Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a i jeszcze mialam pisac, jak ktos chce kupic ten Engerix B do szpitala to moze byc problem, ja odbilam sie od kilku aptek, w tym ze w kilku mi powiedzieli, ze nawet zamowic nie mozna bo w hurtowniach braki. W koncu kupilam od reki w czwartje czy w piatej aptece. Ale moze warto sprawdzic jak sytuacja wyglada w Waszych miastach jak ktos zamierza sie zaopatrzyc.
-
Bambi85 wrote:Shimmer mialam kiedys ten bourjois twist up i powiem Ci, ze ostatnio kupilam go znowu bo potrzebowalam na szybko a nie mialam pomyslu
a ja uwielbiam mega wielkie rzęsy i jestem blondynką ale właśnie super czarne lubię najbardziej i miałam ochotę na tą normalną wersję ale jak zobaczyłam, ze jeden użytkownik ma i podkłady które chcę i tą wersję mega czarną to sobie nie odmówię
ostatnie bezdzieciowe kosmetyczne zamówienie
-
nick nieaktualnyAguś86 wrote:Krysti a dlaczego przed terminem dają te tabletki? Działają jakoś z opóźnieniem?
i dają juz wczesniej . Ciesze się bo nie bede musiala czekac
-
nick nieaktualnyWy o mleku to ja też tylko o swoim. Wkurzam się bo od momentu kiedy byłam w tym całym szpitalu ilość mleka się zmniejszyła tak jak z 2 piersi ściągałam po 180 ml to teraz z 2 piersi ściągam ledwo 80 ml. Od dziś postanowiłam przystawiać mała normalnie bo waży (2440) a później jeszcze ściągać resztę laktatorem. Macie jeszcze jakieś pomysły jak zwiększyć produkcje mleka ? Martyna z butelki zjada 70 ml więcej nie bo ulewa.
-
nie jest zly, lubie go nawet, fajna jest ta opcje z przekrecaniem szczoteczki pogrubiannie/ wydluzanie i bardzo trwaly byl, nie kruszyl sie. Jak dla mnie ok, ale to pewnie tez zalezy od rzes, kazdemu cos innego pasuje, ja mam dosc dlugie, geste ale uwielbiam tez takiie podkreslone
shimmer_lip lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angela89 wrote:Wy o mleku to ja też tylko o swoim. Wkurzam się bo od momentu kiedy byłam w tym całym szpitalu ilość mleka się zmniejszyła tak jak z 2 piersi ściągałam po 180 ml to teraz z 2 piersi ściągam ledwo 80 ml. Od dziś postanowiłam przystawiać mała normalnie bo waży (2440) a później jeszcze ściągać resztę laktatorem. Macie jeszcze jakieś pomysły jak zwiększyć produkcje mleka ? Martyna z butelki zjada 70 ml więcej nie bo ulewa.
Angela89, mantissa lubią tę wiadomość
-
Jak już jesteśmy przy kosmetykach, jakaś farba do włosów była tu kiedyś mocno polecana, pamiętacie może jaka? Bo chciałam iść do fryzjera jeszcze przed porodem ale przecież nie usiedzę tyle w fotelu to pomyślałam że sobie sama trzasnę jakiś naturalny blond.
-
Angela wszędzie mówią że najlepiej działa przystawianie jak najczęsciej.
Moja gwiazga właśnie zasneła po godzinie oglądania mieszkania. Kurcze to jej najdłuższa aktywnośc od porodu, jeszcze nigdy tyle nie wytrzymała. O, cos kwęczy, słabo jej się odbiło chyba.
O mam szatańską liczbe lajków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 12:00
Aguś86, Angela89, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyFakt mało ostatnio piłam od wczoraj wziełam się za siebie i się pilnuje. Dziś znów zaczęłam pić prental femaltiker jutro kupie herbatke na laktacje. No z tym przystawianiem ciężko bo mała dużo jeszcze śpi ale dziś planuje jej tylko dawać pierś w dzień bez butelki więc pewni będzie się częściej budzić. No i po karmieniu laktator.
sylvia007, Aguś86 lubią tę wiadomość