Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ida wrote:Amy, ja mam śmingusa dyngusa codziennie od 3 marca
Serio, jest jakiś na to sposób? Co przebywam wodą, już mam wkładać nową pielyche, to on znów sika. Czasem potrafi mieć takie ciśnienie a ścianę za sobą obsika. A siebie nie
jednak mozliwe.
Kto pisak ze przerazaja go male jajka?
ja kocham te jego male jajkabalabym sie przesijac dziewczynke
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 07:35
mf, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Fasia wrote:Amy widzisz mój brzuch dalej rośnie! Później będę mieć brzydka skórę i duży pracy żeby dojść do siebie sprzed ciąży..
Kurcze smutno mi jak czytam, że Olo ma smutne oczka, bo go bolidobrze Ze przynajmniej noc przespana. Może dziś będzie lepiej? Ja rad nie mam żadnych, bo niedoświadczona jeszcze jestem
-
Dziewczyny odeszły mi wody..
CzaryMary, mf, iwonka1077, Ida, Krysti, AnnaMaria89, Lali, Rudzia, KasiaKwiatek, adk_1989, liwi, Aguś86, lysinka, misia83, Anka1501, Gosha, Eweliśka, Angela89, Amy_, Militta110816, MartaAlvi, Justinka, natt, haneczka, weronika86, Murraya, maggie86, liloe, mantissa, mimka84 lubią tę wiadomość
-
I duża galareta. Wszystko czyste. Co teraz? Mam jechać do szpitala czy co?
Alaaaaaaa zaczynam panikować..Lali, KasiaKwiatek, liwi, Aguś86, Gosha, Eweliśka, Militta110816, haneczka, weronika86, Murraya, mimka84 lubią tę wiadomość
-
a dzien dobry, widze ze teraz to juz trzeba wstawac o 6 zeby sledzic na biezaco, 7 juz nie starcza jak kiedys
FASIA co Ty mowisz? to chyba super nie? no i tak jak chcialas 7. Moze moj 8 tez sie spelni, chociaz narazie nic sie nie zanosi. Dzisiaj bede sprzatac
. No i WERKA, Robotka za Was tez kciuki, zeby sie rozkrecilo. Cos czuje ze bedzie owocny dzien.
mf, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Amy mnie Marcel regularnie olewa dziś dla odmiany sam siebie hihi
Straszny zmarzluk z tego mojego syncia w rozku non stop bo jak go odkrywam i przebieram to ma nogi i stopy lodowate aż sine się robią
Dziewczyny rodzące dzisiaj powodzenia
Ja walczę z cycami obecnie poszedł w ruch laktator i kapustą ale cyce jak kamienie, ból pleców nie pozwala mi spać ze 3godziny może pospalam. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny