Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Ida Franek ma katarek? Biednytak jak mowisz zakraplac sola i odciagac, klasc na brzuszek zeby samo wylatywalo z noska.
Wszystkie sie doczekamy swoich bobasow, tak to jest na forum, ze jak juz wiekszosc rozpakowanych to te w dwupaku czuja wieksza presje.
Kasia, Krysti kaciki dla Waszych chlopaczkow sliczneco do bledow w pisaniu, no coz jedna robi bledy inna wiecznie marudzi, musimy sie wszystkie akceptowac
Buziaki i milego dnia!!mf, Eweliśka, KasiaKwiatek, iwonka1077, Murraya, haneczka, Justinka, Aguś86, maggie86, sylvia007, lysinka lubią tę wiadomość
-
KasiaKwiatek wrote:Ciekawa jestem czy dziś na wizycie mój gin coś powie o szyjce czy znowu nic wielkiego się nie dowiem...
Agga fakt zostało nas mniej niż połowa still zapakowanych a to dopiero 9 kwietnia... Mam te same obawy co Ty...większość będzie już miała duże, puciate niemowlaki a ja będę się kulać do grudnia chyba z tym moim... BEDE GRUDNIÓWKO....
Uuuu Kasieńka ja kombinuje co tu zrobić żeby nie zostać czerwcówką, aa widzę że Ty już o krok dalej poszłaśKasiaKwiatek, haneczka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMi już wali w czapę... Raz siedzę /leżę zero motywacji, a za chwilę mnie nosi. Wczoraj wyrzuciłam dwa kocyki Mikiego, które dostałam od koleżanki... Upralam jakiś czas temu i czekały w workach próżniowych na pościelenie łóżeczka...
Tak mi śmierdziały jakoś dziwnie, że je wypieprzyłam do kosza i właśnie kupuję nowy...Eweliśka, CzaryMary, mf lubią tę wiadomość
-
Ida, jak nosek tam mocno zatkany i woda morska nie daje rady, to ja bym chyba zachaczyła o pediatrę.
Podobno po 1 miesiącu można już stosować jakieś kropelki ale ja bym się chyba bała tak na własną rękę.
Czekam z niecierpliwością na patent na kąpiel bez wrzasków. Moja ostatnio tak się darła, że aż jej się nosem ulało. Biedna. A taka jest wymęczona po tej kąpieli i takie ma oczka zapłakane, że aż mi się jej myć odechciewa.
Ida lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
To ja też Wam gratuluję nowych tygodni
Ja już nie chcę doczekać kolejnego tygodnia jako twix.Całą noc miałam skurcze. Budziłam się co godzinę z bólem. Rano kąpiel i ból trochę odpuścił, ale spina się dziadyga. Artur, zdecyduj się w końcu w te czy wewte:P
-
heloł ciotencje:D
nareszczie:D
boshhh jaki cycor mi się w pakiecie z dobrym porodem trafił uhhh i na całym oddiale ją słychać jak się o cycka domaga.
na obchodzie mówią na nią pływak że się w wodzie urodziła:P
w nocy poprosiłam o dokarmienie bo już chciałam się przespać. no i się przespałam ale młodą coś brzuszek po mm bolał i nie zrobiła długo kupy a mamy juz za sobą 5 smółek:P
KasiaK i Krysia fajne te wasze pokoiki:D ja nie mogę uwierzyć że niebawem moja Jagódka będzie zamieszkiwała swój kącik i będzie szum w domu:D
teraz ją wykąpały i usnęła!!! haha:D całą noc prawie nie spała:)
muszę koniecznie nauczyć ją smoka:D
a teraz akttualnie mamy słonko w pokoju więc młoda się wygrzewa:)
aaa i ma błonkę między języczkiem którą prawdopodobnie jeszcze w szpitalu jej przetną.
Rudzia hm.....nie wiem czy gratulować tego 42 tygodnia:) w każdym razie najważniejsze że Sofii będzie niebawem w domku:D
powiem wam z perspektywy drugiego porodu że..... że dobrze że nie muszę przechodzić jeszcze raz pierwszego:P
Wea Ty masz rozwarcie??CzaryMary, Eweliśka, KasiaKwiatek, haneczka, mf, Justinka, Aguś86, maggie86, Ida, Amy_, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Anka1501 wrote:Nie urodziła
Był obchod i nic ze mną dziś nie robią. Dopiero jutro rano oxy
jeszcze!!! ćwicz Anka, przysiady, kręcenia biodrami, może samo się ruszy.
ja byłam mega aktywna jak i w domu jak z wami pisałam tak i w szpitalu, do końca na chodzie.
KasiaKwiatek, CzaryMary lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Kasia nieźle u ciebie z nastrojami hihi
Ja mam też ale przez te cycki co mi się unormuje to synek chce wiecej jeść i znów problem ajj z córką jakoś lepiej to szło no nic może jakoś dojde z tym do ładu bo na razie tylko temat cyckowy u mnie. .
MF to mnie też zjedziesz??ja też czasem chaotycznie pisze i bez znaków interpunkcyjnych, kiedyś pracowałam na takim programie że nie było trzeba i jakoś tak mi zostało