Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Poród to odlot jakby człowiek był nacpany hormonami. Najpierw kozacko się stwierdza ze e tam takie skurcze to można sobie mieć i wytrzymać 24h ale nagle jest i człowiek drze się jak opętany ale patrząc na siebie i swój ból jakby z boku albo w transie a parte to potężne zaparcie które trzeba wypchnac za wszelką cenę tez na odlocie ktoś krzyczy ludzie biegają wydają polecenia a my cała siła woli staramy się wrócić z tego kosmosu bólu. Ból pierwszej fazy to faktycznie jak ból miesiączkowy x 100. U mnie mieli sprawdzić czy jest 3 cm rozwarcia aby podać znieczulenie a okazało się być już 10...ale jest to coś WIELKIEGO wartego przeżycia i duchowego.
Niestety wogole mleka nie mam i płakać mi się chce. Nie mam siły może się zdrzemne. Niech Robotka mnie wpisze.buziaki
Lali, KasiaKwiatek, Angela89, Anka1501, hwesta, Eweliśka, Rudzia, Fasia, Militta110816, MartaAlvi, Justinka, lysinka, Ida, Zima, PsotkaKotka, Gosha, mf, Aguś86, Murraya, CzaryMary, misia83, haneczka, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadzieja pięknie powiedziane
A co do mleka... Kochana a kto je ma kilka godzin po porodzie?każda cycki ma puste na początku
ledwo kropla lub dwie siary. Dawaj do ssani małej i mleko się pojawi w końcu. A ona i tak teraz nie glodna tylko spragniona Twojej bliskości
i niech się ssać uczy
Anka1501, mantissa, mf, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 17:14
malinka1984, lysinka, Ida, Bambi85, Justinka, Rudzia, weronika86, Lali, KasiaKwiatek, iwonka1077, mantissa, Gosha, mf, Aguś86, Murraya, Amy_, liwi, CzaryMary, misia83, maggie86, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość
-
Fasia gratuluję 40tc
Poprosimy o kciuki.
07.04 wtorek godz.8:00 szpital
Indukcja porodu
Ehh to będzie cudowny dzień.Fasia, Bambi85, Anka1501, lysinka, Justinka, Rudzia, weronika86, Angela89, KasiaKwiatek, iwonka1077, mantissa, Gosha, mf, Aguś86, haen, Murraya, CzaryMary, misia83, haneczka, maggie86, liloe lubią tę wiadomość
Czekamy na Kacperka
TP 01.04 ale Kacperek ani myśli wychodzić. -
adk_1989 wrote:Pamiętam, że któraś z nas zgłębiała temat chustonoszenia i nawet udało jej się wybrać jaką chustę kupić. Niech się ujawni i przypomni jaka to była
Bo ja dostałam propozycję sfinansowania i muszę jakąś znaleźć
Ja kupiłam chustę Natibaby 100% bawełny, taką mi polecono. Słyszałam, że dobre na początek są właśnie bawełniane z firm LennyLamb, Natibaby, LitlleFrog. Z tego co kojarzę dziewczyny kupowały innej firmy, nie pamiętam jednak jakiej.
Malinka trzymam kciuki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 23:12
liloe lubi tę wiadomość
-
Fasia brzuch cudny i nadal jakby wysoko:)
Nadzieja wpisze Cię jutro- gratulacje!!!:*
Malinka trzymam kciuki:) jutro mój termin:)
Wera urodziłas???
To ja Wam coś powiem- miałam dziś SEKSA!!!! aaaaa!!! Do teraz nie wierzę że mój się skusil:P
DobranocJustinka, Fasia, lysinka, Bambi85, weronika86, KasiaKwiatek, iwonka1077, mantissa, Gosha, mf, Aguś86, Murraya, CzaryMary, haneczka, maggie86, liloe lubią tę wiadomość
-
Nadzieja gratulacje!!!
Fasia 40 brzmi zacnie. Ja tez sama nie wierze.a brzuch chyba powoli sie obniża. Moj tez bo jak wchodzę po schodach to styka mi sie z udami- dziwne wrażenie. ..
Adk dziewczyny kupowaly tez chusty almelle ...
Robotka mój tez się skusilale jakoś tak dziwnie z tym brzuchem ten teges :p
Malinka kciuki za Was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2015, 23:29
mf, Aguś86 lubią tę wiadomość
-
Bambi dla Ciebie tez gratulacje
)
Dobranoc dziewczyny! Mnie skurcze dalej męczą, sa bolesne i bardzo mnie kluje w szyjce, az sie skrecam z bolu czasem. Ciekawe jak mi minie noc..Bambi85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja pomeczylam meza a teraz kuuzwa ja sie mecze..
Mam bolesne skurcze az mnie skreca z bólu przy nie ktorych.. Promieniuje mi od krzyza do calej miednicy nog.. I czuje parcie na dwojke..
Aleee trza sie nameczyc oo zgrozomf, liwi lubią tę wiadomość