Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniówki 2015 :)
Odpowiedz

Kwietniówki 2015 :)

Oceń ten wątek:
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwonka1077 wrote:
    Hejka my już w domu, nie mam kiedy was nadrobic bo jak czytam to usypiam, za duża produkcja, hihi
    Amy to nieźle u ciebie z tym porodem, aż nie wiem czy czekać na wyczerpujący opis?mnie rana ciągnie ciężko się kłaść i wstawać ale sikanie opanowane :)
    Poza tym to wsio ok plecy tylko mnie bolą i ciężko leżeć najlepiej jak chodzę w sumie...
    Marcel tak się dosadza do piersi ze mam suty bolace już i je z obu piersi tym sposobem mam już większe i twarde się robią laktator pewnie pójdzie w ruch i masaże to już dzisiaj nawet żeby mi się gule nie pirobily , to tyle u mnie na razie...
    Aha ile czasu wasze dzieci smolke robiły ???kilka kulek czy jak?u mnie dosyć rzadkie są,sorki ze tak z rana o kupach już :) :D
    Moj przez jeden dzień robił smółkowe, później juz żółte ;)

iwonka1077 lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka, Mf powodzenia :) Pewnie mały zaraz się obudzi, bo cyc był o 4.00 :) Milego dnia kochane i powodzenia dla rodzacych. Dziś czeka nas wizyta teściów :)

Amy_ lubi tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mf wspolczuje skurczu to samo przechodze od dawna spie na lewym boku i normalnie skurcz nogi lapie taki ze ja pierdole umierac tylko moj mi masuje a ja z bolu placze straszne to :( nie spie po nocach bo boli noga i wstaje siadam na progu lozka i siedze chwile i spowrotem się klade ale nie na dlugo:/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:20

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Werka dawaj mf to samo rodzic kobitki :)

• weronika86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    co rodzic..ruszylo sie i to duzo jak maz zamieszal...do 4 rano mialam piekne skurcze..sikanie co 40min cala noc i teraz cisza. trzeba zamieszac raz jeszcze bo dziala :-)

nick nieaktualny, Amy_, Aguś86, lysinka, mf, Gosha, iwonka1077, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

5f81898964.png
    14ed59f4a5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej babolki :-)

Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra :-)

Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !

Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postep :-) dzisiaj dłuższa wyprawa do teściów :-) syneczek mnie zmobilizował <3

Aaa i 10 klocków zgubilam :-) pozostało tylko 4 i jrestem happy :-)

Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce :-(

Amy_, nick nieaktualny, Aguś86, lysinka, Lali, mf, MartaAlvi, weronika86, Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Ida, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok :) 22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7 ;) bez ulewania odpukać

Amy_ lubi tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mary to juz po ciazy zero sladu! ekstra. tez juz bym chciala minus 10 :P
    mary ja bym nadal wisiala w nocy na mm jakby mnie dziewuchy nie zmobilizowaly! Jestescie niezastapione!
    Mary juz na spacery chodzicie? Po jakim czasie wyszlas z Iwo?

mf, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Nadzieja84 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.

Amy_, nick nieaktualny, nick nieaktualny, lysinka, Lali, Aguś86, mf, Jaga, Anka1501, MartaAlvi, liwi, Gosha, nick nieaktualny, haneczka, Justinka, weronika86, Rudzia, Militta110816, Fasia, iwonka1077, nick nieaktualny, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zima, Zima, nick nieaktualny, mimka84, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

w5wqdf9h5xdvdqnt.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hwesta wrote:
    Hej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok :) 22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7 ;) bez ulewania odpukać
    Hwesta ja tez czasem co godzine wywalam cyce. Powiem wam ze mi staniki sa zbedne przy Olku jak i przy tatusiu Olka najlepiej jakbym caly dzien xhodzila z cycami na wierzchu :p i tak co chwike wyciagam :P

Kto dzisiaj rodzi??? juz 6ty!! Piekna data.

A moj syn jakos tak niepaezywcie wyszedl... nie dosc ze 1go to jeszcze o 11.33 :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:57

mf, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:
    Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.
    No wywolalam wikka z lasu! Nadzieja to powodzenia. Niech to bedzie szybka pilka! Zaciskamy z Olkiem kciuki

mf lubi tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja GO GO MATKA!!! :) :) :)

Amy_, nick nieaktualny, Nadzieja84, lysinka, Lali, mf, Anka1501, MartaAlvi, Gosha, haneczka, weronika86, Fasia, iwonka1077, mantissa, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Murraya lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Weronika a ty dzisiaj wstrzasnij! Jak mieszanie zadzialalo to dzisizj z grubej rury lecicie :D

Fasiula jak noc??

nick nieaktualny, mf, weronika86 lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja84 wrote:

Nooo mowilam :-) dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka' :-) jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy :-)

Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani :-( póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.

Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:04

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KasiaKwiatek wrote:
    Nadzieja GO GO MATKA!!! :) :) :)
    a tobie juz tylo 13dni zostalo!
    Z 3 dzieciatkiem to ja bym spala pod szpitalem :P

Ze mna na sali lezala kobietka 35lat 2 ciaza przyjevjala do szpitala ze skurczami co 10min i na izbie przyjec mowi ze juz czula glowke w kroczu. Zaraz porodowka i moment Barrus byl na swieciem bez nacinania bez meczarni :D kilka parc i po sprawie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Aguś86, mf, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amy super, że cyckujesz, pewnie zaraz nawał będzie i Olo mleka będzie miał full!!!

Wera pozazdrościć...mój omija temat seksu szerokim łukiem, a mi się nie chce namawiać. ..jeszcze czego! A jak pochodzę tak jeszcze 2 tygodnie to będzie też jego wina :)

BTW 39 tydzień u mnie. Wczoraj skurcze 21-23 co 10 minut i wygasły. Ćwiczymy kuzwa ćwiczymy ...

Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość

• Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    CzaryMary wrote:
    Nooo mowilam :-) dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka' :-) jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy :-)

Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do bani :-( póki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.

Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?
    Czary mary ja na jezyk mu wyciskam. Miedzy jedns piersia a druga :) tzn probowalam tylko raz bo dokarmialam. Ale teraz jak nie bede to aktuwyyje wit k i d ktoras z nich jest dopiero po 8dobie. I w sumie tej jeszcze nie wciskalam ale jedna probe mam juz z glowy

lk80hku.png
    84pj0p2.png
  • mf Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 czerwca 2015, 00:52

Aguś86 lubi tę wiadomość

n59yjw4zk9ewdyby.png
  • Aguś86 Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadzieja powodzenia! :) Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju :)
    A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszcze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakoś ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:38

Amy_, mf lubią tę wiadomość

38+3 2740 g 49 cm
    dqpr9vvjb3vzii2s.png
    3i498ribi6hvdiar.png
  • Amy_ Autorytet

Wysłany: 6 kwietnia 2015, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aguś86 wrote:
    Nadzieja powodzenia! :) Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju :)
    A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszxze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakoś ;)
    Ja do wagi wyjsciowej mam 6kg
    po trzech dniach od porodu bylo juz minus 8 :) nie slodziewalam sie ze to tak szybko poleci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:28

mf, weronika86, iwonka1077, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość

lk80hku.png
    84pj0p2.png
‹‹ 4093 4094 4095 4096 4097 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mierzenie temperatury podczas starań o dziecko - kiedy owulacja i dni płodne?

Temperatura ciała jest reakcją naszego organizmu na to co się w nim dzieje. Prawie wszyscy wiedzą, że temperatura ciała informuje nas, o tym, że nasz organizm walczy z infekcją. Niewiele osób zaś wie, że temperatura ciała może również dawać zaskakująco dokładne informacje na temat płodności kobiety! Wystarczą zaledwie 3 minuty dziennie, a nie wydając ani grosza dowiesz się więcej niż możesz przypuszczać. Sprawdź, po co mierzyć temperaturę podczas starania o ciążę. Dowiedz się, jak prawidłowo mierzyć temperaturę i w jaki sposób OvuFriend Ci w tym pomoże! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ