Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Moj przez jeden dzień robił smółkowe, później juz żółteiwonka1077 wrote:Hejka my już w domu, nie mam kiedy was nadrobic bo jak czytam to usypiam, za duża produkcja, hihi
Amy to nieźle u ciebie z tym porodem, aż nie wiem czy czekać na wyczerpujący opis?mnie rana ciągnie ciężko się kłaść i wstawać ale sikanie opanowane
Poza tym to wsio ok plecy tylko mnie bolą i ciężko leżeć najlepiej jak chodzę w sumie...
Marcel tak się dosadza do piersi ze mam suty bolace już i je z obu piersi tym sposobem mam już większe i twarde się robią laktator pewnie pójdzie w ruch i masaże to już dzisiaj nawet żeby mi się gule nie pirobily , to tyle u mnie na razie...
Aha ile czasu wasze dzieci smolke robiły ???kilka kulek czy jak?u mnie dosyć rzadkie są,sorki ze tak z rana o kupach już

iwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMf wspolczuje skurczu to samo przechodze od dawna spie na lewym boku i normalnie skurcz nogi lapie taki ze ja pierdole umierac tylko moj mi masuje a ja z bolu placze straszne to
nie spie po nocach bo boli noga i wstaje siadam na progu lozka i siedze chwile i spowrotem się klade ale nie na dlugo:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:20
-
nick nieaktualny
-
co rodzic..ruszylo sie i to duzo jak maz zamieszal...do 4 rano mialam piekne skurcze..sikanie co 40min cala noc i teraz cisza. trzeba zamieszac raz jeszcze bo dziala
nick nieaktualny, Amy_, Aguś86, lysinka, mf, Gosha, iwonka1077, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babolki

Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra
Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !
Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postep
dzisiaj dłuższa wyprawa do teściów
syneczek mnie zmobilizował 
Aaa i 10 klocków zgubilam
pozostało tylko 4 i jrestem happy 
Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce
Amy_, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, Lali, mf, MartaAlvi, weronika86, Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok
22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7
bez ulewania odpukać
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Mary to juz po ciazy zero sladu! ekstra. tez juz bym chciala minus 10

mary ja bym nadal wisiala w nocy na mm jakby mnie dziewuchy nie zmobilizowaly! Jestescie niezastapione!
Mary juz na spacery chodzicie? Po jakim czasie wyszlas z Iwo?
mf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.
Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Lali, Aguś86, mf, Jaga, Anka1501, MartaAlvi, liwi, Gosha, nick nieaktualny, haneczka, Justinka, weronika86, Rudzia, Militta110816, Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zima, Zima, nick nieaktualny, mimka84, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość
-
Hwesta ja tez czasem co godzine wywalam cyce. Powiem wam ze mi staniki sa zbedne przy Olku jak i przy tatusiu Olka najlepiej jakbym caly dzien xhodzila z cycami na wierzchu :p i tak co chwike wyciagamhwesta wrote:Hej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok
22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7
bez ulewania odpukać
Kto dzisiaj rodzi??? juz 6ty!! Piekna data.
A moj syn jakos tak niepaezywcie wyszedl... nie dosc ze 1go to jeszcze o 11.33
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:57
mf, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.
Nooo mowilam
dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka'
jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy 
Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani
póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.
Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:04
-
a tobie juz tylo 13dni zostalo!KasiaKwiatek wrote:Nadzieja GO GO MATKA!!!

Z 3 dzieciatkiem to ja bym spala pod szpitalem
Ze mna na sali lezala kobietka 35lat 2 ciaza przyjevjala do szpitala ze skurczami co 10min i na izbie przyjec mowi ze juz czula glowke w kroczu. Zaraz porodowka i moment Barrus byl na swieciem bez nacinania bez meczarni
kilka parc i po sprawie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aguś86, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy super, że cyckujesz, pewnie zaraz nawał będzie i Olo mleka będzie miał full!!!
Wera pozazdrościć...mój omija temat seksu szerokim łukiem, a mi się nie chce namawiać. ..jeszcze czego! A jak pochodzę tak jeszcze 2 tygodnie to będzie też jego wina
BTW 39 tydzień u mnie. Wczoraj skurcze 21-23 co 10 minut i wygasły. Ćwiczymy kuzwa ćwiczymy ...
Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Czary mary ja na jezyk mu wyciskam. Miedzy jedns piersia a drugaCzaryMary wrote:Nooo mowilam
dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka'
jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy 
Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani
póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.
Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?
tzn probowalam tylko raz bo dokarmialam. Ale teraz jak nie bede to aktuwyyje wit k i d ktoras z nich jest dopiero po 8dobie. I w sumie tej jeszcze nie wciskalam ale jedna probe mam juz z glowy
-
Nadzieja powodzenia!
Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju 
A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszcze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakoś
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:38
Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
Ja do wagi wyjsciowej mam 6kgAguś86 wrote:Nadzieja powodzenia!
Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju 
A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszxze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakoś
po trzech dniach od porodu bylo juz minus 8
nie slodziewalam sie ze to tak szybko poleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:28
mf, weronika86, iwonka1077, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość