Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJestem
Tym razem mam małego kurczaczka
Miki 2950g, termin z om pokrywa się mniej więcej z terminem z usg dzisiejszego więc może być tak, że dociagniemy do 23.04...ale...łożysko dojrzałe IIIA stopień, gin powiedział mojemu K, że siedzimy na bombiemoże być w każdej chwili i ma być dyspozycyjny
K blady i z gupim uśmiechem na twarzy próbował se żartować...
Bambi albo ktoś kto już kupował...ENGERIX w jakiej dawce macie dla malucha? Mój gin nie wiedział jaką, przepisał zdroworozsądkowo najmniejszą 0.5ml. Czy Wy też taką macie?Robotka1, weronika86, Bambi85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jaka Kaśka? jakie GO GO MATKA???
Fasia współczuję hemoroida, pamiętam mi chwilowo pomagał posterisan H. a całkowicie pomogła jedna dawka encolonu. miałam go w szafce a wyczytałam że pomaga na jakimś forum.
ja też mam dziś baaaardzo leniwy dzień, własciwie to śpię i lezę, brzuch okresowo pobolewa momentami ale to nic nadzwyczajnego.
hehe to u mnie też kloc może być3500 ważyła na przedwczorajszym usg:P
zresztą nam się tylko wydaje że to będą klocki<no dobra taki ponad 4kg dzieciak to może i kolc:P> a tak na prawdę pewnie wiele się wyglądem różnić nie będą
moja ważyła 4350g a była taka maciupeńka pamiętam
Krysti fajnie że nie zdecydowałaś się na tą tabletkęmoże akurat Ignacy wcale nie będzie taki wielki jak prorokują
sory za pytanie ale po co wam ten engerix?? mi nikt nic takiego nie proponowałWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:37
KasiaKwiatek, Krysti lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Do karmiących- czy jecie słodycze?
Pytałam się położnej czy mogę jedną czekoladę (chodziło mi o jedną tabliczkę), a ona z tekstem, że nic się nie stanie, jak zjem jedną kosteczkę hehe
Powiedziała, że jeśli dziecko dobrze reaguje to mogę jeść. Jedyne co, to Ninka po słodyczak ma gazy, bo w brzuszku cukier fermentuje. Wytłumaczyła mi, żeby uważać na syrop glukozowo-fruktozowy.
Właśnie wcinam ciastomantissa lubi tę wiadomość
-
Anka ten procto glivenol to tez masc? Bez recepty? Kupie wieczorem, bo inaczej chyba sie zaplacze z bólu
Murraya to u mnie podobnie z ta pachwina z tymze mi nie dretwieje noga. Poki co, bo w sumie az tak bolesnie mam pierwszy raz.
Najgorsze, ze i hemoroid i bol pachwiny pojawil sie jednoczesnie. Mysle, ze to Julek napiera ..
Kasia to dobrze, ze maly kurczaczek - bedzie latwiej urodzicKasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGO GO miało być do mnie
ale ja usg tylko i pomiary, skurcze są ale to tylko przepowiadacze, luuuz
Robotka zdecydowałam się na engerix bo potem będę szczepić hexą, niby można i tak po tej standardowej nfz ale dziecko dostanie wtedy jedną dawkę więcej, a po co...poza tym bezpieczniejsza niż ten eumovox podobno.Robotka1 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lali wrote:Iwonka a Ty jutro na ktora masz sie zglosic do kliniki? Ale Ci zazdroszcze
boję się,niby wiem co mnie czeka a strach jest......