Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry
Aguś jakie rodzą...niektóre prostu siedzą na jajku i się wnerwiają czekaniem... Co zrobić... Gratki dla Szymka
Wera normalnie cieszę się z Tobą i lubię czytać co tam nowego robisz dla domkua ten masaż...no pewnie za delikatny...
Potwierdzam działanie herby z malin i wiesiołka, tzn jak na razie zgodnie z opisem Robotki i reszty mam coraz częstsze i bardziej odczuwalne bóle jak na okres, no i mam nadzieję, że przełoży się to na rozmiękczającą i szybciej rozwijającą szyjkę jak się zacznie poród...
weronika86, Aguś86, mf, PsotkaKotka, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCiekawa jestem czy dziś na wizycie mój gin coś powie o szyjce czy znowu nic wielkiego się nie dowiem...
Agga fakt zostało nas mniej niż połowa still zapakowanych a to dopiero 9 kwietnia... Mam te same obawy co Ty...większość będzie już miała duże, puciate niemowlaki a ja będę się kulać do grudnia chyba z tym moim... BEDE GRUDNIÓWKO....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 07:57
mf, Robotka1, haneczka, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hwesta moja wczoraj też na zielono zrobiła. Ale podobno takie mogą być.
Ja mam pytanie o te wit. twist off. Jak wciskacie tym swoim kurczakom do dzioba to łykają wszystko? Bo mojej coś zawsze bokiem wypłynie i się martwię, ze nie dostaje tyle tej wit. ile powinna.Aguś86 lubi tę wiadomość