Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ida wrote:Amy, ja mam śmingusa dyngusa codziennie od 3 marca
Serio, jest jakiś na to sposób? Co przebywam wodą, już mam wkładać nową pielyche, to on znów sika. Czasem potrafi mieć takie ciśnienie a ścianę za sobą obsika. A siebie nie
Moja mama mi doradzila, zeby przylozyc pieluszke tetrowa podczas przewijania do siusiaka i jak bedzie siusial to w ta pieluszke a nie na mnie czy ubranka. Dziala
Wiesz ja mam corke i z nia nie bylo takich "problemow"
W ogole uwazam teraz, ze dziewczynki sa latwiejsze w pielegnacji okolic intymnych
iwonka1077, Ida lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
FASIA spokoj nas tylko uratuje, pamietasz?
wstalam taka zaspana, ale jak tu zajrzalam to od razu spac mi sie odechcialo, tyle sie dzieje.
No i normalnie zazdrosc. Jestes moja dwu- terminowa blizniaczka, jutro drugi raz zamierzalam obchodzic poczatek 40tc ? i co teraz ? sama zostane :>??Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:29
KasiaKwiatek, Fasia lubią tę wiadomość
-
Fasia gooooł
super:)
ja wam coś powiem!
pierdziele sex!!! mimo że było fajne to to co przeżyłam w nocy to był horror....
6 godzin prawie regularnych bóli gdzie musiałam oddychać tak jak robiłam to 7 lat temu na porodówce!!!
6 godzin bólu i bezsenności, strachu w oczach no bo męża ma nie być!
dobrze że nie pojechałam od razu do szpitala. czekałam spokojnie albo na częstsze bóle albo na ten prysznic ale nie doczekałam się ani jednego ani drugiego:P przespałam się całe 2.5 h dziśzaraz to będę nadrabiała:P
już w głowie pakowałam torbę do końca, dzwoniłam po mamę i planowałam jak jechać na pogotowie.w ogóle myślami byłam już gdzie indziej.
ale tak jak wam pisałam nagle się rozregulowały i co? i zostały takie dość nie regularne ale kuźwa jakie bolesne!
wrrr jestem nie wyspana umęczona i mam dość
zaraz idę spać -
Dziewczyny z maluszkami mam pytanko:
Na ile przystawiacie malucha do cycka?
Mnie położne mówiły, że to musi być minimum 15-20 min aktywnego ssania. Mój jeszcze nie ma siły tyle czasu ssać. Ponoć ma zjadać 60-90 ml mleka. A on po max 15 min wyciągnie może ze 40 no może z 50 ml:/. Poza tym po 15 min to już nie idzie go obudzić (chyba że spodnie mu zdejmę) więc po 10 daje mu jeszcze butle mojego.
-
Fasiula powodzenia!
Jak wody odchodzą zielone to natychmiast na IP a jak są czyste to spokojnie jeszcze można chwile poczekać, zjeść coś, wykąpać się itp...
Wera powodzenia w szpitalu.
W nocy miałam dużo skurczy, nawet bolesnych z krzyża ale teraz ucichlo. Dzisiaj mój termin, o 14:40 mam wizytę.KasiaKwiatek, mf, Aguś86, Asica, weronika86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBaaambi ja też zazdroszczę
Aaa i dzisiaj tez mam obiecany seksdzisiaj mój zapytał no kiedy Miki wreszcie wyjdzie? To ja na to, że nie wiem skoro tatuś my pomoc nie chce
a on...no jak to ja gotowy jestem! Hihi jesteśmy umówieni na wieczór
jjjjjeejj a ja się czuję ja wtórna dziewica po tylu miesiącach
nie wiem czy nie zapomniałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:38
Bambi85, CzaryMary, Eweliśka, lysinka, mf, iwonka1077, maggie86 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHaaaa mowilam ze się na dzisiaj porody przeciagna
Krysti- napisalas o tym masażu szyjki tak uroczo ze az sama zapragnelam mu się poddać
to chyba lepsze niż masaż relaksacyjny.
Czy wasze dzieciaki tez często kichaja ?
Hwesta - jeśli chodzi o kolor kupki to te żółte utleniana się po jakimś czasie właśnie do koloru zielonego.
KasiaKwiatek, Bambi85, Krysti, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzary masaż ok nie boj się nic nie az tak tragicznie jak piszą
ja jutro nastepny miec bede dzis mam do iwony zadzwonic i umowic kolejny ale ostatni przed porodem jutro do szpitala się wstawiam i zapewne rano mi to zrobi albo juz w szpitalu bo moja polozna midwife bedzie przy moim porodzie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:46
-
witam na swiat przyszedl moj synek Mikolaj dnia 2.04,2015 r przez cc dziewczyny czy bierzecie jakies witaminiki po porodzie ?
Krysti, Bambi85, CzaryMary, misia83, Angela89, KasiaKwiatek, lysinka, Eweliśka, mf, Gosha, Justinka, Lali, liwi, iwonka1077, natt, haneczka, MartaAlvi, Aguś86, Ulka84, Murraya, weronika86, Klaudia90, Amy_, maggie86, Zima, liloe, Fasia, mimka84 lubią tę wiadomość