Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem, żyję, bylam u endokrynologa na wizycie i wszystko jest dobrze. Euthyrox 50 do dnia porodu, pozniej odstawiamy i 27 lipca wizyta kontrolna.
Mam ogromnego hemoroida, tak bolesnego, ze nie jestem w stanie siedziec ani chodzić - bol jest przeokropny, ze az mi sie ryczec chce..
Do tego ból lewej pachwiny. Czegos takiego jeszcze nie mialam. Nie jestem w stanie chodzić, bo jak przenosze ciężar ciala na lewą strone to mam wrazenie, ze mi cos kolo bozeny peknie..
Wiec ogólnie mam sie dzis do dupy i z tego powodu objadam sie lodami dorzucajac do nich świeżego ananasa i truskawki..
P.S.
Aguska Gratuluję Szymka!
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAh jej ja tez płacze
moj miał w Angli kontrakt a jednak Holandia i co dwa miechy sama zostaje i potem wyprowadzka do holandi ah jej z małym dzieckiem przeprowadzka ale się cieszę bo dom skączymy do końca tego roku chociaż dół
happy jestem juz przecieram łzy i rodzinka się cieszy
Chcemy do Pl wracać dom się skończy nie ma to jak w domu u siebie
rodzina cała w Pl
fajnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:16
-
nick nieaktualnyMurraya wrote:Krysti - grunt że mężu będzie wracał do domu, nie ma tego złego!
wszyscy i blisko do Pl autem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 18:20
Murraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Gosha kupiłam sobie masc z kasztanowca na hemoroidy ale to nic nie daje.. tzn jeden jest na zewnątrz, taka gulka ale nie boli. Dzisiaj wyszedl drugi, baaardzo mnie boli, smaruje mascia, rumiankiem ale to nie łagodzi bolu.. on juz wyszedl i jest sciskany przez zwieracz stad ten bol. Przepraszam za opis ale to jest nie do wytrzymania. Do tego jeszcze ta Pachwina.. No jak kaleka dzis jestem..
Jak maz skonczy prace kupi mi kore debu to sobie zrobie nasiadowke, moze to cos da
Murraya ten bol pachwiny to takie jakby pieczenie, tak? Tez tak mialas?