Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Boże dziewczyny jak tak czytam co u Was to jestem przerażona ze urodze w czerwcu
jakby nie brzuch i raz zgaga to bym nie wiedziala ze jestem e ciąży
zero skurczy bólu nic, nigdy to dziecko nie wylezie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:42
-
nick nieaktualnyDzień dobry
u mnie kryzys bo mąż jutro wyjeżdża, buuu...
Amy i inne mamusie ja mimo iz malec nie ma problemów z brzuszkiem to i tak zrobiłam badania, posiew z kupki malca i mój oraz moje mleko bo często dzieci i matki w szpitalu są zarażane bakteriami, gronkowcem,klebsiellą i one powodują takie akcje brzuszkowe, poczytajcie Bergo, jej lekarze wmawiali co innego a dziecko miało i gronkowca i klebsiellę, i nawet ona w pokarmie miała
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:47
Amy_, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja jestem dzisiaj kompletnie rozwalona hormonalnie i emocjonalnie w związku z tym. Usiadłam sobie przed chwilą w pokoiku u Franka żeby chwilę odpocząć i się poryczałam ze strachu
a za chwile będę miała chatę pełną gości
a ja mam ochotę wsadzić się do łóżka i płakać
-
iwonka1077 wrote:cos jesc musisz takiego co mu nie pasi, co go wzdyma???????ja na razie staram sie smazonego nie jesc ale zobaczymy jak bedze
u mnie cyce jak donice juz twarde a maly pociumka iusypia zaraz ajjj musze sciagnac bo do wieczora to bede jak kamienie bosiu i z dzieckiem...
Moze to po prostu wina tego ze dopiero te wszystkie narzady zaczely pracowac tsk jak pisze Ida..oby.. bo mi go tak szkoda
W koncu zasnal -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
weronika86 wrote:hahaha wyczulas mnie
hehe co tam u ciebie?
A ja się mecze od wczoraj z jakimiś straszakami.
Wczoraj wieczór trzy konkretne skurcze co 8 minut a w przerwach młoda szalała.
Dziś boli jak by mnie zaraz miało przeczyscic.
Nawet se pojesc nie mogę
Idę nadrabiać -
nick nieaktualnyRobotka to masz tak samo jak ja... Bleee
Krysti zacznij Ty wstawiać kropki i przecinki bo za cholerę nie mogłam zrozumieć o co pytaszdopiero jak kilka razy przeczytałam to do mnie dotarło
Vit wszystko jedno jakie, mama załatwi na pewnoFasia, mf, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Ale się objadlam
a ja Wam powiem, że już dawno się tak dobrze nie czułam
Najedzona, wytulona i nic mi więcej nie potrzeba
Żadnych skurczy, mały się delikatnie rusza. Trochę mnie tylko w pachwinach kluje.Aguś86, mf, KasiaKwiatek, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Jem tylko kanapki z serem jakas szynka drobiowa. Na obiad rosol cienkk z makaronem.. nie przejadam sie i nie jem nic wzdymajacego wlasnie
Moze to po prostu wina tego ze dopiero te wszystkie narzady zaczely pracowac tsk jak pisze Ida..oby.. bo mi go tak szkoda
W koncu zasnal -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:13
mf, Angela89, Lali, PsotkaKotka, Amy_, KasiaKwiatek, Aguś86, iwonka1077, mantissa, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość