadzieje ze właśnie wypiereasz swojego Olka.PRZYJ !!!
Ja w autobusie w drodze na Łódź. Jak będę wracała ta trasa to juz z Lila. Marcys mi się rozplakal ze jade. Mnie było przykro go zostawiać. Oby do soboty.
Dzisiaj wizyta o 17. Trzymajcie kciuki bo cos mi się zdaje ze tam w dole to rewolucje przeszlam , rano wstalam to na papierze był mleczny śluz , mała szaleje dalej kluje w szxyjce a do tego mam chyba uczulenie na wkładki bo szczypia mnie wargi sromowe.Amy_ lubi tę wiadomość
-
Heej.. u mnie dalej nic.. tzn strasznie boli mnie krzyz i co jakis czas boli jak na @ do tego bol w pachwinach... znowu czuje ze z porodu w terminie nici
to jest frustrujace.. dzis chyba zapodam sobie pare rundek po schodach na 4 pietro.
-
Jaga wrote:Hej słoneczka.
Gratki nowych tygodni,do trwania do kwietnia i wspolczuje skurczy boli zgagi i innych dolegliwości.
Amy trzymam kciuki kochana. Mam nadzieje ze właśnie wypiereasz swojego Olka.PRZYJ !!!
Ja w autobusie w drodze na Łódź. Jak będę wracała ta trasa to juz z Lila. Marcys mi się rozplakal ze jade. Mnie było przykro go zostawiać. Oby do soboty.
Dzisiaj wizyta o 17. Trzymajcie kciuki bo cos mi się zdaje ze tam w dole to rewolucje przeszlam , rano wstalam to na papierze był mleczny śluz , mała szaleje dalej kluje w szxyjce a do tego mam chyba uczulenie na wkładki bo szczypia mnie wargi sromowe.Jaga, Jaga lubią tę wiadomość
-
Rudzia wrote:Heej.. u mnie dalej nic.. tzn strasznie boli mnie krzyz i co jakis czas boli jak na @ do tego bol w pachwinach... znowu czuje ze z porodu w terminie nici
to jest frustrujace.. dzis chyba zapodam sobie pare rundek po schodach na 4 pietro.
cos tam sie rusza, jeszcze mozesz zdarzysz..zreszta termin to umowna data
na pewno do 6ego msla bedzie z toba
ja chyba wezme goraca kapiel|
Rudzia lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Rudzia no polataj, a jak u ciebie jakbyś z bólami poszła to co odsylaja do domu czy jak??
nikt mnie nie przyjmie dopóki nie bede miala skurczy co 3-4 min lub wody nie odejda.. niestety.. takze jedynie co moge to czekac ;/