X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc :))

• iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc wszystkim

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mila79 Ekspertka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agus, Ny gratulacje!!!

Iwonka trzymam kciuki, dobranoc dziewczyny

iwonka1077 lubi tę wiadomość

relge6ydcagtei15.png
  • Gosha Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY suuuper wiadomosci! Gratuluje z całego serduszka :)

uwo9lqxwoe8jis8o.png

f2wll6d8jif5zy9b.png
  • Agga Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gratuluje ! :)

3jvzhdge7ui8eco8.pngkm5sp07wzs12381t.png[/url]
    [*] 13.06.2014
    [*] 14.02.2014
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje! Oj ładna duża dziewczyna nam się urodziła...
    a kiedy ta moja wyjdzie...?

Dobranoc:)

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje :) <3

• Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka trzymaj się dzielnie i nie martw postaraj wyspać. Na pewno będzie wszystko dobrze!

iwonka1077 lubi tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 00:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śpicie wszystkie? Bo potrzebuję się wygadać.

• Lwica Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje, wow duża dziewczynka!!! Chyba rekordowa wsród kwietniowek:))

oar8s65gn4hfzvo1.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pokłóciłam się z mężem z rana o pierdole, wkurzył się i mnie obraził. Potem w ciągu dnia pytal jak się czuje, ale ze nie przeprosił (bo sobie zasłużyłam niby) to mu powiedzialam honorowo, żeby się do mnie nie odzywał. Tak sobie wziął do serca ze po powrocie z pracy traktował mnie jak powietrze, nie reagował na mój placz, pozwolił mi wyjść z domu w pizdu o 22, dopiero po 40 min zapytal gdzie jestem, a jak zlapala mnie śnieżyca 30 min drogi od domu to tylko zapytal czy wracam, ale żeby tak okazać troskę to nie. Wróciłam mokra od stop do glow, przemarznięta. Nawet się słowem do mnie nie odezwał. Poryczalam się znowu. Zero reakcji. Az się bałam o dziecko i miałam totalna depresje. Jakby nie obchodziło go to ze jestem w ciazy:(
    Spacer ponad godzinny tylko nasilił moje objawy. Ale wolałam łazić niż płakać w domu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 06:38

• Zima Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dla wszystkich mamusiek tych rozpakowanych! A pozostalym wytrwalosci I duuuzo optymizmu. Koncowka sie ciagnie... Niestety. Ja tez juz 3 tydzien z rozwarciem na 2cm, szyjka miekka itd mialo byc szybko, hehe lekarze potrafia zrobic nadzieje ;) jak Was czytam widze, ze nie mi jednej :) pierwszy porod mialam z oxy, tabletkami, balonikami I widze ze drugi bedzie tak samo dluggggoooo I nudnooo. Czekanie na skurcze, ktorych niestety brak :( nie pracuje od jakis 3 tygodni I w sumie teraz mam czas zeby Was regularnie czytac I uczestniczyc w tym jakby nie bylo najfajniejszym czasie ciazy, do tego mieszkam w USA wiec jeszcze dochodzi roznica czasu, wiec ciezko bylo sie tutaj wpasowac. Ciesze sie ze tak sie zzylyscie I wspieracie sie w najrozniejszych sprawach. Termin mam na 8 kwiecien.. Przerobilam juz sprzatanie, mycie podlog, okien, meza ;) I juz mam dosc od dzis tylko kanapa I TV, na szczescie swieta juz to szybko czas przeleci do wtorku, Bo wtorek kolejna wizyta :) zycze Wam spokojnej nocy I slodkich snow!!

haneczka, Gosha, Fasia, Krysti, weronika86, MartaAlvi, iwonka1077, KasiaKwiatek, maggie86, Justinka, Murraya lubią tę wiadomość

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • Zima Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehh.. przykro mi, ale wiesz jak jest haneczka z facetami. niestety czasami pokazuja tez ta swoja znieczulice na nasz stan, bo to przeciez tylko ciaza, a mi i tak sie wydaje ze oni tego nie rozumieja do konca co sie dzieje w nas w srodku, co sie czuje i jak bardzo ich potrzebujemy. szczegolnie teraz. widze, ze twoj ma takie odchyly jak moj czasami, placz to juz wogole nie robi zadnego wrazenia, wychodzenie z domu i takie tam. a czlowiek tylko chce byc przytulony w takiej chwili i w sumie byloby juz ok. nie przejmuj sie wogole, olej go, zrob sobie goraca herbatke i do lozka zapusc jakis filmik, wygrzej sie, zebys sie czasem nie przeziebila na koniec.. a jutro i tak ktorej z Was nie wytrzyma i sie pogodzicie :) przeciez zawsze tak jest :D u nas to oczywiscie ja niewytrzymuje, nawet jak to on jest winny, ale juz taki osiol z niego uparty czasem..

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Masz rację, wiem, że faceci tacy są. Ale czułam się tak, jakby mu nie zależało kompletnie na mnie i dziecku :( Jak można mieć taką znieczulicę?
    No właśnie, wystarczyłoby, żeby mnie przytulił, powiedział że nie myślał tego co mówił w złości. Ehh

Edit.
    A najgorsze jest to uczucie samotności.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 06:40

• Zima Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka juz nasza dola :) madrzejszy ustepuja, a pozatym mamy dzieciaczki w brzuszkach i trzeba o nie dbac. a nie przejmowac sie fochami meza. mam nadzieje, ze sie uspokoilas i nie martw sie, pamietaj tylko spokoj nas ratuje :)

mantissa lubi tę wiadomość

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • Zima Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i wiesz oni sie martwia zawsze tylko ciezko im to czasem okazac.. jakby mu nie zalezalo to napewno by niepisal nawet po 40min gdzie jestes. pewnie biegal od okna do okna i cie wypatrywal i trtaz udaje chojraka :)

haneczka, weronika86, MartaAlvi, KasiaKwiatek, maggie86, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zima, już się uspokoiłam dziękuję :*

A swoją drogą dawno Cię nie było "Zimo" i znów do nas wróciłaś nomen omen:) Odczułam to bardzo boleśnie na swoich odmarzniętych nogach. ;) Śnieżyca u mnie że aż strach.

A co do Twojego rozwarcia i braku akcji. Dużo tu nas takich.:) Ja już nawet nie mówię chwilami co mi jest bo i tak coś nie idzie specjalnie do przodu ten poród.

• Zima Koleżanka

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ciesze sie ze juz lepiej a teraz do spania bo w Pl to juz chyba srodek nocy :) noo mam nadzieje ze sie nie przeziebilas. spokojnej nocki juz Ci zycze, a ja jade do sklepu musze kupic jeszcze jakies pierdolki do koszyczka, 3maj sie cieplutko!!

haneczka, sylwucha89 lubią tę wiadomość

[*] 30.09.2013
    zpbn6iyeccg7uobk.png
    nqtkio4p8vnuk249.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 01:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przywracasz wiarę w lepsze jutro. :) Ale i tak mu nie daruję, że pozwala mi ta bezkarnie płakać zamiast mnie uspokajać.

A swoją drogą spacer zrobił mi bardzo dobrze. Przynajmniej jego 1. część bez śniezycy. :)
    Bo zaczęły się silne bóle i skurcze. Chyba zaraz zacznę liczyć.:) A poza tym dotąd miałam po 3-4 wycieki w ciągu dnia tylko. Podejrzewałam, że to może wody, ale były mleczne, test pH pokazał 5, a wody ok 7 mają. Więc uznałam, że to nie to jednak. A teraz już ze 4 razy pociekło odkąd wróciłam ze "spacerku" i jest przezroczyste.

• haneczka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 02:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No prawie 2:00 w nocy:) Ale boję się zasnąć, będę liczyć teraz skurcze. Trzymaj się ciepło i dziękuję za wsparcie:))

‹‹ 4044 4045 4046 4047 4048 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ