Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Odnotowalam kilka skurczy pod rząd co 6min, po prysznicu czuje sie bardziej rozluzniona ale spina mi dół brzucha okresowo i bolą krzyże:/ czop na miejscu, maz do pracy teraz pojechał jestem samiutka jak palec ale najwyżej będę dzwonić po niego jeśli sie coś rozwinie. Moze uda mi sie jeszcze zasnąć żeby zebrać siły w razie "W"
-
nick nieaktualnyKurwa mać mam dosyć.
Potrzymali mnie w szpitalu 6 godzin. Przyjechałam z rozwarciem na 3 cm i skurczami co 4 minuty. Zrobili 2 razy ktg, podali dwie kroplówy. Po 4 godzinach rozwarcie nie ruszyło a skurcze się rozregulowały. Położna pomimo to chciała mnie zostawić i wysłać na salę porodową ale przyszła lekarka (kawał pizdy bez kultury), popatrzyła na ktg i mówi że co najwyżej mogę sobie iść poleżeć i się przespać na przedporodową a tam leży 6 dup z czego jedna ma 1 cm rozwarcia i stęka, krzyczy i zanosi się płaczem więc powiedziałam że to pierdolę i jadę spać do domu.
No to się naspałam - całe 40 min. Skurcze przez trzy godziny były regularne i znów szlag wszystko trafił.
Jestem już tak padnięta na ryj , że nie ogarniam. Chce mi się ryczeć z tej bezsilności. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatt nie gadaj pojebane powinni ci dac cos bys juz urodzila kurwa nie rozumiem zeby do domu odsylac masakra .No ale jak mialas z 6 babami siedziec i jeszcze stęka jedna to tez bym dom wolala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2015, 05:53
-
nick nieaktualny
-
Natt kurde dała by oxy to moze by rozwarcie się zwiększyło! To jakieś jaja,że puszczają do domu kobiety w takim stanie! Ogromnie współczuję i ściskam.
Amy a Ty tak cierpisz w domu czy w szpitalu? Trzymaj się i może pomyśl o znieczuleniu jeśli to szpital?! Wiem wiem przestaje biadolić bo i tak to Ci nie pomoże.
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ciężko mi nadrabiac z telefonu więc wybaczcie. Gratuluję marcowych jeszcze bobasow.
Kluska ją na szczescie też mam tu meeega obsługę i pozwolili mi w miare szybko pic.
Chłopcy są mega dzielni. Już 3 razy na cycu czekam teraz aż mi ich przywiozą.gosia86, Krysti, lysinka, maggie86, haneczka, KasiaKwiatek, Fasia, weronika86, CzaryMary, Eweliśka, iwonka1077, Justinka, Bambi85, Agusiek89, MartaAlvi, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa spac nihuj nieda rady sucho w buzi w nocy otwieranie okien bo gorąco duszno kuzwa zwariowac idzie
dzis lekarzowi powiem albo mi cc robią albo kurwa bedą mnie mieli co noc w szpitalu bo mnie dusznosci lapią Ignas duzy uciska mi ze az boli brzuszek jak spie na boku.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMówili, że mam wrócić jak będzie źle. Kurwa jest źle już trzecią noc. A skurcze mam już tyle tygodni że chyba zdążyłam się już przyzwyczaić i dlatego aż tak bardzo mnie nie bolą. Zresztą jak bolą to ja po prostu siedzę cicho bo tak mi lepiej. Może powinnam drzeć japę jak ta laska to by mnie inaczej potraktowali.
Teraz aż się boję tam jechać bo znowu pogrzebią, pokłują całe łapy igłami i każą mi wracać?! To dobija jeszcze bardziej.