Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyFasia wrote:Eeee te skurcze to jakas popierdolka znowu. Wczoraj piękne, regularne ale nie bolesne, dzis mocniejsze bardziej bolesne ale strasznie nieregularne. Nic chyba z tego nie będzie :
Dziewczyny dajecie dzieciom wit. K+D czy sama k lub d?
Ja mam zalecenie dawanie k i d bo dostaje moje mleko do 3 miesiąca a później dostaje samo D. A od 6 miesiąca życia podaje się omegamed 150mg dha do 3 roku życia.
Jeżeli dziecko dostaje głównie mm to witaminy K się nie podaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 15:02
Fasia lubi tę wiadomość
-
O 11:27 urodziła się Gabrysia z wagą 2850 i 51 cm . Poród naturalny bez znieczulenia i oxytocyny
mf, Justinka, Rudzia, PsotkaKotka, belladonna, haneczka, liwi, Krysti, Fasia, KasiaKwiatek, Anka1501, Lali, Aguś86, Zima, liloe, MartaAlvi, iwonka1077, Amy_, Ida, Angela89, mantissa, maggie86, lysinka, Militta110816, Eweliśka, Bambi85, weronika86, CzaryMary, Robotka1, Ulka84, Murraya, mimka84, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja i dziewczyny z mojej sali chyba mamy pecha. U mnie fałszywe alarmy a u nich grubo po terminie, zero skurczów, oksytocyna na nie nie dziala. Caly dzień pod kroplowka i ciągle tu wracają bez postępów. Jutro juz piaty dzien... Jakies to demotywujące. Wole oczekiwać w domu:)
-
nick nieaktualny
-
haneczka wrote:Ja i dziewczyny z mojej sali chyba mamy pecha. U mnie fałszywe alarmy a u nich grubo po terminie, zero skurczów, oksytocyna na nie nie dziala. Caly dzień pod kroplowka i ciągle tu wracają bez postępów. Jutro juz piaty dzien... Jakies to demotywujące. Wole oczekiwać w domu:)
Znam ten ból... Mnie dopiero ósmy dzień oxy ruszył -
nick nieaktualny