X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello, ja mam dzisiaj intensywny dzien, mam nadzieje ze uda mi sie zajrzec wieczorem.
    NY gratulacje !!!
    Haneczka- przytulam, mam nadzieje, ze maz sie zreflektuje i Cie przeprosi
    Iwonka kciuki za dzis.
    dobra uciekam, do pozniej

iwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:46

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • MartaAlvi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry, mimo że za oknem sypie od samego rana! Skandal :(

NY serdeczne gratulacje!! :)

Iwonka trzymam kciuki! Powodzenia

U mnie w nocy równiutko co godzinę pobudka :| piciu+siusiu a od 4:40 kiedy to maż wstaje do pracy koniec spania. Próbowałam zasnąć ale nic z tego nie wychodziło więc stwierdziłam że to pierdziele i wstaje, najwyżej odeśpie po południu...

Mimo kiepskiej nocy wstałam w jakimś dobrym humorze :) Brzuchol mi się chyba obniżył bo mogę zmieścić pod cyckami całą dłoń - a co za tym wszystkim idzie - lepiej mi się oddycha! Miłym zaskoczeniem okazało się poranne ważenie, bo od tygodnia nic nie przybyło, a nawet -0,3kg mimo opuchlizny :D

Haneczka przykro mi z powodu całej tej sytuacji... Niestety tak jak pisała Zima z facetami jest cieżko i czasem nam się wydaje, żę oni mają nas w nosie a tak na prawdę srają po gaciach tak, że tego nie widać :)
    Ja przeżyłam coś bardzo podobnego po poronieniu kiedy to w miesiąc po zabiegu wyłam pół dnia w sypialni, a mój maż zamiast siedzieć przy mnie siedział sobie na kompie, grał w jakieś durnowate czołgi i popijał piwko... też liczyłam tylko na to, że posiedzi ze mną, przytuli mnie czy coś w ten deseń. Jak się okazało po jakimś czasie on wcale sie tak świetnie nie bawił grając w gre.. po prostu to był jego sposób na poradzenie sobie z tą sytuacją, a siedzieć ze mna nie chciał bo uważał, że byłoby jeszcze gorzej - w sumie jak potem na to spojrzałam to miał chłop racje, pewnie wyła bym ze zdwojoną mocą. Może tak jak któraś z dziewczyn pisała Twojego dopadł jakiś przedporodowy baby blues, może się chłopina stresuje i przez tak tak durno się zachowuje... kto ich tam zrozumie, a niby baby takie cieżkie są :P
    Głowa do góry Kochana, mam nadzieję i trzymam kciuki żebyście sobie szybciutko wszystko wyjaśnili, a Ty się już nie stresuj ino relax bo wiesz... stes hamuje poród! Relax Matka! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 07:39

mf, iwonka1077, CzaryMary, haneczka lubią tę wiadomość

24.04.2014r. Zawsze będziemy Cię kochać Aniołku [*] 10tc
    fQ2H26U.jpgfQ2Hp2.png
  • malinka1984 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witamy się w 40w3d
    Ja już przy śniadanku szykuję listę zakupów.Dziś na obiadek w planach dorsz.
    Kacperek od rana się przeciąga a ja już myślami jestem na ktg które juź za godzinkę. Pewnie nic się nie zapisze spektakularnego no ale co ja mogę.
    Udanego,spokojnego dnia.

weronika86, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

Czekamy na Kacperka
    TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić.
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje! Mam nadzieję, ze nie kupowalas zbyt wielu ubranek na 56. :)

Oj to nieciekawie Haneczka. :/ zawziety ten twoj chłop. Obawiam się ze to on czeka na przeprosiny, nawet jeśli nie miał racji. To ciemne masy są a na dodatek uparte. Obys się tylko nie.przeziebila jeszcze na koniec. Podejrzewam ze to stres wywołal skurcze, ciekawe tylko cży ustaną czy nie.
    Ja się przyznam, ze po pierwszym powrocie ze szpitala dwa dni chodzilam wściekla jak osa na moich chłopów a trzeciego dnia urodziłam. Myślę ze to miało znaczący wpływ.

haneczka lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 07:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)
    Haneczka mam nadzieje, ze dzis wszystko miedzy Wami sie wyjasni i maz poprawi Ci humor :)
    Angela ja nie testowalam nigdy chusteczek z netto, ale nie polecam tych z babydream rossmanna suche jak wior. Ja caly czas w domu korzystam z tych z biedronki w niebieskim opakowaniu Fitti, 3 opakowania po 72 sztuki sa za 10-11 zl. Nie za mokre, nie za suche, moim zdaniem idealne :)

U nas tez zapowiada sie dzis intensywny dzien, na 12 lekarz a pozniej zakupy. Musimy kupic cos Poli na urodziny, do tego jakas sukieneczke i baletki dla niej. No i zakupy swiateczne.

Bambi, Anka powodzenia na wizytach :) miala dzis wizytowac jeszcze Agus86 ale wylamala sie i urodzila :P
    Ciekawe czy Amy z Olkiem juz w domu??

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 08:00

haneczka lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Jaga Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej słoneczną
    NY gratuluje dorodnej Lilianki .

Ja w środę miałam wizytę, blizna w porządku, CBS ujemny,czystość pochwy 2 stopień. Lili wazy cos kolo 2600-2800g . Szyjka 0,5 cm miękka więc jest szansa na poród naturalny. 13 najpóźniej mam być w szpitalu z podjęta decyzją czy chce CC czy SN. Zaczęła kręcić sury i dzisiaj czekam na piłkę będę skakać na niej ,zmolestuje męża może samo się ruszy.

Przepraszam was ,że nie odniósł się w sumie do niczego ale mam jakiś dziwny humor.

Krysti, maggie86, haneczka lubią tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dieki Lali za Twoja wizyte tez kciuki.
    Mam zamiar przetestowac jak intensywny dzien, wplywa na ktg i moja szyjke :P, bo moglby zaczac jakos wplywac juz ;). Nie chce mi sie jak nie wiem co ale ide...ide realizowac moje bogate plany.

Lali lubi tę wiadomość

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • lysinka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje :) witamy Liliankę :) jednak udało ci się w terminie

Haneczka zachowanie twojego męża masakra, faceci nieraz dziwne radzą sobie z emocjami. Mam nadzieję, że zrozumiał swój błąd i wynagrodzi ci nocne nerwy. Daj znać, jak się czujesz po tym spacerze, czy wszystko oki.

Iwonka trzymam kciuki :)

Powodzenia na wizytach :)

U mnie też spadło sporo śniegu, teraz się rozpuszcza. Nie lubię takiej pogody. Jak mówiłam w zimie, że jak będę rodzić w kwietniu, to będzie śnieg, to nikt nie wierzył. A tu proszę, szansa jest.
    Idę jeść, bo umieram już z głodu, dawno tak długo nie spałam :) w nocy była wprawdzie krótka przerwa, ale jednak krótka :)

iwonka1077, haneczka lubią tę wiadomość

km5smg7yaiikzi6r.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Hej :)
    Haneczka mam nadzieje, ze dzis wszystko miedzy Wami sie wyjasni i maz poprawi Ci humor :)
    Angela ja nie testowalam nigdy chusteczek z netto, ale nie polecam tych z babydream rossmanna suche jak wior. Ja caly czas w domu korzystam z tych z biedronki w niebieskim opakowaniu Fitti, 3 opakowania po 72 sztuki sa za 10-11 zl. Nie za mokre, nie za suche, moim zdaniem idealne :)

U nas tez zapowiada sie dzis intensywny dzien, na 12 lekarz a pozniej zakupy. Musimy kupic cos Poli na urodziny, do tego jakas sukieneczke i baletki dla niej. No i zakupy swiateczne.

Bambi, Anka powodzenia na wizytach :) miala dzis wizytowac jeszcze Agus86 ale wylamala sie i urodzila :P
    Ciekawe czy Amy z Olkiem juz w domu??
    dla mnie te z netto tez sa za suche i jakby przezroczyste a polecane wiec kupilam no trudno przemeczymy sie .

• Militta110816 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje!! :** córa jaka spora :*
    coś te dziewczynki donośne nasze są :)

u mnie zima w ch**j.. wizyta o 13 a mnie nogi w kozaki nie wchodzą ani w botki.. a w baletkach nie pójde.. i co tu zrobić.. w kurtke zimową też nie wejdę ale z tym to coś wymyślę :)

boję się tej wizyty :( trzymajcie kciuki abym wyszła ze skierowaniem na cc albo szansa na sn z mniejszymi gabarytami mojej córki niż przypuszczam :*

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:46

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Ida Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 marca 2016, 09:44

weronika86, mantissa, CzaryMary, maggie86, maggie86, liloe, Murraya lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    militta powodzenia na wizycie

NY ogromnie gratuluje.

Zima, ściągnełam Cie myślami chyba bo pamiętam ze termin miałaś identyczny jak ja i tak sobie wczoraj o Tobie myslałam.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobra ja po ostatnim posiłku hehe prawdziwy post dziś mam :D
    Ciekawe co u Amy jak sobie radzi jako mamusia :)

Aguś86 lubi tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • Eweliśka Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NY gratulacje!!!
    Haneczka głowa do góry:*

Ja też się muszę dziś wyżalić, miałam dziś usg. Dzwonie przed chwilą do mamy, opowiadam wszystko że doktor powiedział że wszystko w porządku rączki, nóżki sprawdził...na co moja mama sprawdził aaa jest różnie widziałaś w tv to dziecko co się bez rąk i nóg urodziło??? noszz kurwa mać! zajebiste wsparcie, szczególnie w ostatnich dniach..

ug37roeq6z3ep1sa.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też myślałam zeby myć wodą ale tak sobie mysle, ze przecież to zimne będzie. Chociaż z drugiej strony chusteczki też ciepłe nie są.

Ja się ciesze że się nie skusiłam na te pieluchy z dady bo moje dziecko ich nie lubi.
    Nic jej się z pupą nie dzieje, ale jak jej tylko dade załoze to nie zasnie a jak już zaśnie to kręci się wierci stęka puki nie zamienie na pampersa.
    Już kilka razy próbowałam jej założyć i za każdym razem to samo.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • liwi Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliśka, nie przejmuj się. Niektórzy tak mają ze się nie myślą co mówią. Mama napewno nie chciała Ci zrobic na złość tylko się nie zastanowiła poprostu.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • Bambi85 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eweliska ona tez sie martwi zeby wszystko bylo dobrze, po prostu w pore nie ugryzla sie w jezyk. Moja ostatnio prawie zrobila to samo ale sie zreflektowala i zmienila temat. Trudno o takich rzeczach nie myslec, jak ostatnio ciagle w mediach takie straszne historie ciążowo- dziecięce .A mamy przezywaja... ja mam wrazenie ze moja czasem bardziej niz ja

ex2bj44j3vvmhqd0.png
  • Militta110816 Autorytet

Wysłany: 3 kwietnia 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf nałoże chyba baletki bo w nic innego mi noga nie wejdzie :)
    a mam taki gruby sweter kardian to się nada :)
    też tylko do samochodu także jakoś to będzie.
    Słońce wychodzi mam nadzieję że roztopi coś tego śniegu :)

mf lubi tę wiadomość

01.06.2014 [*] Kochamy Cię Aniołku.. 10tc

♥ Karolinka ♥
    hv4q61j.png
‹‹ 4046 4047 4048 4049 4050 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ