Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aguś86 wrote:Ida ja też na początku byłam kilka razy osiusiana nie mówiąc o ciuszkach małego, że do przebierania byl kilka razy dziennie
Moja mama mi doradzila, zeby przylozyc pieluszke tetrowa podczas przewijania do siusiaka i jak bedzie siusial to w ta pieluszke a nie na mnie czy ubranka. Dziala
Wiesz ja mam corke i z nia nie bylo takich "problemow"
W ogole uwazam teraz, ze dziewczynki sa latwiejsze w pielegnacji okolic intymnych
Aguś86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polaris GRATULACJE
Ja witamin żadnych nie biorę. Po cc ze względu na anemię miałam przepisane żelazo (Hemofer), ale odstawiłam bo wyniki mam lepsze a pediatra powiedział, że po tym leku mały może mieć problemy z wypróżnianiemPolarisa90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPolarisa90 wrote:witam na swiat przyszedl moj synek Mikolaj dnia 2.04,2015 r przez cc dziewczyny czy bierzecie jakies witaminiki po porodzie ?
KasiaKwiatek, Polarisa90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIda wrote:Mówisz? A dlaczego takie zalecenia?
Anka1501, Ida, KasiaKwiatek lubią tę wiadomość
-
Ooooooosz w morde!! Faaaasia ty rodzisz!!
Dasz rade mamuska wiem ze sie cholernie boisz ale bedzie wszystko dobrze:)) tez bym już chciała rodzic, matko czemu moja corka jest tak uparta?? Szyjki nie mam rozwarcie mam wszystko do porodu a ta siedzi jak zakleeeta
Ja dzis cisza z seksem w nocy w ch**j bolalo jak był skurcz musiałam wstawac i chodzić bo leżąc musialam tak oddychac jak przy porodziechyba będę musisla czekac do 13 na to wywolanie eh...
-
nick nieaktualny