Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Bry
Nadzieja powodzenia!!
Amy ciesze się, że jest jakiś postępu mnie to się sprawdzalo, mój syn nie wiedział co to mm ani smoczek
A te witaminy najlepiej dawać bezpośrednio do buzki maluszka a nie do butelki. W butelce duża część zostaje na ściankach butli i dziecko nie dostaje tyle ile trzeba.
No i dziś mam 40 tyg!!! czekam na powódźKasiaKwiatek, mf, Amy_, lysinka, weronika86, Fasia, iwonka1077, CzaryMary, Aguś86, maggie86, Murraya lubią tę wiadomość
-
Amy_ wrote:Ja do wagi wyjsciowej mam 6kg
po trzech dniach od porodu bylo juz minus 8nie slodziewalam sie ze to tak szybko poleci
Jak jeszcze ładnie cycem pokarmisz to zaraz nic z tej wagi nie zostanieKasiaKwiatek, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Nadzieja to masz lany poniedzialek no i maz pewnie jest przy porodzie
nie bylo o co sie klocic, ale moze to z nerwow sie zaczelo
!powodzenia:*
Ja sobie pije kawe, jutro do szpitala, ciekawe czy mnie wypuszcza w czwartek czy zrobia cc? Juz wolalabym zeby zrobili od razu i wyjsc do domu z corka bo ja sie zaplacze za Pola
To ktora jeszcze dzis rodzi??
-
Nadzieja84 wrote:Ból silny ale czuje ze to dopiero średnie skurcze masakra. Na pewno ta kłótnia tak po działała.
Kłótni jeszcze nie próbowałam na wywołanie... Idę zrobić awanturę o skarpetki pod łóżkiem
Nadzieja jeszcze trochę i będzie po wszystkimtrzymam kciuki
mf, haneczka, weronika86, Lali, Fasia, Amy_, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oo nadzieja dajesz!!!!!!
kaska to pierwszy PRAWDZIWY seks od pol rokunajoierw byl blady, zagadywal etc zebym tylko zapomniala co obiecal hehehe pozniej pomarudzil ze chce krzywde zrobic jego alienikowi...masakra ale jak juz ZMIBILIZOWALAM dziada to nawet na brzuch nie patrzyl heheheh wytlumaczylam ze strasznie boje sie tego masazu szyjki a i tak bedzie we wtorek wiec co to za roznica? no i namowilam
wczesniej myslalam ze tamto to byly skurcze..eee nie byly...z tym co bylo wczoraj to tylko spinanko..wczoraj przepiekne skurcze bylyAnka1501, KasiaKwiatek, Lali, lysinka, Amy_, mantissa, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Iwonka fajnie, ze jestescie juz w domu.
Tak Wam ladnie leca te kilogramy po porodzie, mam nadzieje, ze mi tez pojda w niepamiec bez wiekszych trudnosci. Ale znajac zycie bede musiala spiac dupe i cwiczyciwonka1077, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWera może skorzystam
na razie to ja w takim humorze, że średnio mi się samej zmobilizować a już zająć się "zachętą" K to mi się nie widzi
jeszcze jakby nie było mam 2 tygodnie do terminu, nikt mnie atakować masażem szyjki nie będzie. Jak skurczybyki przepowiadacze zaczną mniw wnerwiać i bardziej męczyć to pewnie się do tego zabiorę.
Na razie mam wylane na seks