Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPsotkaKotka wrote:Ok, rozumie. czyli w sumie nie ma jakichs krytycznych wytycznych tak? Bede sie kierowac instynktem zatem
Mi na oion pani od laktacji powiedziała że odchodzi się od wytycznych, że obserwować dziecko i jak coś nie służy to tego nie jeść. U mnie bóle brzuszka były po tłustym. Ale bolał brzuch mnie więc małą też. Czyli to co mi nie służy unikam. -
nick nieaktualnyJa tez zaczynam jesc wszystko, bo waga mi strasznie poleciala na tym zdrowym jedzeniu, juz mam 48, a to znowu bardzo malo.
teraz jem schab w galarecie i troszke salatki jarzynowej, zobaczymy jak mala na to zareaguje, ale mam nadzieje, ze dobrze, bo ja tez nie moge byc glodna
I chcialam Wam powiedziec, ze dzis dostalam od tesciow prezent- zloty pierscionek, ktory tesciowa dostala od swojej mamy. Czuje sie bardzo wyrozniona, z bilecikiem : W podziekowaniu za wspaniala wnuczke- Dziadkowie , bardzo sie wzruszylamWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:38
Lali, Angela89, Anka1501, mf, Militta110816, maggie86, Eweliśka, Gosha, Fasia, lysinka, KasiaKwiatek, CzaryMary, mantissa, Aguś86, Ida, MartaAlvi, Robotka1, PsotkaKotka, Murraya, Amy_, misia83, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Hwesta to takie tesciowe istnieja
?? Piekny gest!
Fasia dziekuje za odpowiedz, mam nadzieje ze mi nie beda tam gmerac od razuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 19:47
Anka1501, Fasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIstnieja, mam cudownych tesciow. Przywiezli mi powekowany rosol, sterte jedzenia zebym nie musiala sleczec w kuchni
Ale z tym pierscionkiem, to mnie zaskoczyli baaardzoAngela89, Anka1501, mf, lysinka, Lali, KasiaKwiatek, Murraya lubią tę wiadomość
-
Nadzieja gratki wielkie moj Adas tez wazyl 2800
hihi
Fasiu ale fajnie by bylo gdyby juz sie u Ciebie zaczelo, tak samo reszta dziewczyn
My dzisiaj znowu u tesciow bylismy znowu pojadlam a mlody niespokojny jak nie wiem co co chwile cysia chcial malo sypial ehh teraz juz w domku mlody dalej poplakiwal dalismy mu smoczka. Ehh trudno ale on tak ssie mimo ze chwile temu pol godziny ssal cycka . Ma chyba taka potrzebe ssania leży i zasypia a niuniu tak sie rusza w tych usteczkach ze szok.
My dawalismy wit D a od 8 doby dajemy D plus K twist off firma jakies vitaderol baby . Dostalam je jako probka od lekarki
Ja przytylam 15kg w ciazy a tydzien po porodzie mialam juz -10kgwygladam super choc troche flaczka jest ale nie wisi wiec jak tylko bede mogla to spacerki i cwiczenia i bedzie ekstra ale te 5kg jeszcze chce zrzucic ; P
Aaaale mnie na czekolade bierze boooze zjadlam dzisiaj dwa kawalki ciasta z kremem czekoladowym dwie kostki czekolady i cukierka chyba przesadzilam ;/Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:02
-
Mamusie macie jakas stronę sprawdzona godna polecenia, na której moge poczytać o rozwoju niemowlaczkow? Najlepiej taka rozwoj tydzien po tygodniu, bo tyle tego w necie ze juz sama nie wiem co czytać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 20:05
-
nick nieaktualnyadk_1989 wrote:Pamiętam, że któraś z nas zgłębiała temat chustonoszenia i nawet udało jej się wybrać jaką chustę kupić. Niech się ujawni i przypomni jaka to była
Bo ja dostałam propozycję sfinansowania i muszę jakąś znaleźć
Wydaje mi się że misia zapraszała panią nawet do domu ale nie jestem na 100% pewna -
Dzis caly dzień twardy brzuch, na ktg po południu 2 hardcorowe skurcze na poziomie 127 ale co 15 min. Bolalo b. mocno od krzyża przez podbrzusze. Gora spieta. Położna mowila, ze tak właśnie będą wyglądać porodowe tylko będą częściej. Czegos sie przynajmniej nauczyłam w tym szpitalu.
Jutro prawdopodobnie wypis ok 14. A poród? Jeszcze sie nie zdecydowałam na konkretny termin:P
KasiaKwiatek, Fasia, mf, lysinka lubią tę wiadomość
-
Czekanie frustrujace. Na oxy wogole nie reagowalam, przez całą ciążę ani jednego skurczu. Przy ósmej dopiero wody odeszły a jeszcze co drugi dzień zastrzyki dostawalam. Poród szybki ale nie bez komplikacji. Mimo wszystko dobrze wspominam moje 4kg szczęścia na piersi
haneczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja czekam na usg w środę żeby się uspokoić co do przepływów z mojego starego łożyska
Miki coraz mniej aktywny, spokojniejszy więc i mi na psyche siada...
A kontrola podwozia w czwartek, ciekawe czy coś drgneła szyjka. Przepowiadacze coraz silniejsze bywają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 21:21