Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
weronika86 wrote:mnie tak wysypalo kilka dni temu i sa bardzo glebokie, bolesne
u mnie odsylaja..kaza wracac ze skurczami 3-5min
edit..tak myslalam ze u ciebie rudzia tak samo..zagranica
nooo niestety.. nawet nie wiem jak szyjka rozwarcie itd. To tez dobija
-
Hej
ja jeszcze ze szpitala się witam dzisiaj jak CRP małemu do końca spadnie to wychodzimy tak się denerwuje ze nie umiem o niczym innym myśleć wyniki ok 12 wyśle godzin w niepewności... Trzymajcie kciuki ZS nas...
weronika86, iwonka1077, Jaga, maggie86, CzaryMary, lysinka, Angela89, KasiaKwiatek, Fasia, Bambi85, Aguś86, Justinka, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
rudzia ja tez nie wiem nic a nic...ktg tez nie mialam ani razu...
eweliska nawet mi nie mow, ja na fb wiadomosci mam od 33tc czy rodze..w koncu sie wkurwilam i napisalam co niekotrym czy maja sieczke zamiast mozgu czy mi po prostu zycza przedwczesnego porodu...na 2 tyg ustaloKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Ola89 wrote:Hej
ja jeszcze ze szpitala się witam dzisiaj jak CRP małemu do końca spadnie to wychodzimy tak się denerwuje ze nie umiem o niczym innym myśleć wyniki ok 12 wyśle godzin w niepewności... Trzymajcie kciuki ZS nas...
Ola89 lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Nio cholerna zagranica przypomina mi nasz PRL a każdemu się wydaje że tam super opieka medyczna,co zrobić
iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Rudzia wrote:nooo niestety.. nawet nie wiem jak szyjka rozwarcie itd. To tez dobija
Rudzia Werka nie przejmujcie się, a co by Wam ta wiedza dała ? skoro i tak musicie czekać na skurcze? Dziewczyny chodza z rozwarciem i miękką szyjka po pare tygodni..aa może jakby o tym nie wiedziały to by miały mniej stresu i szybciej by poszło.Anka1501, weronika86, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Wera teściową bo maz w pracy musi być. Gdyby tak mi nie wymiotowal po antybiotyku to bym go wzięła ze sobą. Ale wole dmuchasc i huhac i w razie co maz z nim dzisiaj pojedzie po zastrzyki. Dostał mocniejszy probiotyk i wieczorna dawka antybiotyku została w brzuszku. Może uda się im juz w piątek przyjechać do mnie.
Też mam pryszcze teraz a w ogóle budzi nie malowalam , bo zwykle po makijażu mnie wysypywalo. Hormony działają. -
Witam
Kluska Ewelcie gratuluję Mamusie!!! A Tobie Kluska życzę, żeby serduszko samo się naprawiło!
Amy trzymam mocno kciuki za Ciebie i Olka i podziwiam, że przy 7 cm byłaś w stanie do nas napisać, podejrzewam, że bez oxy rodzisz! Ja przy 7cm ścianę miałam ochotę gryźć
Gratuluję kolejnych tygodni dziewczynyzaczął się kwiecień i pewnie oczekujący mamo się ciśnienie na rodzenie włączy
U nas nadal nie było położnej, a ja się zastanawiam, kiedy pierwszy raz pójść z Ninką do pediatry?!Amy_ lubi tę wiadomość