Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
iwonka1077 wrote:Hejka my już w domu, nie mam kiedy was nadrobic bo jak czytam to usypiam, za duża produkcja, hihi
Amy to nieźle u ciebie z tym porodem, aż nie wiem czy czekać na wyczerpujący opis?mnie rana ciągnie ciężko się kłaść i wstawać ale sikanie opanowane
Poza tym to wsio ok plecy tylko mnie bolą i ciężko leżeć najlepiej jak chodzę w sumie...
Marcel tak się dosadza do piersi ze mam suty bolace już i je z obu piersi tym sposobem mam już większe i twarde się robią laktator pewnie pójdzie w ruch i masaże to już dzisiaj nawet żeby mi się gule nie pirobily , to tyle u mnie na razie...
Aha ile czasu wasze dzieci smolke robiły ???kilka kulek czy jak?u mnie dosyć rzadkie są,sorki ze tak z rana o kupach jużiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMf wspolczuje skurczu to samo przechodze od dawna spie na lewym boku i normalnie skurcz nogi lapie taki ze ja pierdole umierac tylko moj mi masuje a ja z bolu placze straszne to
nie spie po nocach bo boli noga i wstaje siadam na progu lozka i siedze chwile i spowrotem się klade ale nie na dlugo:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:20
-
nick nieaktualny
-
co rodzic..ruszylo sie i to duzo jak maz zamieszal...do 4 rano mialam piekne skurcze..sikanie co 40min cala noc i teraz cisza. trzeba zamieszac raz jeszcze bo dziala
KasiaKwiatek, Amy_, Aguś86, lysinka, mf, Gosha, iwonka1077, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej babolki
Nooo wg mnie dzisiaj będzie pospolite ruszenie. Ew przeciągnie się do jutra
Dajecie mamuski ogniaaaaaaa !
Muszę się pochwalić... Przełamała się i zaczęłam jeździć autem !!!! Co prawda na razie do rodziców ale dla mnie to mega postepdzisiaj dłuższa wyprawa do teściów
syneczek mnie zmobilizował
Aaa i 10 klocków zgubilampozostało tylko 4 i jrestem happy
Amy gratulacje sukcesów laktacyjnych. Ja wisze na dojarce
Amy_, KasiaKwiatek, Aguś86, lysinka, Lali, mf, MartaAlvi, weronika86, Fasia, iwonka1077, Angela89, maggie86, Ida, liloe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok
22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7
bez ulewania odpukać
Amy_ lubi tę wiadomość
-
Mary to juz po ciazy zero sladu! ekstra. tez juz bym chciala minus 10
mary ja bym nadal wisiala w nocy na mm jakby mnie dziewuchy nie zmobilizowaly! Jestescie niezastapione!
Mary juz na spacery chodzicie? Po jakim czasie wyszlas z Iwo?mf, Angela89 lubią tę wiadomość
-
Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.
Amy_, CzaryMary, KasiaKwiatek, lysinka, Lali, Aguś86, mf, Jaga, Anka1501, MartaAlvi, liwi, Gosha, hwesta, haneczka, Justinka, weronika86, Rudzia, Militta110816, Fasia, iwonka1077, natt, mantissa, Angela89, Krysti, Zima, Zima, maggie86, mimka84, liloe, Murraya lubią tę wiadomość
-
hwesta wrote:Hej, my jak zwykle impreza w nocy i mega żarłok
22 karmienie, 23 karmienie, 2-3.15 karmienie i ryczenie i szukanie cycka przy próbie odstawienia, po 4 szukanie cyca znów- noszenie wożenie bujanie nic nie pomaga, ewidentnie chce cycka, i cycek teraz o 7
bez ulewania odpukać
Kto dzisiaj rodzi??? juz 6ty!! Piekna data.
A moj syn jakos tak niepaezywcie wyszedl... nie dosc ze 1go to jeszcze o 11.33Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 07:57
mf, weronika86, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Rodze o 4:50 wiadro wód się wylalo a teraz leżę pod ktg i mam skurcze co 5 minut.
Nooo mowilamdzisiaj tutaj będzie 'Porodowka'
jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy
Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do banipóki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.
Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:04
-
KasiaKwiatek wrote:Nadzieja GO GO MATKA!!!
Z 3 dzieciatkiem to ja bym spala pod szpitalem
Ze mna na sali lezala kobietka 35lat 2 ciaza przyjevjala do szpitala ze skurczami co 10min i na izbie przyjec mowi ze juz czula glowke w kroczu. Zaraz porodowka i moment Barrus byl na swieciem bez nacinania bez meczarnikilka parc i po sprawie
CzaryMary, KasiaKwiatek, Aguś86, mf, Murraya lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAmy super, że cyckujesz, pewnie zaraz nawał będzie i Olo mleka będzie miał full!!!
Wera pozazdrościć...mój omija temat seksu szerokim łukiem, a mi się nie chce namawiać. ..jeszcze czego! A jak pochodzę tak jeszcze 2 tygodnie to będzie też jego wina
BTW 39 tydzień u mnie. Wczoraj skurcze 21-23 co 10 minut i wygasły. Ćwiczymy kuzwa ćwiczymy ...Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Nooo mowilam
dzisiaj tutaj będzie 'Porodowka'
jedziesz mamusia ! Trzymam kciukersy
Amy jako takich spacerów jeszcze nie mieliśmy. Pogoda do banipóki co to tylko są przejścia do samochodu i tyle. Marzy mi sie taki konkretny spacerek.
Mam takie pytanie do mam karmiących tylko piersią. Jak aplikujecie bobasom witaminę d ?tzn probowalam tylko raz bo dokarmialam. Ale teraz jak nie bede to aktuwyyje wit k i d ktoras z nich jest dopiero po 8dobie. I w sumie tej jeszcze nie wciskalam ale jedna probe mam juz z glowy
-
Nadzieja powodzenia!
Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju
A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszcze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakośWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 11:38
Amy_, mf lubią tę wiadomość
-
Aguś86 wrote:Nadzieja powodzenia!
Kolejny dzidziuś po 2 dniach przestoju
A ja na razie na minusie 5kg- zostało 6, a jeszxze sikam na potęgę no i karmię, więc zleci jakoś
po trzech dniach od porodu bylo juz minus 8nie slodziewalam sie ze to tak szybko poleci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 08:28
mf, weronika86, iwonka1077, Aguś86, Murraya lubią tę wiadomość