Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
MartaAlvi wrote:No popatrz!
Byłam dziś u Dziadków na obiedzie i dorwałam jakąś książkę o dietach w różnych dolegliwościach i był też dział o kolce niemowlęcej.
Właśnie w tej ksiażce pisało, że powinno się wręcz jeść czosnek godzinkę przed karmieniem lub nawet łykać jakieś naturalne preparaty czosnokwe bo zbadano, że dzieci jedzące takie mleko od mamusi nie mają problemów z kolką
Miałam nawet zdjęcie zrobić żeby wrzucić na forum, ale nie chciało mi się pupy podnieść po telefonszkodaaa!
Oprócz tego pisało żeby zdecydowanie unikać mleka krowiego, a co za tym idzie czekolady itpNo ale to już wiedziałyśmy wcześniej
na mlekk i tak bym uwazala bo nie toleruje w ciazy j maz ma mocna alergie na laktoze j syn rowniez. -
Weronika to miałaś już masaż szyjki razem ze środkiem rozwierającym szyjkę
A ja ryczałam przez męża bo powiedział,że nie może się zwolnić w środę z pracy gdy będę miała wywoływany poród... czyli będę sama. Oczywiście po moim płaczu stwierdził,że będzie ze mna ale ryzykuje stratę pracy a ja powiedziałam,że już nie chce żeby był ze mną jak ma to z łaski robić albo mieć pretensję jeśli faktycznie straci pracę. -
nadzieja niefajnie ze go nie bedzie jesli planowaliscie byc razem..ja zdecydowalam sie rodzic sama...
u mnie po seksie prawdziwe skurcze takie jakie powinny byc, inne..boziu prosze aby sie nie wyciszyly..na razie byly juz 3 co 10min jak w morde strzelil
i cycki zaczely mega piecWiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 01:04
mantissa, Aguś86, MartaAlvi, haneczka lubią tę wiadomość
-
Super Wercia byle tak dalej!
Ja może nie chce żeby jakoś był do końca chociaż chyba by było dla niego czymś niezapomnianym przeciąć pępowinę a mi mógłby pomóc np. podając wodę, nosząc torbę, podając potrzebne mi rzeczy gdy będę pod ktg no i w razie niesympatycznych położnych mógłby zwrócić uwagę a sama ze strachu przed bólem będę jak sierota zgadzająca się na wszystko włącznie z ewentualnym poniżeniem... nie wiem czy wiecie o co mi chodzi. Wiem,że muszę się z bólem uporać ale myśl,że jest w pobliżu dałaby mi trochę otuchy a z pracy to on ma 2 godziny do szpitala więc już pewnie będzie po wszystkim. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNadzieja84 wrote:Krysti ja też jestem ciekawa bo w moim szpitalu też się to na początku wywoływania porodu stosuje i boje się tego masażu ze względu na to,że nawet badanie zwykłe ostatnio jest wyjątkowo nieprzyjemne dla mnie.
a masaz trzeba zrobic i tak i tak nie ominie mnie to im szybviej masaz tym szybciej w szpitalu bede .
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 01:26
-
manti stymulacja sutkow na mnie nie dziala
krysti to dasz znac jak bylo
nadzieja rozumiem cie, dlatego chcoiaz nie olanjjemy rodzic razem chce zostac z mezem w domu jak najdluzej...
skurcze sie utrzymujaoby tak dalej! heheh
mantissa, Krysti, mf lubią tę wiadomość
-
Hejka my już w domu, nie mam kiedy was nadrobic bo jak czytam to usypiam, za duża produkcja, hihi
Amy to nieźle u ciebie z tym porodem, aż nie wiem czy czekać na wyczerpujący opis?mnie rana ciągnie ciężko się kłaść i wstawać ale sikanie opanowane
Poza tym to wsio ok plecy tylko mnie bolą i ciężko leżeć najlepiej jak chodzę w sumie...
Marcel tak się dosadza do piersi ze mam suty bolace już i je z obu piersi tym sposobem mam już większe i twarde się robią laktator pewnie pójdzie w ruch i masaże to już dzisiaj nawet żeby mi się gule nie pirobily , to tyle u mnie na razie...
Aha ile czasu wasze dzieci smolke robiły ???kilka kulek czy jak?u mnie dosyć rzadkie są,sorki ze tak z rana o kupach jużmf, Amy_, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
iwonka1077 wrote:Hejka my już w domu, nie mam kiedy was nadrobic bo jak czytam to usypiam, za duża produkcja, hihi
Amy to nieźle u ciebie z tym porodem, aż nie wiem czy czekać na wyczerpujący opis?mnie rana ciągnie ciężko się kłaść i wstawać ale sikanie opanowane
Poza tym to wsio ok plecy tylko mnie bolą i ciężko leżeć najlepiej jak chodzę w sumie...
Marcel tak się dosadza do piersi ze mam suty bolace już i je z obu piersi tym sposobem mam już większe i twarde się robią laktator pewnie pójdzie w ruch i masaże to już dzisiaj nawet żeby mi się gule nie pirobily , to tyle u mnie na razie...
Aha ile czasu wasze dzieci smolke robiły ???kilka kulek czy jak?u mnie dosyć rzadkie są,sorki ze tak z rana o kupach jużale czego spodziewac sie skoro na swiat przychodzil krol Oleslaw I ??
U mnie kregoslup tez nawalal po porodzie! Czulam sie jak kon po westernie. Bol zeber tez mi dokuczal a krocze w sumie dopiero teraz jakos mnie ogranicza...
jesli chodzi o smulke to robil w dzien urodzenia i w nastepny i kolejny szlismy do domu i chyba jeszcze smulka byla. w eomu dopieeo zwykla rzadka kupkaiwonka1077 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ktore mi doradzaly odnosnie karmieniaa!!
Dzisiaj w nocy bylo super! Obylo sie bez dokarmiania.. lecialam dwa cyce jak sie po nich rozbudzal to znow cyc. aaa i zaraz po kadmieniu klade go na golych cycach i slucha serca oczywiscie zasypia. Taka metode sobie wymyslilam zeby ta potrzeba ssania/bliskosci zostala zaspokojona.. i na prawde dzisiaj sie sprawdzila lepiej niz butla bo po niej plakal z napowietrzenia brzuszka... jakos ten smok do mnie nie przemawia chociaz jak to przestanie sie sprawdzac sprobuje jeszcze ze smokiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 06:59
Aguś86, CzaryMary, weronika86, KasiaKwiatek, lysinka, mf, Anka1501, MartaAlvi, Gosha, Fasia, iwonka1077, Ida, mantissa, Angela89, maggie86, liloe, Murraya lubią tę wiadomość