Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nieee. ja sie zapieram pelni nogami i reakamiKasiaKwiatek wrote:Ania ale ja jestem pewna, że w sobotę ruszysz
wcale bym się nie zdziwiła jakby już w nocy Cię wzięło jak mąż będzie w domu 
Werka a Ty też chciałaś w pełnię co nie?
zawsze zle sie czuje w pelnie i dzin po, jestem nie do zycia...
chcialam w pierwsza kwadre ale dupa wyszla...jeszcze 2ego, 3ego moge rodzic ale 4/5 kwietnia nie chce
a pewno ta mala dupka wtedy sie zechce pokzac
-
Hihi nieźle się nazywa hehe to nie żart? Bo w linka nie wejdę na telefonie?
Amy trzymam kciuki żeby już poszło szybko
Natt no strasznie ci też współczuję że też odsylaja z takimi rozwarciami,masakra...
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Leżę w łóżku i co ruszę noga to tak mnie boli pachwina, że mi się płakać chce.. Ból połączony z pieczeniem.. Tez tak macie? To od ciężaru dziecka czy coś innego się dzieje?
A w nocy jak wstawalam do WC, brzuch się spial pionowo. Dziecko było tak wysoko, że usiąść nie mogłam, bo musiałam być mega wyprostowana. Jak juz wstalam to czułam klucie i pieczenie w bozenie ale tak mocne jak nigdy dotąd. Trwało prawie minute, mąż myślal, że rodze a ja nie mogłam się ani wyprostowac ani ruszyć.. Masakra.. -
Dzień dobry. )
Amy, to żeś wyskoczyła z tym rodzeniem. Tego się nie spodziewałam.Chciałas doświadczyc sn to teraz masz.
A tak serio to trzlymam kciuki, żeby szybko poszło dalej.
Natt, kurczę, co za sytuacja. Będę listy dziekczynne pisac do mojego szpitala za obsluge i podejście do pacjenta.
Gratuluję nowych tygodni.
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH

słodko się nazywa