X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • NY Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 04:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Odnotowalam kilka skurczy pod rząd co 6min, po prysznicu czuje sie bardziej rozluzniona ale spina mi dół brzucha okresowo i bolą krzyże:/ czop na miejscu, maz do pracy teraz pojechał jestem samiutka jak palec ale najwyżej będę dzwonić po niego jeśli sie coś rozwinie. Moze uda mi sie jeszcze zasnąć żeby zebrać siły w razie "W" :)

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 04:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jebane 6cm. Ja pierdole. Oszaleje!!!

KasiaKwiatek, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • NY Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obawiam sie ze żadne słowo pocieszenia nic Ci nie da :*

eNortjKzUjIyMjAzMVayBlwwFWgCzg,,11.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Te ktore sie nie rozpakowaly- pierdolcie nie rodzcie :P
    Ny :*

haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, iwonka1077, Bambi85, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurwa mać mam dosyć.
    Potrzymali mnie w szpitalu 6 godzin. Przyjechałam z rozwarciem na 3 cm i skurczami co 4 minuty. Zrobili 2 razy ktg, podali dwie kroplówy. Po 4 godzinach rozwarcie nie ruszyło a skurcze się rozregulowały. Położna pomimo to chciała mnie zostawić i wysłać na salę porodową ale przyszła lekarka (kawał pizdy bez kultury), popatrzyła na ktg i mówi że co najwyżej mogę sobie iść poleżeć i się przespać na przedporodową a tam leży 6 dup z czego jedna ma 1 cm rozwarcia i stęka, krzyczy i zanosi się płaczem więc powiedziałam że to pierdolę i jadę spać do domu.
    No to się naspałam - całe 40 min. Skurcze przez trzy godziny były regularne i znów szlag wszystko trafił.

Jestem już tak padnięta na ryj , że nie ogarniam. Chce mi się ryczeć z tej bezsilności.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nikt nie urodzil kwiecien :))

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 05:44

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt nie gadaj pojebane powinni ci dac cos bys juz urodzila kurwa nie rozumiem zeby do domu odsylac masakra .No ale jak mialas z 6 babami siedziec i jeszcze stęka jedna to tez bym dom wolala :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 05:53

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy nie martw się nic nie doluj ,Oluś wyjdzie ale 6 cm rozwarcia powinnas juz zostac w szpitalu bo w kazdej chwili moze pujsc poród .Wspôlczuje .

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natt kurde dała by oxy to moze by rozwarcie się zwiększyło! To jakieś jaja,że puszczają do domu kobiety w takim stanie! Ogromnie współczuję i ściskam.

Amy a Ty tak cierpisz w domu czy w szpitalu? Trzymaj się i może pomyśl o znieczuleniu jeśli to szpital?! Wiem wiem przestaje biadolić bo i tak to Ci nie pomoże.

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti ja juz rodze od 23.20

Krysti, haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, Eweliśka, Jaga, Justinka, Angela89, Bambi85, Agusiek89, liwi, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szpital. :/ juz mi sie znudzilo rodzenie. Chce do domu :P

KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, Anka1501, Eweliśka, mantissa, Justinka, Angela89, Agusiek89 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teraz najgorsze ostatnie centymetry, 7cm podobno przełomowy i z górki. Dasz radę!

Amy_ lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy pakuj torbe i wracaj do domu ;)

Amy_ lubi tę wiadomość

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy_ wrote:
    Krysti ja juz rodze od 23.20
    A to ty w szpitalu jestes no to trzymam kciuki Amy dasz radę

Amy_ lubi tę wiadomość

• Ewelcia Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ciężko mi nadrabiac z telefonu więc wybaczcie. Gratuluję marcowych jeszcze bobasow.
    Kluska ją na szczescie też mam tu meeega obsługę i pozwolili mi w miare szybko pic.
    Chłopcy są mega dzielni. Już 3 razy na cycu czekam teraz aż mi ich przywiozą.

gosia86, Krysti, lysinka, maggie86, haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Agusiek89, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość

• gosia86 Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia ogromne gratulacje dla Ciebie:*

8p3os65gknud0twt.png
    iv09tgf6v8u0j0rv.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja spac nihuj nieda rady sucho w buzi w nocy otwieranie okien bo gorąco duszno kuzwa zwariowac idzie :/ dzis lekarzowi powiem albo mi cc robią albo kurwa bedą mnie mieli co noc w szpitalu bo mnie dusznosci lapią Ignas duzy uciska mi ze az boli brzuszek jak spie na boku.

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewelcia dzielna kobietka z ciebie masz dwoch wspanialych krasnali są przeslodcy <3

• lysinka Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy, Natt trzymajcie się, powodzenia
    Trzymam kciuk!

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2015, 06:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mówili, że mam wrócić jak będzie źle. Kurwa jest źle już trzecią noc. A skurcze mam już tyle tygodni że chyba zdążyłam się już przyzwyczaić i dlatego aż tak bardzo mnie nie bolą. Zresztą jak bolą to ja po prostu siedzę cicho bo tak mi lepiej. Może powinnam drzeć japę jak ta laska to by mnie inaczej potraktowali.

Teraz aż się boję tam jechać bo znowu pogrzebią, pokłują całe łapy igłami i każą mi wracać?! To dobija jeszcze bardziej.

‹‹ 3986 3987 3988 3989 3990 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ