Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Iwonka pol godziny temu było prawie 10 cm rozwarcia.. Normalnie mam relacje live
Aguś86, shimmer_lip, Angela89, MartaAlvi, Krysti, haneczka, Agusiek89, weronika86, Murraya, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ida wrote:U nas bylo to samo, po wyjściu ze szpitala mąż szukał w aptekach tego mm,nigdzie nie było. Cyrk normalnie. Lepiej zaopatrzyć się wcześniej.
-
Fasia wrote:Moze juz jest
)))))
tylko fote niech zapoda bo dzisiaj to wieszmozna nie uwierzyc dowody musze byc hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:38
maggie86, Ulka84, Amy_ lubią tę wiadomość
-
Ja kupiłam Bebiko, ale to już hmmm z doświadczenia. Zuzię karmiłam Bebilonem do pół roku po czym napisałam do producenta obu tych mlek (a producent jest ten sam) czym się różnią i dostałam odpowiedź, że Bebiko produkują w Polsce, a Bebilon w Irlandii i że oba mają wszystko co potrzebne dzieciom. I od mleka następnego weszłam w Bebiko i nic się nie działo. Teraz kupiłam Bebiko z nadzieją, że będzie ok. Jeśli nie to będziemy kombinować z innym.
-
pytalam kolezanki pediatry jakie mm kupic w razie wu, tak jak mowicie, i ona powiedziala ze w zasadzie wszystko jedno. Jak macie wywiad obciazony jakimis alergiami w tym pokarmowymi to takie z dopiskiem HA. Te z probiotykami nie oplaca sie na slepo kupowac, bo drozsze a niewiadomo czy bedzie potrzebne ( w razie klopotow z brzuszkiem , kolek itp). Wiec najlepiej zwykle, poczatkowe, obojetnie jakiej firmy, bo one malo co sie miedzy soba roznia skladem.
Ida, iwonka1077, lysinka, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Ja kupiłam Bebiko, ale to już hmmm z doświadczenia. Zuzię karmiłam Bebilonem do pół roku po czym napisałam do producenta obu tych mlek (a producent jest ten sam) czym się różnią i dostałam odpowiedź, że Bebiko produkują w Polsce, a Bebilon w Irlandii i że oba mają wszystko co potrzebne dzieciom. I od mleka następnego weszłam w Bebiko i nic się nie działo. Teraz kupiłam Bebiko z nadzieją, że będzie ok. Jeśli nie to będziemy kombinować z innym.
-
¡¡¡Bon día!!!
SHIMMER kochana gdzieś tu sie kręcisz, widze... Doradź prosze jaki tusz kupić... Kiedyś pisałaś o jakimś a ja nue pamietam ktorynajlepiej podkręcający i wydłużający rzęsy
Wy tu o mleku a ja o kodmetykach, lo siento mamusieBambi85, shimmer_lip, CzaryMary, Eweliśka, maggie86, Agusiek89, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Gosha wrote:¡¡¡Bon día!!!
SHIMMER kochana gdzieś tu sie kręcisz, widze... Doradź prosze jaki tusz kupić... Kiedyś pisałaś o jakimś a ja nue pamietam ktorynajlepiej podkręcający i wydłużający rzęsy
Wy tu o mleku a ja o kodmetykach, lo siento mamusie
http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=25068&recenzja=271876
i będę Ci zazdrościć
A ja właśnie robię kosmetyczne zamówienie na allegro więc się wbiłaś w temat idealniei chyba przetestuję bourjois twist up ultra black bo jest za 25 zł
zobaczymy
Gosha lubi tę wiadomość
-
Shimmer ja też ani jednego skurczu jeszcze nie miałam tak jak i Ty
Werka jak skurcze? Rozkręca się coś?
Robotka do domu wychodzisz? I bardzo dobrze. mnie tez wkurza, że trzymają człowieka nie wiadomo po co. Jak się nic nie dzieje to do domu ale nie, trzeba sobie kasę nabić..shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:moze i ja takie kupie akurat dzis do lidla pojade to kupie i z glowy bedzie
Iwonka chyba w Lidlu nie ma Bebiko, bo już parę razy patrzyłam (Zuzia jeszcze dostaje 4). Na pewno mają w Biedronce i w Rossmannie.iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Shimmer ja też ani jednego skurczu jeszcze nie miałam tak jak i Ty
Werka jak skurcze? Rozkręca się coś?
Robotka do domu wychodzisz? I bardzo dobrze. mnie tez wkurza, że trzymają człowieka nie wiadomo po co. Jak się nic nie dzieje to do domu ale nie, trzeba sobie kasę nabić..to dobrze
w kupie raźniej
a może my tak z cicha pękniemyniby nic a jak złapie to skutecznie
Eweliśka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa po usg Ignas wazy 3 773 klocek maly dzis wage podali normalnie
pięknie rosnie i jutro pierwsza tableta na opuszczenie wód .nie chcà mnie duzej trzymac w ciazy ze wzgledu ze moze mi cisnienie skoczyc w kazdej chwili ,dzis cusnienie 100 na 80
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 11:49
Aguś86, MartaAlvi, iwonka1077, lysinka, Ida, maggie86, Ulka84, Eweliśka, haneczka, Gosha, mantissa, Agusiek89, Nadzieja84, Robotka1, NY, Murraya lubią tę wiadomość