X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dzis wercia :) Jadę na Ip

hwesta, weronika86 lubią tę wiadomość

• Aguś86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Dziewczynki czy mogę wypić szklankę mleka karmiąc piersią ? Zdania są podzielone dlatego chciałam Was zapytać :-)
    Mi dawali mleko w szpitalu do sniadania wiec chyba mozesz :)

Liloe na polozniczym III po raz drugi u Drewsa ;) Jestem bardzo zadowolona.

Krysti powodzenia :)

Jesteśmy w domu po armagedonie kąpielowym dwójki dzieci. Padam! Dobranoc póki Szymek spi ;)

mf, Krysti, Lali, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Klaudia90 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja piję mleko, wcinam zupy mleczne, obżeram się czekoladą, w tej chwili pochłaniam chipsy :P nigdy nie byłam na diecie i nie potrafię tak przestrzegać co wolno, a czego się nie powinno :/ Na razie nie zauważyłam, by moje posiłki szkodziły Nince dlatego nie zamierzam z niczego rezygnować :)

Krysti, liwi, Aguś86, lysinka, Fasia, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość

atdcpx9igi18i82j.png
    l22n6iyebdj8geju.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz jedziem brzuch boli mnie u dolu i chodzic nie mogę trza to sprawdzic .

• sylvia007 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Wpadam na chwilę się tylko przywitać i życzyć Wam wszystkim spokojnych i wesołych świat oraz szybciutkich i bezbolesnych porodów!!! ;-)
    Ja dopiero siadłam, cały dzień piekłam, gotowałam, sprzatałam i karmiłam Ninkę. Kręgosłup boli mnie jak jeszcze nigdy :-( i padam na twarz.
    Krysti ale masz okazały brzuszek :-)
    Rudzia Twój mi się niestety na telefonie nie wyświetla, ale domyślam się, że przepiękny jest :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:17

Fasia, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 28.05.2010
    Aniołek [*] 29.05.2014
    dxomio4py1pvii3n.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Faktycznie niezły galimatias tu u nas. :D
    Ciąże, porody, dzieci... każdy znajdzie coś dla siebie. :D

Mój Miki olał taki ładny termin wyznaczony przez szpital 04.04. więc teraz czekamy na termin wyznaczony przez panią ginekolog - 06.04 - też ładna data. :D

W ogóle to nie wiem czy zauważyłyście ale od pierwszego kwietnia mamy co dzień dwa nowe bobaski... Rodzić dziewczyny rodzić, nie zawalajcie statystyk! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:34

mf, Fasia lubią tę wiadomość

• Fasia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2016, 21:40

natt, Lali, Rudzia, weronika86, KasiaKwiatek, Aguś86 lubią tę wiadomość

7.04.2015r. - 39+1 tc. 3400g i 51cm szczęścia! <3
    9f7j9vvj6vasnid9.png

Aniołek - 26.06.2013r
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf ja tak pobieznie poczytakam i tej krwi..to jest inwestycja ..myske ze kazda z nas ma takie samo zdanie jak ty tylko nie kazdego po prostu na to stac. nawet przeciwniczki, mysle ze jesli cena byla by znosna to nie byliby przeciwnikow. ja szczerze sie przyznam ze zarabiajac duzo, po prostu mnie nie stac...ale mamy tyle latwiej ze nasze dzieci dziedzicza grupe krwi po mezu a krew abrh minus jest niezykle rzadka, tylko 1 procent populacji ma taka i maz oddaje swoja to prywatnego banku dla siebie i dzieci..krew abrh minus nie ma przeciwcial, wazna jest jej plazma wiec ma wartosc podobna do krwi pepowinowej.

mf, Fasia lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zdrowych wesołych i radosnych świąt wszystkim mamusiom i ciężaróweczkom lutowo-marcowo-kwietniowym :)

weronika86, Rudzia, Krysti, Fasia, lysinka, Lali, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 21:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    krysti to umowiona wizyta czy tylko na ip jedziesz?
    ja z mlekiem bedemostroznie bo nie toleruje przez cala ciaze, od razu kibelek jesli wypije wiecej niz pol szklanki na raz...maz ma silna alergie na laktoze wiec bede uwazac z mlekiem przy malej.

CHCIALABYM WAM ROWNIEZ ZYCZYC NAJWSPANIALSZYCH SWIAT WIELKANOCNYCH...JAKO WASZA PRZYJACIOLKA.

nawet jamo zydzi jedziemy jutro do tesciow na sniadanie..nie chodzi nam o religijne swietowanie ale o soedzenie czasu razem...moze mieszkajac osobna bez wpieorzania sie w naszenzycie uda nam sie jeszze zespoic te rodzine bo mamy tylko siebie. sprobowac mozna ...po istatniej rozmowie i smsach do tesciowej jest o niebo lepiej i czuje ze jest to szczera..oczywiscie zachowuje ostroznosc ale chcialabym miec pelna rodzine.

natt, Rudzia, mf, Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:50

weronika86 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wercia i tego właśnie Ci życzę.
    Życie jest za krkrótkie żeby tracić je na gniew i ciągle kłótnie.
    Niech zapanuje zgoda dla dobra Was wszystkich. :)

• mf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka na IP i mnie juz zostawią moze sprawdzę czy skurcze to skurcze ! I KTG

• Rudzia Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krysti i jak sytuacja? Jestes juz w szpitalu?

18.04.2015 (42+2) Sofia 4500g; 54cm <3
    l22njw4zq8sux6j8.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Aaaaa Werka-mialam pytac juz kiedys, bo wspominalas, ze masz wyksztalcenie zwiazane z biochemia-a co dokladnie? Bo ja tez te klimaty ;)

I zycze Ci zeby Twojej Tesciowej jakies osobiste pragnienia, czy niepowodzenia umozliwily zaakceptowanie was jako odrebnej rodziny, a szczegolnie Ciebie jako dobrej Matki -bo widze, ze tak jest ;)
    mf biochemia ogolna, szkoly nie skonczylam bo zaszlamw ciaze ale mam w olanach sama dla siebie w uk zrobic szkole pielegniarska jeszcze :-) maz tez na biochemii byl, stad wspolne zainteresowania..ogolnie nie doszlam to bardziej zaawansowanej biochemii, sama douczam sie w domu dla siebie bo jest to moja pasja. meza bardziej interesuje biochemia roslin, mnie ludzi..w sumie dzieki tym podstawowym wiadomosciom i ksztalceniu sie samej w domu udall mi sie zajsc w ciaze po wielu latach...a ty masz w jakims konkretnym kierunku?
    klinika nieplodnosci nie chciala na mnie nawet ivf przeprowadzic bo dawali zbyt male szanse...po zmiesAniu lekow, diety i homeopatii w ciagu 7 miesiecy schudlam ladnie 35kg, usunelam wszystkie niedoczynnosci w braki wmorganizmie i zaszlam w ciaze :-)

PsotkaKotka, Militta110816, Fasia, Agga lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie zaryzykowalam..sama sie zdiagnozowalam na podstawie badan...niekotre wyniki mialamw gornych granicach..nie nadawalo sie na leczenie ale jednak w moim przypadku byly zle. zaryzykowalam i kupilam leki przez internet..wiem glupie to ale po wdrozeniu lekow 5ego lipca juz 20ego mialam owulacje..pierwsza, prawdziwa od ilus tam lat! i 30ego pozytwny test :-)

mf, Militta110816, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • weronika86 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ogolnie to sie nawet oocnwale ze do konca mialam stednia 5,4..zawsze czerwone paski na swiadectwie choc kujonem nie bylam..nawet mam dyplomy z wygranych wojewodzkich konkursow matematycznych :-)...jestem wyluzowana ale uwielbiam sie uczyc...

mf, KasiaKwiatek, Militta110816, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

weronika86, CzaryMary lubią tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • haneczka Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dzis znow pisały sie skurcze 100 ale nieregularne. Jeden tak fest bolał I trwał ze 3 minuty ponad. Jutro może sie dowiem jak szyjka. Jak nie będzie postępowało wyjde na żądanie. Wrócę nie wiem kiedy. Chyba jak zobaczę gwiazdki w oczach.

Dziewczyny, smacznego jajeczka, radosnych Świąt, samych pyszności a nierozpakowanym "mokrego" dyngusa:)

Dobranoc

KasiaKwiatek, Lali, weronika86, lysinka, Fasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

‹‹ 4074 4075 4076 4077 4078 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ