X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hej babolki :-)

Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra :-)

Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !

Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postep :-) dzisiaj dłuższa wyprawa do teściów :-) syneczek mnie zmobilizował <3

Aaa i 10 klocków zgubilam :-) pozostało tylko 4 i jrestem happy :-)

Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce :-(

Kochana nie jesteś sama, ja też wiszę. Już się przyzwyczaiłam. Nawet wole tak bo się nie denerweuje tak jak mała jest przy cycu. Tylko jedna jest obawa że z czasem będzie tego pokarmu coraz mniej. Ale walcz, ja też walczę o każdą krople.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nooo mowilam :-) dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka' :-) jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy :-)

Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani :-( póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.

Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?

Ja daje K i d w twiscie.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie rodze . wczoraj miałam ciśnienie i bardzo wysoki puls, płakać mi się chce bo pewnie cały tydzień mnie będą trzymać. Do tego łapie mnie jakieś przeziębienie. Wydała mnie do izolatki jak nic.

Amy_ lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Amy wrzucala fote brzucha? Czy ja cos przegapilam?
    Wrzucilam na fb. Musi ktos za mnie na forum wrzucic bo ja na komorku jestem.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czary czaruj hehe ma byc dzisiaj to pospolite ruszenie!!!! i to juz! :-)

Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało ;-)

Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi :-)

Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.

Miłego dzionka dziewczynki.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze zapytam o te jego bole. Bo prezy sie i wije i slychac ze to jelitka pracuja i brzucho i zaraz pierdzi i kupkuje :P jiz siem ze to nie kolka tylkk jakies inne ciulostso. Jak ja bede pic koprowa herbate to cos da? Bo on jest na to za maly jeszcze

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wspolczuje:( a nie zrobia Ci nic wczesniej?

To niech ktos zapoda brzuch Amy :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hej nie rodze . wczoraj miałam ciśnienie i bardzo wysoki puls, płakać mi się chce bo pewnie cały tydzień mnie będą trzymać. Do tego łapie mnie jakieś przeziębienie. Wydała mnie do izolatki jak nic.
    Kuzwa nie lubie- sory..
    to cisnienie to dziadostwo straszne! Duzo zdrowia! Oby ci sie choroba nie rozkrecila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:04

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam się po ciężkim poranku. Noc pięknie przespana ale nad ranem wojny i ciumkanie. Wręczyłam syna mezowi i poszłam spac. :P Wyrodna matka za mnie. Na dodatek młody coś lekko pokasluje, dobrze, ze w środę pediatra.

Lee, Wercia, zawiedziona jestem. Myślałam ze seksy mają bardziej długotrwałe działanie. ;P

Amy, super ze Olus przy cycu. :) Oby tak dalej. ;)

Nadzieja, trzymam kciuki żeby szybko poszło! Mąż chyba z tobą, co? :)

Ale szybko chudniecie, zazdroszczę. :( u mnie mimo kp wcale tak nie leci. :(

Amy_ lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało ;-)

Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi :-)

Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.

Miłego dzionka dziewczynki.
    może jest tak leniwy jak moja bo ona niby cienka a przychodzi co do czego to dalej głodna a piersi pełne. Ja juz się zaprzyjaźnilam z butelką i laktatorem ściągam moje forma podania nie jest tak ważna,cieszę się że dostaje jak najdłużej moje. Walczę aby jak najdłużej przytrzymać laktacje i jak najpóźniej przejść na mm

• Lali Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ile Olek juz ma? Ja po tygodniu juz bym podala herbatke koperkowa w malych ilosciach, nie zaszkodzi dziecku.

Aguś86 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu podawałam małej vit i wpadła mi do jej buzi!!! Szybko wyciągnęłam ale cała sie trzęsę, ręce miałam śliskie od pierwszej i druga wleciała, z tego wszystkiego nie wiem ile drugiej przyjela

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę w dżinsy z czasów przedciazowych :p na wadze 48,5 kg

liwi, Fasia, iwonka1077, Gosha, Lali, Murraya lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam caly czas schiza ze malej to wleci do buzi. Dlatego wole jak maz to robi. Dobrze ze sie udalo wyciagnac.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta ale ci fajnie, kiedy ja wejde :)
    hehe

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy mozesz pic koperkowa herbatke, moze cos zjadalas co królewiczowi nie podpasowało :)

Amy_, Lali lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mf Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 01:37

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Amy a ile Olek juz ma? Ja po tygodniu juz bym podala herbatke koperkowa w malych ilosciach, nie zaszkodzi dziecku.
    Dopiero 5 dni

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wyszłam z łazienki :) wyszorowalam ciało szczotka, potem gorący prysznic a teraz siedzę wysmarowana olejkiem ze słodkich migdałów :)

Pokażcie brzucha Amy! :D

mf lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale placze!!!! Tylko cyc go uspakaja. jak tylko przysnie i go odstawiam wybudza sie i ryk ;(
    Jeste nieszczesliwa

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 4096 4097 4098 4099 4100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ