Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
CzaryMary wrote:Dziewczynki czy mogę wypić szklankę mleka karmiąc piersią ? Zdania są podzielone dlatego chciałam Was zapytać
Liloe na polozniczym III po raz drugi u DrewsaJestem bardzo zadowolona.
Krysti powodzenia
Jesteśmy w domu po armagedonie kąpielowym dwójki dzieci. Padam! Dobranoc póki Szymek spimf, Krysti, Lali, Fasia, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ja piję mleko, wcinam zupy mleczne, obżeram się czekoladą, w tej chwili pochłaniam chipsy
nigdy nie byłam na diecie i nie potrafię tak przestrzegać co wolno, a czego się nie powinno
Na razie nie zauważyłam, by moje posiłki szkodziły Nince dlatego nie zamierzam z niczego rezygnować
Krysti, liwi, Aguś86, lysinka, Fasia, mantissa, Agusiek89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny! Wpadam na chwilę się tylko przywitać i życzyć Wam wszystkim spokojnych i wesołych świat oraz szybciutkich i bezbolesnych porodów!!!
Ja dopiero siadłam, cały dzień piekłam, gotowałam, sprzatałam i karmiłam Ninkę. Kręgosłup boli mnie jak jeszcze nigdyi padam na twarz.
Krysti ale masz okazały brzuszek
Rudzia Twój mi się niestety na telefonie nie wyświetla, ale domyślam się, że przepiękny jest
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:17
Fasia, weronika86, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyFaktycznie niezły galimatias tu u nas.
Ciąże, porody, dzieci... każdy znajdzie coś dla siebie.
Mój Miki olał taki ładny termin wyznaczony przez szpital 04.04. więc teraz czekamy na termin wyznaczony przez panią ginekolog - 06.04 - też ładna data.
W ogóle to nie wiem czy zauważyłyście ale od pierwszego kwietnia mamy co dzień dwa nowe bobaski... Rodzić dziewczyny rodzić, nie zawalajcie statystyk!Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2015, 21:34
mf, Fasia lubią tę wiadomość
-
mf ja tak pobieznie poczytakam i tej krwi..to jest inwestycja ..myske ze kazda z nas ma takie samo zdanie jak ty tylko nie kazdego po prostu na to stac. nawet przeciwniczki, mysle ze jesli cena byla by znosna to nie byliby przeciwnikow. ja szczerze sie przyznam ze zarabiajac duzo, po prostu mnie nie stac...ale mamy tyle latwiej ze nasze dzieci dziedzicza grupe krwi po mezu a krew abrh minus jest niezykle rzadka, tylko 1 procent populacji ma taka i maz oddaje swoja to prywatnego banku dla siebie i dzieci..krew abrh minus nie ma przeciwcial, wazna jest jej plazma wiec ma wartosc podobna do krwi pepowinowej.
mf, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
krysti to umowiona wizyta czy tylko na ip jedziesz?
ja z mlekiem bedemostroznie bo nie toleruje przez cala ciaze, od razu kibelek jesli wypije wiecej niz pol szklanki na raz...maz ma silna alergie na laktoze wiec bede uwazac z mlekiem przy malej.
CHCIALABYM WAM ROWNIEZ ZYCZYC NAJWSPANIALSZYCH SWIAT WIELKANOCNYCH...JAKO WASZA PRZYJACIOLKA.
nawet jamo zydzi jedziemy jutro do tesciow na sniadanie..nie chodzi nam o religijne swietowanie ale o soedzenie czasu razem...moze mieszkajac osobna bez wpieorzania sie w naszenzycie uda nam sie jeszze zespoic te rodzine bo mamy tylko siebie. sprobowac mozna ...po istatniej rozmowie i smsach do tesciowej jest o niebo lepiej i czuje ze jest to szczera..oczywiscie zachowuje ostroznosc ale chcialabym miec pelna rodzine.natt, Rudzia, mf, Fasia, Robotka1, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Aaaaa Werka-mialam pytac juz kiedys, bo wspominalas, ze masz wyksztalcenie zwiazane z biochemia-a co dokladnie? Bo ja tez te klimaty
I zycze Ci zeby Twojej Tesciowej jakies osobiste pragnienia, czy niepowodzenia umozliwily zaakceptowanie was jako odrebnej rodziny, a szczegolnie Ciebie jako dobrej Matki -bo widze, ze tak jestmaz tez na biochemii byl, stad wspolne zainteresowania..ogolnie nie doszlam to bardziej zaawansowanej biochemii, sama douczam sie w domu dla siebie bo jest to moja pasja. meza bardziej interesuje biochemia roslin, mnie ludzi..w sumie dzieki tym podstawowym wiadomosciom i ksztalceniu sie samej w domu udall mi sie zajsc w ciaze po wielu latach...a ty masz w jakims konkretnym kierunku?
klinika nieplodnosci nie chciala na mnie nawet ivf przeprowadzic bo dawali zbyt male szanse...po zmiesAniu lekow, diety i homeopatii w ciagu 7 miesiecy schudlam ladnie 35kg, usunelam wszystkie niedoczynnosci w braki wmorganizmie i zaszlam w ciazePsotkaKotka, Militta110816, Fasia, Agga lubią tę wiadomość
-
oczywiscie zaryzykowalam..sama sie zdiagnozowalam na podstawie badan...niekotre wyniki mialamw gornych granicach..nie nadawalo sie na leczenie ale jednak w moim przypadku byly zle. zaryzykowalam i kupilam leki przez internet..wiem glupie to ale po wdrozeniu lekow 5ego lipca juz 20ego mialam owulacje..pierwsza, prawdziwa od ilus tam lat! i 30ego pozytwny test
mf, Militta110816, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość
-
ogolnie to sie nawet oocnwale ze do konca mialam stednia 5,4..zawsze czerwone paski na swiadectwie choc kujonem nie bylam..nawet mam dyplomy z wygranych wojewodzkich konkursow matematycznych
...jestem wyluzowana ale uwielbiam sie uczyc...
mf, KasiaKwiatek, Militta110816, Fasia, Murraya lubią tę wiadomość
-
U mnie dzis znow pisały sie skurcze 100 ale nieregularne. Jeden tak fest bolał I trwał ze 3 minuty ponad. Jutro może sie dowiem jak szyjka. Jak nie będzie postępowało wyjde na żądanie. Wrócę nie wiem kiedy. Chyba jak zobaczę gwiazdki w oczach.
Dziewczyny, smacznego jajeczka, radosnych Świąt, samych pyszności a nierozpakowanym "mokrego" dyngusa:)
DobranocKasiaKwiatek, Lali, weronika86, lysinka, Fasia, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość