Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Murraya ja w depresji a Ty mi jakiś light proponujesz?? ja chcę kalorie i to duuuuzo
Fasia Procto -Glivenol maść bez recepty.
Podmywaj tego hemoroida conajmniej 2-3 razy dziennie z płynem do higieny intymnej, woda letnia, nie gorąca. Po każdym podmyciu smaruj mascia -
Fasia wrote:Hwesta, bo tu duzo do rzeczy ma szerokosc miednicy u ciezarnej..
KAsia a to pojechałaś do szpitala z jakimiś bólami???
wybaczcie dziewczyny ale słowa dopingu wiarygodni chyba brzmią tylko z ust Kaśki:D więc jak się coś zacznie to sama sobie będzie musiała śpiewkę puścić
kurcze ja pamiętam ten engerix przy młodej i te szczepionki skojarzone ale nie pamiętam abym cokolwiek dawała w szpitalu
no nic na razie sobie tym głowy nie zawracam, zobaczymy co mi powiedzą w szpitalu, zupełnie nie mam do tego głowy;/
jestem na razie nastawiona na szczepienie szpitalnymi szczepionkami.
własnie wczoraj rozmawiałam z koleżanką i mówiła że przy obu córach wpieprzała słodkie bo tak jej się apetyt na słodycze uaktywnił i było wszystko okejKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi sie chce ptasiego mleczka :p a co wogole jecie? Ja głownie filet z indyka , dzis w sosie koperkowym , wczoraj z jabłkiem
ryż, ziemniaki, zupy warzywne, na sniadanie i kolacje kanapki z szynka, jajko czasem, twarożek . Podobno dobrze robi herbata z kopru włoskiego , mam kupiona ale jeszcze nie piłam
btw na wadze juz mam 50 kg ale z ciuchów nici raczej bo jednak miałam dopasowane a przybralam w biodrach i piersiach i sie nie dopne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:03
-
nick nieaktualny
-
Fasia wrote:Klaudia po 6 dniach?! To mi chyba dupa odpadnie, a ja zaczne spac na głowie i chodzic na rekach.. booooze jak to boli! No stop..
a ból przeszedł szybciej, więc spokojnie, dupa nie odpadnie!
A ja 2,5 tyg po porodzie i nadal boli mnie kość ogonowa ;( -
Fasia mój mąż na hemoroidy miał posterisan,nie mam ulotki to nie wiem czy można w ciąży, ale u niego ze 2 dni i spokój miał ale szybko reagował u ciebie już trochę to trwa to pewnie na efekt będziesz musiała poczekać...
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA i dzis byłam na zdjęciu szwów!! Ależ ulga!!! Nic mnie w cipce nie boli
dzis kapiemy mała w krochmalu , tak poleciła położna na jej sucha skórkę
Angela89, weronika86, Ida, Murraya, lysinka, mantissa, Gosha, maggie86, maggie86, Agusiek89, Aguś86, mimka84 lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Mi sie chce ptasiego mleczka :p a co wogole jecie? Ja głownie filet z indyka , dzis w sosie koperkowym , wczoraj z jabłkiem
ryż, ziemniaki, zupy warzywne, na sniadanie i kolacje kanapki z szynka, jajko czasem, twarożek . Podobno dobrze robi herbata z kopru włoskiego , mam kupiona ale jeszcze nie piłam
btw na wadze juz mam 50 kg ale z ciuchów nici raczej bo jednak miałam dopasowane a przybralam w biodrach i piersiach i sie nie dopne
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:07
hwesta, Fasia, weronika86, maggie86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Murraya ja w depresji a Ty mi jakiś light proponujesz?? ja chcę kalorie i to duuuuzo
Fasia Procto -Glivenol maść bez recepty.
Podmywaj tego hemoroida conajmniej 2-3 razy dziennie z płynem do higieny intymnej, woda letnia, nie gorąca. Po każdym podmyciu smaruj mascia
Tak tez robie od kilku dni, bo jak pisalam mam juz dwa tylko jeden przestal bolec a teraz pojawil sie drugi.. ehh jade zaraz z mezem do apteki to cos kupie
Dzieki dziewczyny.. -
Dziewczyny tutaj nie masz szansy na IP i im powiedzieć ze siedzi na dupce bo odeślą jak Werka napisała
Plan mam taki ze jeżeli nie odezwa sie do mnie jutro do południa z USG to jadę do szpitala i symuluje ból brzucha -nie mam zamiaru czekać do wtorku czy nie wiadomo kiedy...i nie wyjdę jak mi kurwa tego USG nie zrobią...
Fasia ja mam to samo -narazie jednego wielkiego hemoroida i sie z nim meczeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 19:22
mf lubi tę wiadomość