Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymf wrote:Krysti-ale cos ruszyl ten masaz?
KasiaKwiatek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Aaaa Fasia powodzenia
!!!Werka dla Ciebie tez!
Amy az serce boli, ze Olo cierpi... To jeszcze Maluszek i nic nie mozesz mu podac. Jak skonczy tydzien to od razu zacznij z ta herbatka koperkowa.
Ja dzis po poludniu zglaszam sie do szpitala, w sumie jestem zadowolona, bo bede miec pierwsze ktg w tej ciazy, jutro dokladne usg a Malutka bardzo malo sie rusza.
Edit! Jeszcze Robotka powodzenia, no szał ciał dzis!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2015, 08:08
-
nick nieaktualny
-
Fasia, nas uczyli na szkole rodzenia że jak odejdą wody to nie należy czekać na skurcze tyko jechac od razu na ip. Nie mówię że w panice ale raczej się zbieraj!
Trzymam kciuki za rodzące dziewczynya kiedy ostatnio odzywała się Natt?
mf, Krysti lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCzyli KasiaKwiatek mówisz ze ta kupka to odpowiedz na nowe produkty? Nic ja nie boli, wiec moze nie powinnam rezygnować z jedzenia tych rzeczy a kupka sie unormuje? Biorę tez floradix żelazo i witaminy moze to tez ma wplyw
KasiaKwiatek, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKrysti wrote:Wera trzymam kciuki za ciebe ! Jutro nasze terminy by juz ruszylo na dobre ,ja po masazu dziwne uczucie mam huj wi czy pmogl mi
ale jestem pzytywne nastawiona:)
Na pewno coś ruszył skoro zaczęło bolećsię okaże niedługo
Krysti lubi tę wiadomość
-
Wzięłam prysznic. Mąż załatwia wolne i jedziemy.. Skurcze bolą, idą od Krzyż. Ja pierdykam.. Zaraz na zawał ze stresu zejde!
Trzymajcie kciuki bo się boje..Aguś86, misia83, liwi, KasiaKwiatek, Gosha, CzaryMary, lysinka, mf, iwonka1077, Ida, Krysti, Angela89, Eweliśka, MartaAlvi, Militta110816, Justinka, haneczka, Murraya, Ulka84, maggie86, Agusiek89, Zima, liloe, mimka84 lubią tę wiadomość