Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnya ja tak z nocnego karmienia chce tylko powiedzieć że chusteczki z netto ~te niebieskie~są jak dla mnie do dupy dobrze że nie kupiłam ich wiele
zimo witaj
haneczka serdecznie ci współczuję że w takim czasie mąż zachowuje się jak .... nie będę kończyćZima lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa pitole Hania przykro mi bardzo to co napisalas az jestem w szoku ze takiego męza masz ! Nie ladnie się zachowal ,co to ma byc w ostatnich dniach ciązy tak swojej zonie robic zamiast wspierac i byc w tych trudnych chwilach razem .Oj w związku musi byc szacunek do drugiej osoby . Ahh brak mi slów !
-
nick nieaktualnyJa spac nie mogę bo bolą boki nogi jak spie na boku lewym chwile na prawym ale nie da się dłuzej jebie w kosciach od bioder w dol fuck ! Te ostatnie dni dają mi czadu ,niewiem czy ip nie zalicze dzis bo mi nogi drętwieją ,wczoraj dwa silne skórcze mialam u łydki straszne to bylo
az nie mam na nic ochoty nawet pisac tu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 05:12
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja tez nie spie, od 3...u nas dopiero 4.50 na zegarku..ogladam bajki z mezem
haneczka nie skomentje kochana bo moj tez chodzil obrazony prawie 2 dni...tylko mnie nie obrazal. ale jak ja sie nie odzywalam to mu przeszlo..na mojego placz dziala i to bardzo, moze dlatego ze jak placze tzn ze jest juz zle? nie wiem, rzadko mi sie to zdarza....
u mnie zyganka ciag dalszy...bole kazdej masci ustaly wczoraj, bardziej reaguje uklad pokarmowy..duzo jem i zaraz kibel -
Chwile spalam ale nie dlugo bo bóle mi dalej dokuczają co chwilkę. Rano pojadę na ip choćby sprawdzić co z szyjka. Z jednej strony czuje ze dzieje się cos juz konkretnie, a z drugiej hamuje mnie myśl, ze miałabym rodzic w takiej atmosferze. Mam nadzieje ze się mąż opamięta, ale mam wielki żal bo kiedy go potrzebowałam nie było go przy mnie. Dziękuję za dobre słowa i ze mogłam się tym z Wami podzielić.
Ale żeby nie robic spamu, wywalę stąd ten obszerny opis, bo to żadna chluba. Zostanie wersja skrócona:) -
haneczka wrote:Chwile spalam ale nie dlugo bo bóle mi dalej dokuczają co chwilkę. Rano pojadę na ip choćby sprawdzić co z szyjka. Z jednej strony czuje ze dzieje się cos juz konkretnie, a z drugiej hamuje mnie myśl, ze miałabym rodzic w takiej atmosferze. Mam nadzieje ze się mąż opamięta, ale mam wielki żal bo kiedy go potrzebowałam nie było go przy mnie. Dziękuję za dobre słowa i ze mogłam się tym z Wami podzielić.
Ale żeby nie robic spamu, wywalę stąd ten obszerny opis, bo to żadna chluba. Zostanie wersja skrócona:)a ty bedziesz miala wtedy swoje 5min zeby rzucic kilkoma kurwami w jego strone i zrzucic to na skurcze hehehe
u mnie tez cos pobolewa ale cisne bajki nadalhaneczka lubi tę wiadomość
-
Przelecialam Was na szybko
NY gratulacje! Robotka Szymek ma 49 cm i urodzil sie 38+3
Nocka nie najgorsza. Pobudki co 2-3h na mleczko i pieluche
maly ciagnie jak odkurzacz i sutki juz bola. Nawet maltan po karmieniu poki co srednio daje rade. Ale wiem ze musza sie przyzwyczaic
Komfort po porodzie bez naciecia jest mega. Prawie nic tam nie boli
Milego dnia kochane i powodzenia! Iwonka dzis Twoj dzien! Powodzenia! Z telefonu zle mi sie pisze ale bede podczytywac w wolnej chwili.
iwonka1077, Lali, mf, Nadzieja84, KasiaKwiatek, mantissa, Gosha, lysinka, weronika86, Anka1501, Eweliśka, Robotka1, Fasia, maggie86, Justinka, haneczka, liloe lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny
Haneczka Nio nieładnie się zachował twój mąż, mój też może trochę gruboskorny ale w śnieżyce w ciazy na koncowce nie dal by mi wyjsc z domu, mam nadzieję że się pogodzicie dzisiaj , buziakihaneczka lubi tę wiadomość