Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Ja mam albo torbę sportowa ta z lidla jesli kojarzycie wielkosc, albo walizke jak bagaz podręczny i jedna wieksza. Nie chce tej duzej brac.. kurcze musze sie tam jakos upchac
pozniej na biezaco mu oddasz i na koniec wyjdziesz z jedna walizka
hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 18:59
Fasia lubi tę wiadomość
-
Ale tu dzisiaj gorącooo
W przeciwieństwie do pogody za oknem
Ja mam dwie torby. jedna mała jest spakowana tak strikre do porodu, a jak już przewiozą mnie na sale to maż zabierze tą porodową i weźmie średnią z auta w której mam całą resztęWiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:02
Fasia, KasiaKwiatek, iwonka1077, lysinka, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
co tu się dzieje!! ile porodów:D niesamowite:) dziewczyny trzymam kciuki ze szpitalnego łoża.
wiecie że ja panikarą nie jestem, ale już wczoraj wam pisałam że nie zarejestrowałam żadnego ruchu Jagody....
dziś rano to samo, nie mam w zwyczaju tarmosić brzucha ale zanim wstałam robiłam to 20 minut i nic!
zeszłam na dół, zjadłam śniadanie wzięłam się za porządki i nadal nic, mąż ledwo wrócił i pojechaliśmy, nawet jazda autem jej nie ruszyła.
okazało się że mój lekarz ma dyżur, popłakałam się jak dziecko, ciśnienie 140/100 ale z młoda wszystko okej.
zapis ktg prawidłowy, jakieś skurcze są ale nie wielkie chyba dochodzące do 90
tętno młodej różnorodne dochodzące to 175,
dla świętego spokoju położyli mnie na dwa dni. mam nadzieję że wyjdę w czwartek najpóźniej.
zbadano mnie na samolocie i usg, wszytko okej.
tak że leżę i się byczę trochę.
mi mąż zrobił przemeblownie w torbie do szpitala bo musiał mi trochę rzeczy dostarczyć z niej;)
aaa i dostałam książeczkę dla dziecka już w szpitalu:P
amen.Fasia, maggie86, Aguś86, iwonka1077, mf, Gosha, Ida, lysinka, Lali, Krysti, Justinka, weronika86, Agusiek89, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa mam dwie. Jedna to rzeczy okoloporodowe i moja koszula i szlafrok z ręcznikiem no i pierwsze ubranko Mikiego z pieluszkami. Druga to rzeczy Mikiego na później,pieluchy, ubrania, ręcznik, kosmetyki. chusteczki, tantum rosa
Fasia lubi tę wiadomość
-
Fasia ja mam taką mniejszą walizkę, ale większą od wymiarów bagażu podręcznego. Wszystko weszło. A też w razie w spakowalam paczkę pieluch z rossmanna 30 szt, chusteczki do pupy, wkladki laktacyjne i podklady canpol, bo te bella dają, a chcialam jedne takie zeby się dobrze trzymaly. Do tego dwa reczniki, dwie wody z dziobkiem 0, 75 l, koszula do karmienia, cienki szklafrok (bo gruby duzo miejsca zajmuje), kapcie, skarpety, stanik do karmienia i dosc spora kosmetyczka. Wsio weszło
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 marca 2015, 19:11
iwonka1077, Fasia lubią tę wiadomość
-
mf wrote:U mnie zalezy w ktorym szpitalu bede rodzic, w jednym nie trza, w drugim trza..ale generalnie raczej wszystko swoje musze miec...tetry, ciuszki, kosmetyki dla dzidzi... tylko recznika nie trzeba...
-
nick nieaktualny
-
Spakowanam
Nie było łatwo ale wiecie, ze ja miałam listę ze szpitala na dwie strony a4jeszcze woda i wysterylizowane osłonki na suty, butelka i laktator ale to jak coś się zacznie dziać i jestem gotowy człowiek
maggie86, iwonka1077, Aguś86, lysinka, Gosha, KasiaKwiatek, mantissa lubią tę wiadomość