Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Anka1501 wrote:Ja pamiętam, że pierwsza wizyta powinna być około 2tyg życia dziecka. Ale jak poczekasz jeszcze parę dni to się nic nie stanie
-
NY trzymam kciuki!
Rudzia masz dola, bo się za bardzo nakrecilas, że już chcesz rodzic. To tak nie działa, że jak chcemy to to się stanie. Termin porodu to tylko umowny dzień. Do 17 kwietnia jeszcze kupa czasu wiec wszystko się może zdarzyć. Glowa do góry! -
Amy, Ny powodzenia
Natt szkoda, ze tak Cie potraktowano
oby szybko sie akcja rozkrecila!
Gratuluje rozpoczetych tygodni
Fasia łacze sie w bolu pachwin i to takim, ze sie ruszyc ledwo moge i chodze jak kaczkawczoraj mnie natchnelyscie i tez zrobilam full depilacje ciala, pofarbowalam wlosy na glowie
Jaka wode morska do noska kupilyscie? Zalezy mi na takiej co nie psika jak z weza strazackiego, tylko taki lagodniejszy psik.Amy_ lubi tę wiadomość
-
maggie86 wrote:Hwesta ja myję wodą z delikatnym mydełkiem albo w tym żelu do kąpieli Hipp, oliwkę to tylko raz na jakis czas do wody podczas kąpieli odrobinę położna polecała ale ja jeszcze nie używałam,i nie smaruję ciała niczym póki co, oprócz pupy linomagiem po kupce lub olejem kokosowym i twarzy kremikiem jak wychodzimy i jest ok, mydełko marsylkie Robotka polecała, no i nie kąpie codziennie,wiadomo pupke podmywam ii wietrzę
NY trzymam kciukiale w razie czego listę jutro uzupełnię
weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lali czyli jesteśmy gotowe na poród
Właśnie do mnie dzwonili ze szpitala, bo miałam mieć w pt wizytę u endokrynolog ale przesuneli na jutro na 11.
Dziewczyny a ten olejek kokosowy to u dzieci używacie na całe ciało czy tylko na pachy, zgiecia rączek, pachwiny i pupka?Lali lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHwesta ja mam ten zestaw oliwka i żel do kąpieli linomag. Będę używać, ale kupiłam też mydło marsylskie z oliwą z oliwek i mam olej ze słodkich migdałów i od tego chyba zacznę bo naturalne.
Główkę zawsze smarowałam przed kąpielą przy rozbieraniu i potem w czasie mycia spłukiwałam. Na koniec wyczesywanko szczoteczką. Ciemieniuchy nie byłoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 09:44
weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość