Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fasia wrote:Eeee te skurcze to jakas popierdolka znowu. Wczoraj piękne, regularne ale nie bolesne, dzis mocniejsze bardziej bolesne ale strasznie nieregularne. Nic chyba z tego nie będzie :
Dziewczyny dajecie dzieciom wit. K+D czy sama k lub d?Fasia lubi tę wiadomość
-
Nadzieja gratulejszyn:)!! Szybko sie uwinelas
Ja tez podawalam witamine D do drugiego roku zycia, teraz podaje tran dla dzieci.
Wiecie co goscilam wczoraj tesciowa u Poli na urodzinach( gdyby nie urodziny to bym jej nie zapraszala), przyjechala w nowej sukience, swiezo po fryzjerze... Pola dostala od gosci lalki barbie, klocki, domek dla barbie, od nas zjezdzalnie..tesciowa jednak zabila nas prezentemw torebeczce Pola dostala ksiazeczke taka z pisakiem ktory mozna zmywac(ok to jest spoko, nie myslcie ze jestem taka wredna) no i mogla na tym poprzestac...ale ona dolozyla do prezentu chusteczki chigeniczne, starego malego misia(15 letni albo i dluzej, lezal u niej w pokoju po synach) i do tego taka mala pileczke plastikowa(wielkosci pileczki do ping ponga), ktora tez miala w domu. Sama miala nowa sukienke, nie jakas najtansza a swojej jedynej wnuczce pozbierala smieciory z pokoju po synach!! Mojemu mezowi bylo wstyd za nia i czeka na jej 60te urodziny ktore sa 15 kwietnia, i juz planuje co wlozy jej do torebki zamiast prezentu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 16:44
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja gratuluje
tez masz kurczaczka malego
Ja tez zlamalam diete... Zjadlam swoje ciasto z kremem budyniowym i bita smietana i migdalami karmelizowanymi, zjadlam rosol i kaczke z jablkami. W sumie kaczka to drobKasiaKwiatek, Ida, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja84 wrote:O 11:27 urodziła się Gabrysia z wagą 2850 i 51 cm . Poród naturalny bez znieczulenia i oxytocyny
Fasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWspółczuję Lali, córeczce też takiej babci...ale co zrobić rodziny się nie wybiera niestety... Moje dziewczynki mają podobnego dziadka ze strony swojego ojca
na szczęście nie mamy kontaktu od 11lat i spokój (dodatkowo pijący mocno, mamy go z głowy). Całe szczęście moja mama normalna, tata niestety nie żyje ale teściowie od K trafili mi się wspaniali i zastępują dziadków aż nadto
Lali lubi tę wiadomość
-
Fasia wrote:Nadzieja gratulacje!
Angela dziekuje za odpowiedzto zamówię takie twist off k+d
Fasia, ja mam takie K+D w psikaczu. Bardzo fajne.O takie: http://www.vitispharma.pl/vita_dk_aerozol__nowosc.php Dostałam w szpitalu.
Plus dodatkowo D w twist-off. Julek ma zalecenie (jeśli jest na moim mleku) do przewidzianego terminu porodu wit d i d+k, a później tylko D+K do konca trzeciego miesiąca życia.
Nadzieja, gratulacje!Angela89 lubi tę wiadomość