Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania dołuje się bo Marcel zawsze był ze mną. Odkąd się urodził zostawiła go 2 razy. Za każdym razem byłam w szpitalu. Teraz ten okres który jest dla nas tak ważny bo szxykuja się zmiany, pojawi się dzidzia jest dla mnie najtrudniejszy. Marcel tez to bardzo przeżywa. Byle do soboty.
-
Rudzia ale jak nic się nie dzieje to tu też nie robią ktg...
Trzymaj się kochana, nie ma co się dołować za chwilkę spotkanie z Sofijką:* uszy do góry!
Poza tym dziewczyny święta ostatnia z szans na bezkarną rozpustęWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:59
sylvia007, Rudzia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Sylvia a umawialas się z położna? u mnie to trzeba zadzwonić do swojej i się umówić
-
nick nieaktualny
-
EWELISKA jutro mam wizyte u poloznej jesli nie urodze ona wysle skietowsnie na usg wtedy mniej wiecej kolo 10 kwietnia bede miala usg zeby sprawdzic ilosc wod lozysko itd jak bedzie okej to do 17 kwietnia mam czekac a potrm wywoluja jak nic sie nie ruszy a jak na usg wyjdzie cos nie tsk to wywoluja odrazu. Ale ja nie chce wywolywania
-
hwesta wrote:Moja Ala ma baaaardzo suche ciało w niektórych miejscach, taka skórkę łuszcząca sie, czy linomagiem to natłuścić ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 08:56
-
Sylvia ja miałam taka sytuacje jak syna rodzilam. Wtedy też tak było jak mówisz, nawet w szpitalu mówili, że powiadomia przychodnie i położna się ze mną skontaktuje. Niestety nikt nie zadzwonił wiec sama dzwonilam. A w przychodni nawet nie wiedzieli ze urodziłam. Umowilam wizytę na następny dzień.
-
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Sylvia ja miałam taka sytuacje jak syna rodzilam. Wtedy też tak było jak mówisz, nawet w szpitalu mówili, że powiadomia przychodnie i położna się ze mną skontaktuje. Niestety nikt nie zadzwonił wiec sama dzwonilam. A w przychodni nawet nie wiedzieli ze urodziłam. Umowilam wizytę na następny dzień.
zwłaszcza, że zaraz święta. Poczekamy spokojnie do wtorku i wtedy zadzwonię najwyżej.
-
Rudzia wrote:EWELISKA jutro mam wizyte u poloznej jesli nie urodze ona wysle skietowsnie na usg wtedy mniej wiecej kolo 10 kwietnia bede miala usg zeby sprawdzic ilosc wod lozysko itd jak bedzie okej to do 17 kwietnia mam czekac a potrm wywoluja jak nic sie nie ruszy a jak na usg wyjdzie cos nie tsk to wywoluja odrazu. Ale ja nie chce wywolywania
Macie jeszcze kupę czasu żeby akcja się sama rozkręciła, musisz być dobrej myśli:*Rudzia lubi tę wiadomość
-
sylvia007 wrote:U mnie przy Gabi było tak jak napisałam. Wiesz mi na tej jej wizycie wogóle nie zależy, więc jakoś wyzwaniach też tam nie zamierzam
zwłaszcza, że zaraz święta. Poczekamy spokojnie do wtorku i wtedy zadzwonię najwyżej.
Mi zależało bo szwy strasznie ciagnely i wytrzymać nie mogłam -
nick nieaktualny