Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KasiaKwiatek wrote:Ania ale ja jestem pewna, że w sobotę ruszysz
wcale bym się nie zdziwiła jakby już w nocy Cię wzięło jak mąż będzie w domu
Werka a Ty też chciałaś w pełnię co nie?zawsze zle sie czuje w pelnie i dzin po, jestem nie do zycia...
chcialam w pierwsza kwadre ale dupa wyszla...jeszcze 2ego, 3ego moge rodzic ale 4/5 kwietnia nie chcea pewno ta mala dupka wtedy sie zechce pokzac
-
Hihi nieźle się nazywa hehe to nie żart? Bo w linka nie wejdę na telefonie?
Amy trzymam kciuki żeby już poszło szybko
Natt no strasznie ci też współczuję że też odsylaja z takimi rozwarciami,masakra...Amy_ lubi tę wiadomość
-
Leżę w łóżku i co ruszę noga to tak mnie boli pachwina, że mi się płakać chce.. Ból połączony z pieczeniem.. Tez tak macie? To od ciężaru dziecka czy coś innego się dzieje?
A w nocy jak wstawalam do WC, brzuch się spial pionowo. Dziecko było tak wysoko, że usiąść nie mogłam, bo musiałam być mega wyprostowana. Jak juz wstalam to czułam klucie i pieczenie w bozenie ale tak mocne jak nigdy dotąd. Trwało prawie minute, mąż myślal, że rodze a ja nie mogłam się ani wyprostowac ani ruszyć.. Masakra.. -
Dzień dobry. )
Amy, to żeś wyskoczyła z tym rodzeniem. Tego się nie spodziewałam.Chciałas doświadczyc sn to teraz masz.A tak serio to trzlymam kciuki, żeby szybko poszło dalej.
Natt, kurczę, co za sytuacja. Będę listy dziekczynne pisac do mojego szpitala za obsluge i podejście do pacjenta.
Gratuluję nowych tygodni.