X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Hej babolki :-)

Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra :-)

Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !

Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postep :-) dzisiaj dłuższa wyprawa do teściów :-) syneczek mnie zmobilizował <3

Aaa i 10 klocków zgubilam :-) pozostało tylko 4 i jrestem happy :-)

Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce :-(

Kochana nie jesteś sama, ja też wiszę. Już się przyzwyczaiłam. Nawet wole tak bo się nie denerweuje tak jak mała jest przy cycu. Tylko jedna jest obawa że z czasem będzie tego pokarmu coraz mniej. Ale walcz, ja też walczę o każdą krople.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nooo mowilam :-) dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka' :-) jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy :-)

Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani :-( póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.

Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?

Ja daje K i d w twiscie.

CzaryMary lubi tę wiadomość

• Jaga Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej nie rodze . wczoraj miałam ciśnienie i bardzo wysoki puls, płakać mi się chce bo pewnie cały tydzień mnie będą trzymać. Do tego łapie mnie jakieś przeziębienie. Wydała mnie do izolatki jak nic.

Amy_ lubi tę wiadomość

Lili
    201504074965.png
    Marcel
    200911061762.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mf wrote:
    Amy wrzucala fote brzucha? Czy ja cos przegapilam?
    Wrzucilam na fb. Musi ktos za mnie na forum wrzucic bo ja na komorku jestem.

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weronika86 wrote:
    czary czaruj hehe ma byc dzisiaj to pospolite ruszenie!!!! i to juz! :-)

Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało ;-)

Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi :-)

Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.

Miłego dzionka dziewczynki.

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jeszcze zapytam o te jego bole. Bo prezy sie i wije i slychac ze to jelitka pracuja i brzucho i zaraz pierdzi i kupkuje :P jiz siem ze to nie kolka tylkk jakies inne ciulostso. Jak ja bede pic koprowa herbate to cos da? Bo on jest na to za maly jeszcze

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Lali Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wspolczuje:( a nie zrobia Ci nic wczesniej?

To niech ktos zapoda brzuch Amy :)

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaga wrote:
    Hej nie rodze . wczoraj miałam ciśnienie i bardzo wysoki puls, płakać mi się chce bo pewnie cały tydzień mnie będą trzymać. Do tego łapie mnie jakieś przeziębienie. Wydała mnie do izolatki jak nic.
    Kuzwa nie lubie- sory..
    to cisnienie to dziadostwo straszne! Duzo zdrowia! Oby ci sie choroba nie rozkrecila

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:04

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mantissa Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry! Witam się po ciężkim poranku. Noc pięknie przespana ale nad ranem wojny i ciumkanie. Wręczyłam syna mezowi i poszłam spac. :P Wyrodna matka za mnie. Na dodatek młody coś lekko pokasluje, dobrze, ze w środę pediatra.

Lee, Wercia, zawiedziona jestem. Myślałam ze seksy mają bardziej długotrwałe działanie. ;P

Amy, super ze Olus przy cycu. :) Oby tak dalej. ;)

Nadzieja, trzymam kciuki żeby szybko poszło! Mąż chyba z tobą, co? :)

Ale szybko chudniecie, zazdroszczę. :( u mnie mimo kp wcale tak nie leci. :(

Amy_ lubi tę wiadomość

34+3 - 2760 g - 49 cm
    relgtgf68emyfyl0.png
    5ii80tsd33hasgj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało ;-)

Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi :-)

Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.

Miłego dzionka dziewczynki.
    może jest tak leniwy jak moja bo ona niby cienka a przychodzi co do czego to dalej głodna a piersi pełne. Ja juz się zaprzyjaźnilam z butelką i laktatorem ściągam moje forma podania nie jest tak ważna,cieszę się że dostaje jak najdłużej moje. Walczę aby jak najdłużej przytrzymać laktacje i jak najpóźniej przejść na mm

• Lali Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy a ile Olek juz ma? Ja po tygodniu juz bym podala herbatke koperkowa w malych ilosciach, nie zaszkodzi dziecku.

Aguś86 lubi tę wiadomość

6gcc7ob.png
    Pola 04.2012 <3
    Laura 04.2015 <3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jezu podawałam małej vit i wpadła mi do jej buzi!!! Szybko wyciągnęłam ale cała sie trzęsę, ręce miałam śliskie od pierwszej i druga wleciała, z tego wszystkiego nie wiem ile drugiej przyjela

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wchodzę w dżinsy z czasów przedciazowych :p na wadze 48,5 kg

liwi, Fasia, iwonka1077, Gosha, Lali, Murraya lubią tę wiadomość

• liwi Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam caly czas schiza ze malej to wleci do buzi. Dlatego wole jak maz to robi. Dobrze ze sie udalo wyciagnac.

8p3oikgn0sqp2ob1.png
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta ale ci fajnie, kiedy ja wejde :)
    hehe

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • iwonka1077 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy mozesz pic koperkowa herbatke, moze cos zjadalas co królewiczowi nie podpasowało :)

Amy_, Lali lubią tę wiadomość

Marcelek 3560,58 cm <3
    201504034562.png
    12.02.2014 [*]aniołek <3
  • mf Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 01:37

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lali wrote:
    Amy a ile Olek juz ma? Ja po tygodniu juz bym podala herbatke koperkowa w malych ilosciach, nie zaszkodzi dziecku.
    Dopiero 5 dni

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Anka1501 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wyszłam z łazienki :) wyszorowalam ciało szczotka, potem gorący prysznic a teraz siedzę wysmarowana olejkiem ze słodkich migdałów :)

Pokażcie brzucha Amy! :D

mf lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale placze!!!! Tylko cyc go uspakaja. jak tylko przysnie i go odstawiam wybudza sie i ryk ;(
    Jeste nieszczesliwa

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 4096 4097 4098 4099 4100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ