Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHwesta ja mam sklep zielarski na tarcho, ale na allegro kupiłam olejek ze słodkich migdałów, olejek makademia i olejek arganowy u tego sprzedawcy:
http://allegro.pl/item4897357342_4897357342.html
A tu jest mydełko :
http://allegro.pl/mydlo-marsylskie-300g-oliwa-z-oliwek-naturalne-i5079806549.html -
Cześć Kwietnióweczki!
Dla oczekujących mam - wiele cierpliwości i jak najszybszego, szczęśliwego rozwiązania
Dla mam, które już tulą swoje Maluchy do piersi - serdeczne gratulacje! Dokonał się cud, jakim jest sprowadzenie na świat małych istotek!
Gratulujemy! i życzymy powodzenia!majóweczka z córeczką :*
KasiaKwiatek, Militta110816, maggie86, CzaryMary, iwonka1077, Aguś86, MartaAlvi, liwi, lysinka, malinka1984, Jaga, Eweliśka, Agusiek89, mantissa, NY, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
Lilianka 1.05.2015
Oliwierek 17.08 2016
Kornel 23.06.2018 -
nick nieaktualnyA ja na święta jadę się gościć. Na szczęście nikt nie oczekuje, bym cokolwiek robiła
Mój chce tylko symboliczne jako wejściówkę zrobić jajka faszerowane, a córka robi karpatkę i mazurka. A ja będę leżeć
CzaryMary, maggie86, iwonka1077, lysinka, Eweliśka, Agusiek89, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Hoola hoola beletnice
istna porodowka!!
tez moge rodzic nawet dzis
Kasia ale mi narobilas ochoty na jajka faszerowane
W sumie chcialabym rodzic po swietach bo to ostatnia taka wyzerka jak pomysle ile jedzenia mmm az mnie skreca
W nocy myslalam ze dach z domu mi urwiechoinke ubierac trzeba bo snieg piździ
-
oooo faszerowane jajka, tez bym zjadla, tylko kto mi zrobi
?
ja sie tylko modle zeby tesciowie nie przyjechali, co prawda jesli tak to z wałowka ale i tak musialabym cos z siebie wykrzesac a jakos nie mam ochoty. Nie byli zdecydowani to moze nie ma sie czego obawiac, ale jakos ziarenko niepokokju zasiali -
Ehh Kasia zazdraszczam bo do mnie się rodzina wbija w poniedziałek
niby nie będę robić nie wiadomo czego do jedzenia ale jednak i posprzątać trzeba, i siebie jakoś ogarnąć, zrobić sernik, rosół, coś na drugie danie... Liczę na dużą pomoc męża szczerze mówiąc...
Przyszły moje karmniki!Mam już wsio! Jak by ktoś chciał namiar na naprraawdę duuuuże (100F) i zajebiści wygodne karmniki to dajcie znać
-
KasiaKwiatek wrote:A ja na święta jadę się gościć. Na szczęście nikt nie oczekuje, bym cokolwiek robiła
Mój chce tylko symboliczne jako wejściówkę zrobić jajka faszerowane, a córka robi karpatkę i mazurka. A ja będę leżeć
mąż robi żurek, jajka faszerowane pieczarkami a drugie serem i czosnkiem, sałatkę jarzynową, pieczonego indyka i sernik a kolega nam wędliny wędzi
ale w porównaniu z tym co się co roku robiło to normalnie święta odwołane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:18
-
jestem wredna, napisalam do meza, po 8 sekundach zadzwonil... myslalam ze sie zorientuje ale naprawde uwierzyl , teraz mi glupio
Aguś86, iwonka1077, shimmer_lip, mf, maggie86, Eweliśka, Militta110816, KasiaKwiatek, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda dziękuje za porade, kurde cos slabo sie trzymam, generalnie robie wszystko przy malej sama, bo maz sie boi zmienic jej pampersa, ubrac itd. , wychodzi codziennie do biura, ale to tez rozumiem,ze musi w koncu pracuje, musze sie ogarnac, bo jak on wychodzi to ja placze
nie wiem nad czym, to chyba hormony. Niedlugo pomysle o fryzjerze i kosmetyczce, tylko jeszcze troche dojde do siebie.
Dziewczyny,czy jak wychodze z domu- jutro pierwszy raz na zdjecie szwow i maz zostaje z małą, to mam odciagnac pokarm i im zostawic (nie bedzie mnie ok 2-3 h) ? A pozniej maz po prostu delikatnie go podgrzeje wstawiajac butelke do cieplej wody i tyle? Czy lepiej jak bedzie glodna niech zrobi jej mm ? -
Bambi85 wrote:o shimmer a zapodasz przepis na te jajka z serem i czosnkiem ?
one fajne wychodzą bo takie mocno ostre je robimy, te z szynką są też dobre ale łagodniejsze
Bambi85 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie do orientujących się, ile takie półtora tygodniowe dziecko zjada podczas jednego karmienia mamusiowego mleka. Muszę dzisiaj zostawić Ninke na jakąś godzinę z mężem i nie wiem ile im mleka zostawić. Ściągnęłam 110 mm i nie wiem czy to wystarczy cz nie?!