Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie śpię...
Mam bolesne skurcze trwające równo po 40 sek.
Najpierw co 13 potem co 11 a teraz co 8 minut. Pojawiła się niewielką ilość krwi żywej na papierze.
Udało się przysnac dwa razy na chwilę.
Teraz czuwam w łóżku.
Stary o 6 jedzie ns służbę- a dziś mój termin!!!
Co to będzie???? : P
Laski do boju!! Widzę że nie jestem dziś sama uff:))Lali, Aguś86, Zima, lysinka, iwonka1077, KasiaKwiatek, weronika86, Malenq, Fasia, Murraya, Bambi85, Militta110816, liwi, misia83, Eweliśka, Justinka, haneczka, maggie86, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Anka no właśnie! A mi jak na złość siwak się zacial haha.
Liczę trochę na odczepnego- co 6-8 minut są. Jak mój wstanie a mi nie przejdzie to idę wziąć gorący prysznic.
Jeśli to fałszywy alarm to przyznam że mnie ładnie wymeczyl:P
Jedyne co to szkoda by mi było że męża że mną nie będzie:(
W wojsku zamienić się nie da niestety -
nick nieaktualny
-
Anka1501 wrote:Robotka a kiedy wróci?
Zastanawia mnie ile mogą trwać takie skurcze mniej więcej co 7-8 minut.
Hwesta jak nie boli to obserwuj mała.
Chyba niedługo pójdę pod ten prysznic, bo do 6 trochę daleko:)
A w razie gdyby przeszło to się jeszcze przespie:)
Ok ciutke jakby się rozregulowalo przynajmniej ten ostatni skurcz.
Próbuje zasnac.
W razie czego jesteśmy w kontakcieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 04:00
-
Powodzenia Robotka
Powodzenia Malinka
Fasia i Bambi gartuluję tygodni i życzę byście nie doczekały 41
Idę dalej spać. Terrorysta spał 3, 5h w łóżku i teraz po 20 minutowym ssanku śpi dalejWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 04:24
weronika86, mf, Fasia, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRobotka chyba zasnęłaś bo napisała byś że jedziesz nie? U Wery też cicho ...ale na w razie co...
GO GO MATKA!!!
U mnie spokój, noc przespana całkiem przyzwoicie, siku dwa razy, bez skurczy.
Malinka zbierasz się? Mam nadzieję, że organizm na oksy szybko zareaguje. Trzymaj się Kochana!!!
Kryyysti co u Ciebie?
Gratki nowych tygodni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 06:15
weronika86 lubi tę wiadomość
-
robotka wychodzi na to ze rodzimy
u mnie po 2nce o r rano odeszedl na bank caly czop..cos mocniem zaczyna bolec...mak przy pierworodnym ok 6 rano no i ten 7my
stas urldzil sie 7ego czerwca..czyzby mala miala buc z 7ego kwietnia? mestem spokojna..dobrze ze rozkrecalo sie dluzej..teraz nie panikuje..siedze z wami na razie
KasiaKwiatek, Aguś86, mantissa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
o 9 rano w szpitalu..mam jeszze 3,5hr
musze wyslac meza po jakies zelki i cukierki no oczywiscie zostawilam to na ostatnia chwile..sklep przy domunotwieraja za 30min
ale zajebiscie
jesli bardzo sie niemrozkreci do 9tej to om9tej poprosze o tego czopka zeby przyspieszyc takze laski albomdzis albo jutro intak bede mama po raz drugi
dziza ale emocje
KasiaKwiatek, mf, Aguś86, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEhh Wera żebym tak na siebie jeszcze mogła wpłynąć
i tak się boję z jednej i doczekać nie mogę z drugiej
Hwesta z kupką też bez nerwów. Kolor zależy też czasem od tego co Ty zjadlaś. Jeśli Ala nie płacze i się nie pręży to jest w porządku. Poradziła sobie i wydalila bez kłopotu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 06:55
weronika86 lubi tę wiadomość