Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
PeggySue wrote:haneczka więc to wody? ja też mam taki śluz biały ale jest dość wodnisty i czasem jak ie mam wkładki to coś poleci po nogach ;/ na wizycie mówił lekarz, że wody w normie ale w sumie nic mu o tym nie mówiłam, nie wiem czy kupić ten test na wody bo do szpitala 40 km;/
Jak Ci cieknie to lepiej skontrolować. Lekarka zdążyła mi powiedziec ze czasem wody wyciekają bez uszkodzenia worka i nie ma paniki ale zawsze trzeba sprawdzić bo jest ryzyko infekcji.
PeggySue lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Agusiek ja to dzis z przymruzeniem oka na wszystkie
sama miałam ochotę zrobić jakiś numer
mąż poszedł do pracy i tak sobie przez chwilę pomyślałąm, że wytnę mu jakiś numer
ale szkoda mi go bo by się posrał w tej robocie a wyjść i tak by nie mógł
maggie86, Bambi85, weronika86, iwonka1077, KasiaKwiatek, lysinka, Murraya lubią tę wiadomość
-
shimmer_lip wrote:Ja dokładnie tak samo
sama miałam ochotę zrobić jakiś numer
mąż poszedł do pracy i tak sobie przez chwilę pomyślałąm, że wytnę mu jakiś numer
ale szkoda mi go bo by się posrał w tej robocie a wyjść i tak by nie mógł
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
Bambi85 wrote:tez sie zastanawiam czy nie napisac do mojego cos w stylu chyba sie zaczyna, ciekawe jak szybko by oddzwonil, albb co ja mowie...stanal w drzwiach :p
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moja nocka była koszmarna. Wieczorem skurcze, ale po prysznicu uciekły. No to poszliśmy nyny. Obudziłam się ze średnio bolącymi krzżem i biodrami i pojedynczymi twardnieniami brzucha. Leżeć się nie dało, to poszłam poprasować. Wróciłam do pryka, ledwo zasnęłam a mąż wstawał do pracy i pyta sie jak tam? no to mówię jak było, ale że ma iść do roboty bo może znów fałszywek. Jak tylko pojechał zaś spinanie. Z tego wszystkiego nawet nie wiem kiedy padłam ale kimałam z młodą aż do 9
obudziły mnie skurcze
więc pytam się ile można się męczyć? nie lepiej raz zaboli, i wiesz że marsz rodzić? to nie, bóli w hoooyyy, nerwów przy tym bo - już czy nie jeszcze itp.
-
A ja się zaczynam zastanawiać czy ze mną jest coś nie tak
bo jak mnie coś między nogami bolało tak boli, paskudnie jak wstaję, zakładam skarpety ale co to jest skurcz to ja nie wiem, a chyba już powinnam. Wy wszystkie macie jakieś przepowiadacze a ja??? Może ja faktycznie nie jestem w ciąży
malinka1984, iwonka1077, lysinka lubią tę wiadomość
-
My po wizycie w szpitalu kontrolnej i co...i NIC NUDA, ktg wzorcowe linia skurczowa prosta jak drut, cisza i spokój,a w piątek znow powtórka ktg.
Coś czuję że ta indukcja 07.04 jest bardzo realna...grrCzekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
shimmer_lip wrote:A ja się zaczynam zastanawiać czy ze mną jest coś nie tak
bo jak mnie coś między nogami bolało tak boli, paskudnie jak wstaję, zakładam skarpety ale co to jest skurcz to ja nie wiem, a chyba już powinnam. Wy wszystkie macie jakieś przepowiadacze a ja??? Może ja faktycznie nie jestem w ciąży
Co ja mam napisać już po terminie jestem a ani pół skurczu,bóli itd...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 10:34
shimmer_lip lubi tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
shimmer_lip wrote:W sumie teraz się lepiej czuję niż przez pierwsze 7-8 miesięcy
ale gdyby tak było to faktycznie mi nikt nie pogratuluje
osobiście nie lubię tych żartów więc pogratuluję każdej i sama chciałabym dziś urodzićwtedy wróciłybyśmy na święta do domciu
-
malinka1984 wrote:My po wizycie w szpitalu kontrolnej i co...i NIC NUDA, ktg wzorcowe linia skurczowa prosta jak drut, cisza i spokój,a w piątek znow powtórka ktg.
Coś czuję że ta indukcja 07.04 jest bardzo realna...grrnie stresuj sie to moze samo przyjdzie jak zwykle w najmniej spodziewanym momencie