Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasiaKwiatek moja tez niby krótkie nogi miała mieć a wyglada proporcjonalnie
w końcu jem sniadanie! Dzis w nocy budzenie co chwile aż w końcu spała w lozku, i ja nakrywam przez sen kołdra i upocona sie obudziła biedna, aż włoski wilgotne . Dzis znowu ulala 2 razy po jedzeniu, ja nie wiem czy ona za łapczywie i dużo na raz z cyca nie ciągnie przypadkiem
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
Hwesta spróbuj tak jak sylwia pisała, karmić na pół leżąco. Ja od wczoraj tylko tak karmie i mała się ani razu nie zakrztusiła i nie ulewa wcale.
Wielki ukłon w strone sylvi, za rady bo ja już miałam stresa za każdym razem jak ja karmiłam że zaraz się zacznie krztusić.KasiaKwiatek, mf, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
NY gratulacje sporawej dziewczynki:D
a ja się obudziłam w nocy z mega przeziębieniem!!! jaaaaa ale mi się z nosa leje, i gardło drapie;/
mam cukierki tantum verde i zaraz sobie zjem....
nie chcę rodzić będąc chora!!!
drugi dzień ćmi mnie w brzuchu....jak na okres, dziwne.
mam wizytę OSTATNIĄ o 16 więc już będę wiedzieć na czym stoję.
ZIMA witaj:)
HANECZKA tulę mocno, czasemm faceci są nie do zrozumienia;/ mam nadzieję że niebawem się humor Tobie poprawi:*Zima, haneczka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Eweliska a jaką ma nóżkę?
Mój Miki wczoraj 2950 g, głowa 33,2 na 37+2tyg a nóżka na 34+2 i ma 67mmnisko zawieszonym facecikiem będzie
FL 66 mm a głowa 33..Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:44
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEweliśka wrote:FL 66 mm a głowa 92..
Nie ma się co niepokoić. Nasze po prostu drobiazgi, podobnie jak Ala Hwestywymiary są w normach jak najbardziej, po prostu różnią się dzieciolki między sobą, nogi pewno nadgonią potem
Ja to tym łożyskiem się tylko troszkę niepokoję, III stopień, chyba za tydzień w środę pójdę jeszcze raz na usg w szpitalu. Sprawdzę czy Miki tam w środku nie gloduje
Edit o widzę, że głowa jednak 33 czyli jak mójWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:46
-
tak pomyliłam się z rozpędu:P
ja nie mam podanego stopnia łożyska, mam tylko informacje że nie przoduje, na tylnej ścianie i że przepływy prawidłowe
Twój Bączek chyba wg terminu tydz starszy..zobaczymy jak to będzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:53
-
Cześć i czołem
Ny gratuluję!!! No i wygrywasz w konkursie na najbardziej papuśnego kwietniaczka
Zima witaj
Ja właśnie się kiedyś nie odezwałam jak Krysia pokazywała takie naturalne chusteczki nawilżane ale od początku jej ich zazdrościłam. Ktoś wtedy napisał, że bez sensu jest kupowanie wody ale one właśnie są super na wyjścia bo nie trzeba rezygnować z naturalnej pielęgnacji nawet w podróży
I jeszcze mam jeden pomysł ale się wstydzęweronika86, KasiaKwiatek, maggie86, lysinka, Zima lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIda, ja nie ściągam po karmieniu,położna mowila żeby ściągać wg potrzeb bo inaczej za dużo pokarmu sue bedzie produkowało . na wszelki wypadek kupiłam mleko bebilon juz rozrobione takie jak w szpitalu mieli w buteleczkach to jak gdzies pójdę to maź dokarmi w razie czego jak mojego za mało ściągnę. Mleka tez nie mrożę ani nic
Ja zamówiłam smoczek jakiś mały w aptece na dzis, zobaczę co mi tam zaproponująod dzis mała dostaje vit D i k
Aaa i pytanie- czy nosicie majtki modelujące? Mi brzuch juz w sumie schodzi ale jest taki miękki
Ida i gratuluje Franiowi końca okresu noworodkowegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 09:54
Ida lubi tę wiadomość