Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lali wrote:Lwica to nie ciekawa sytuacja
jednak w pl jest o niebo lepiej jesli chodzi o opieke, co ejsli zacznie sie porod? Zrobia w szpitalu usg??
Agus bardzo sie ciesze, ze sie dobrze czujeszucaluj syneczka! Przerazilam sie troche, ze te bole pachwin zwiastuja porod tuz tuz
Fasia sie odzywala? Dobrze pamietam, ze miala dzis wizyte?
Nie mam zielonego pojęcia( ogólnie nie mam siły na nic zawiodłam sie na mojej położnej -wiedziałam ze gowno wie ale nisz kurwa nie wyczuć dziecka:(( co ja teraz mam zrobić... Nie wiem jak sie poród zacznie co? Nie wiem czy w szpitalu zrobią
kurwa nic nie wiem przepraszam na słownictwo jestem w wisielczy, nastroju:((
-
nick nieaktualny
-
U mnie ciasto zrobione, puplety tez caly gar
ja nie ogarnieta ale to wieczorem moze musze odsapnackondycja kochana...
A Fasia chyba do endykrynologa miala dzis cos mi świta
Nikt nie rodzi??? co tak słaboweronika86, Fasia lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Dzieki za gratki
Myjcie lazienki
U nas ok. Pijemy sobie mleczko. Czuje sie lepiej niz po 1 porodzie. Pozdrowienia!
Liczę na skuteczne działanieWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:16
Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Psotka witaj w klubie
Ja mam nadzieję że jutro coś lekarka zrobi ze mną bo jak mi każe rodzić dziecko 4,5kg naturalnie to się pobecze chyba ostatnio o wszystko płacze..
A brzuszek i głowkę moja mała miała na ostatnim usg powyżej średniej między średnią a 95 centylem..Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:33
-
Anka1501 wrote:Pokoje wysprzatane, za 5 min obiad. Potem biorę się za łazienkę
czujesz tę moc?
ja mam póki co średnio bolesne ale co 7 min pobolewanie podbrzusza :)zobaczymy co będzie bo to nie pierwszy raz:P
Anka1501, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
Agusiek u mnie tylko bezbolesne twardnienia i lekki ból pleców
nic specjalnego. Ale do jutra w planach sporo do zrobienia a jutro o 15 mam ktg i mam nadzieje, ze cos tam się ruszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:36
Agusiek89, malinka1984, Justinka, weronika86, Murraya lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:A ja sie wkurwilam i w drugi dzien świat tylko zapraszam na ciasto i kawę rodzine meza. W dupie mam co pomysla
My w sobotę swięcimy jajeczka,w niedzielę jedziemy na śniadanie wielkanocne do moich rodziców (25 km od Nas) a w poniedziałek siedzimy w domku z małżonkiem wyczekując na wtorekWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2015, 16:38
weronika86, Murraya, Agusiek89 lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
nick nieaktualnyByłam u położnej jednak nie chcem tabletki niech Ignas siedzi sobie do terminu moze się rozkręci samo a co
jak nie to do szpitala i rozwiązanie na miejscu . Pierdziele kocham swój brzuszek poczekam
malinka1984, weronika86, Murraya, lysinka, Robotka1, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
malinka1984 wrote:popieram
My w sobotę swięcimy jajeczka,w niedzielę jedziemy na śniadanie wielkanocne do moich rodziców (25 km od Nas) a w poniedziałek siedzimy w domku z małżonkiem wyczekując na wtorekmalinka1984, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:Byłam u położnej jednak nie chcem tabletki niech Ignas siedzi sobie do terminu moze się rozkręci samo a co
jak nie to do szpitala i rozwiązanie na miejscu . Pierdziele kocham swój brzuszek poczekam
lwica oo chuj! wspolczuje malenka
gosha dziekuje za wsparcie, kochana jestes :KasiaKwiatek, Gosha, Krysti lubią tę wiadomość