Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Hej babolki
Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra
Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !
Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postepdzisiaj dłuższa wyprawa do teściów
syneczek mnie zmobilizował
Aaa i 10 klocków zgubilampozostało tylko 4 i jrestem happy
Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce
Kochana nie jesteś sama, ja też wiszę. Już się przyzwyczaiłam. Nawet wole tak bo się nie denerweuje tak jak mała jest przy cycu. Tylko jedna jest obawa że z czasem będzie tego pokarmu coraz mniej. Ale walcz, ja też walczę o każdą krople.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Nooo mowilam
dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka'
jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy
Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do banipóki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.
Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?
Ja daje K i d w twiscie.CzaryMary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyweronika86 wrote:czary czaruj hehe ma byc dzisiaj to pospolite ruszenie!!!! i to juz!
Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało
Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi
Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.
Miłego dzionka dziewczynki. -
Ja jeszcze zapytam o te jego bole. Bo prezy sie i wije i slychac ze to jelitka pracuja i brzucho i zaraz pierdzi i kupkuje
jiz siem ze to nie kolka tylkk jakies inne ciulostso. Jak ja bede pic koprowa herbate to cos da? Bo on jest na to za maly jeszcze
-
Jaga wrote:Hej nie rodze . wczoraj miałam ciśnienie i bardzo wysoki puls, płakać mi się chce bo pewnie cały tydzień mnie będą trzymać. Do tego łapie mnie jakieś przeziębienie. Wydała mnie do izolatki jak nic.
to cisnienie to dziadostwo straszne! Duzo zdrowia! Oby ci sie choroba nie rozkrecilaWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:04
-
Dzień dobry! Witam się po ciężkim poranku. Noc pięknie przespana ale nad ranem wojny i ciumkanie. Wręczyłam syna mezowi i poszłam spac.
Wyrodna matka za mnie. Na dodatek młody coś lekko pokasluje, dobrze, ze w środę pediatra.
Lee, Wercia, zawiedziona jestem. Myślałam ze seksy mają bardziej długotrwałe działanie. ;P
Amy, super ze Olus przy cycu.Oby tak dalej.
Nadzieja, trzymam kciuki żeby szybko poszło! Mąż chyba z tobą, co?
Ale szybko chudniecie, zazdroszczę.u mnie mimo kp wcale tak nie leci.
Amy_ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary wrote:Czaruje i czaruje i widzę ze ewidentnie mnie w ciula robocie. Aż ze skupienia mi się do kibla zachciało
Ale i tak wiem ze któras dzisiaj urodzi
Angela ja walcze cały czas. Przystawiam młodego do cyca, pije femaltiker. Dzisiaj wisiał nawet pol godziny. Ale czulam ze nie poróżnił piersi do końca. Sięgnęłam po laktator i odciagnelam 150 ml.
Miłego dzionka dziewczynki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny