Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
mf wrote:Anka widze, ze u nas taki sam relaks zamiast awantur z mezem
Prędzej bym ze śmiechu urodziłaa czuje się rewelacyjnie. Tak mnie fajnie tym olejkiem wysmarowal, że odplynelam...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:00
mf lubi tę wiadomość
-
Iwonka - dzięki
tak 4 dni po - z wczoraj.
Ania - udało mi się go uspać. boże!! od 5 mam go na rękach
Kocham go nad życie, moglabym go nosić nawet 24h na dobę, byle by tytlko tak nie cierpiał ;(
Lali - próbowałam nawet skoczka dzisiaj - coś tam podoi i wypluwa. jak go boli brzuchol nie ma szans na dojenie oszukańczego smoka - tylko cyc wchodzi w grę i też jak czuje ból to go wypluwa podkurcza nóżki kręci głową i kwili...
o znów płacze.. -
nick nieaktualnyDzis do mnie tesciowie przyjezdzaja, wbilam sie w dzinsy, pomalowalam, normalnie fit mama jestem. Aaaa i uzywam normalnych podpasek juz! Nie tych wielkich
I musze isc do apteki osiedlowej po wkladki laktacyjne i chyba kupie sobie tez ten femaltiker jak tak chwalicieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 12:17
mf, lysinka lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Iwonka - dzięki
tak 4 dni po - z wczoraj.
Ania - udało mi się go uspać. boże!! od 5 mam go na rękach
Kocham go nad życie, moglabym go nosić nawet 24h na dobę, byle by tytlko tak nie cierpiał ;(
Lali - próbowałam nawet skoczka dzisiaj - coś tam podoi i wypluwa. jak go boli brzuchol nie ma szans na dojenie oszukańczego smoka - tylko cyc wchodzi w grę i też jak czuje ból to go wypluwa podkurcza nóżki kręci głową i kwili...
o znów płacze..
u mnie cyce jak donice juz twarde a maly pociumka iusypia zaraz ajjj musze sciagnac bo do wieczora to bede jak kamienie bosiu i z dzieckiem... -
Amy_ wrote:Ja jeszcze zapytam o te jego bole. Bo prezy sie i wije i slychac ze to jelitka pracuja i brzucho i zaraz pierdzi i kupkuje
jiz siem ze to nie kolka tylkk jakies inne ciulostso. Jak ja bede pic koprowa herbate to cos da? Bo on jest na to za maly jeszcze
-
mf wrote:Ja ze spodniami sprzed ciazy nie wiaze zbyt wiele nadziei...obawiam sie, ze biodra mi sie za bardzo rozeszly-tak jak i spojenie, mam wrazenie, ze to powiazane
Moja corka dzisiaj leniwa znow...rusza sie, tylko delikatniej niz zazwyczaj...
wzielam goraca kapiel, wyszorowalam sie ostra myjka i sie tak blogo teraz czuje... moze ona tez?