Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
IDA i reszta! Zobaczcie co znalazłam! Kontrastowe zabawki i ta mata. Super!
http://sklep.whiteandblack.pl/pl/maty/36-pled-mata-5905279501249.html Żebym miała większe zasoby to bym zaraz kupowała.Bambi85, Ida lubią tę wiadomość
-
KASIAK pytalas o Engerix- 0,5 ml- 10ug to dobra dawka, wlasnie taka trzeba kupic, wiec dobrze Ci wypisal
FASIA Proctoglyvenol to dobry pomysł tak jak dziewczyny mowia.
NY dala znac ?? bo doczytalam tylko pobieznie ( co sie ze mna dzieje).
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
MłodaDama wrote:Hej dziewczyny gratuluję maluszków
) i nowych tygodni
leci oj leci niedlugo wszystkie bedziemy rozpakowane
Mam takie pytanko czy moglabym ogorka kiszonego do obiadu zjesc? Siostra kilka kupila i zal zeby leżały .???Murraya lubi tę wiadomość
-
Spakowalam torby i ubralam lozeczko
jestem gotowa!
NY chyba sie nie odzywala, ciekawe co u niej?
Asica a wolalabys juz miec wywolany porod? Chyba lepiej tak skoro juz jestes w szpitalu co?
Wera a Ty sie meczysz biedna, oby w nocy Cie ruszylo porzadnie!mf lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję Bambi, tak właśnie sprawdzałam w necie ale wolałam się upewnić. Jutro idę zamówić do apteki.
Ależ mnie dziś boli podwozie...tak mi jakoś Miki napiera...
Wera współczuję ale może to objaw zbliżającego się porodu, poprzednio też tak miałaś... Oby
No nic idę pospać...może się uda do 6...
Dobranoc Brzuchatki -
http://library.brillkids.com/infant-stimulation-library.php Bardzo dużo wzorów czarno-białych plansz do drukowania. Tylko trzeba się zalogować na forum.
Ida lubi tę wiadomość
-
Lilianka (u)waga 4150g, 59cm długości, o godz. 11.02,2.04.2015 czyli w dniu terminu -cc naturalnie doszłam do 5 rozwarcia, przebili mi wody które okazały sie zielone a potem zapis na ktg niepokojący wiec cesarka na cito. Juz karmilam i wstawalam;) szczegóły innym razem:)
Agus o ile dobrze zapamietal-gratuluje;)Rudzia, Lali, Anka1501, Ulka84, mantissa, iwonka1077, KasiaKwiatek, Angela89, Krysti, Gosha, Agga, Nadzieja84, haneczka, Lwica, adk_1989, lysinka, weronika86, MartaAlvi, mf, Bambi85, Aguś86, Agusiek89, CzaryMary, malinka1984, Jaga, Militta110816, misia83, liwi, Robotka1, Justinka, maggie86, Klaudia90, mimka84, liloe, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Krysti wrote:Tak minsię brzuch obniżył ze o matkooo normalnie brzuch na nogach leży jak siedzę
KRYSTI mi juz 2 tygodnei temu brzuch sie obnizyl a teraz to tez juz na kolanach mam a glowka to mam wrazenie ze zaraz sama wyjdzie.Krysti lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhwesta wrote:Mantissa mi sie wydaje ze te kilka cm w biodrach zostanie... A mam tyle spodni
wszystkie w udach ładnie leza a w biodrach brakuje kilka cm... Dlatego ide jutro na zakupy. Krysti mój maź ma pierdolca na punkcie prywatności i sie nie zgadza na umieszczanie zdjeć małej a ja nie chce awantury przez takie cos , czy wasze dzieci tez ssaja czasem po 5 min intensywnie i koniec? Moja tak wlasnie dzis ma juz 2 razy a mleko jak jej daje ściągnięte moje w butelce to wcale nie chce, wyglada ze jest najedzona bo spi i nie chce dokarmiania
ze do sieci wrzucam.Ale na chwile wrzuce
i skasuje .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 kwietnia 2015, 00:17
Lwica lubi tę wiadomość