Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEee do końca nie takie głupie to że wywaliłam te kocyki
one już mi źle pachniały jalo ona mi je dała. Upralam dwa razy, uprasowałam... Myślałam, że zszedł ten zapach ale niestety po miesiącu nadal był. Ona musiała je zostawić kiedyś mokre i zatęchły. Fuj
Która ma kocyk baby ono? Ja szukam teraz cienkiegoLali, iwonka1077 lubią tę wiadomość
-
Krysti wrote:A mnie bierze
oby to bylo tooo brzuch boli caly krzyż hihi cosik się rusza ale się ciesze :)herbata malinowa w ruch i calą chate wysprzatalam na zicher
podlogi na kolanach pomylam :)obiad kluski slaskie z kurczakiem i pieczarkami zrobilam .
Matka Polka na emigracjiPowodzonka!
-
nick nieaktualnyDzień dobry
z tej strony krowa podpieta pod dojarke
Anka jesteś ewenementem na skale światową. Kibicuje Ci juz od miesiącadługa rozgrywka
ale niedlugo juz będziesz tulila bobaska
Ja dzisiaj zrobilam kardynalnych błąd i z lenistwa nie odbilam młodegosyn po kilku minutach chlusnal mlekiem w zastraszającym iloisci... Pierwszy raz mu sie to zdarzyło. Młody mokry od stop do głów i ja to samo.
Kto dziś rodzi ? Palec pod budkę, bo za minutke budka się zamyka ....
Robotka - jesteś moim heroRobotka1, Murraya lubią tę wiadomość
-
Lali wrote:Haha Adk ja juz zapomnialam ze to nowy tydzien
!! Gratulacje dla nas i dla Eweliski
Eweliśk! Przepraszam za pominięcie! Wiedziała, że mamy jeszcze jedną koleżankę ale nie mogłam sobie przypomnieć kto to taki
Eweliśka, Lali lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzaryMary mi sie najbardziej nie chce młodej odbijać po karmieniu o 3 w nocy :p ledwo co beknie i kładę ja spac bo to dla mnie najtrudniejsze karmienie, czasem zastanawiam sie czy ja karmiłam o 3 bo średnio pamietam. Mała jak co rano gmera raczkami i marudzi
Dałam jej smoczek, ale wypluwa :pWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 09:14
Ida, Amy_, liwi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRobotka1 wrote:why?? ;>
ja pikole wykąpały ją, w międzyczasie przyszły babki od słuchu i czegoś tam jeszcze pobeczała i dalej śpi! bez cyca:D haha
Bo do wszystkiego podchodzisz ze spokojem. Ja przez pierwszy tydzień byłam tak zestrewowana ze jeść nie mogłam. Podziwiam i zazdroszczeRobotka1 lubi tę wiadomość
-
U mnie też nie kapaly, ja wczoraj z wrzaskiem miałam kąpiel więc Amy czekam na patent o którym wczoraj pisałaś??
No nie wiem czy pogratulować wam nowych tygodni bo w sumie każda już chce urodzićnatt, mf lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malinka, ale nas przetrzymałaś w niepewności.
Gratuluję dzidzi!
Robotka, ona jest przesłodka!
Militta, wiemy już z doświadczeń naszych dziewczyn, że na nieregularnych też się rodzi. Zbieraj siły i jutro na pewno pójdzie do końca. Trzymam mocno kciuki :* A o braku postępu w rozwarciu sama mogłabym epopeję napisać. Ehh
Ania, dzień przerwy- współczuję.
Dla pocieszenia dodam, że moje koleżanki z pokoju w końcu urodziły.Jedna po teście oksy plus dwóch kroplówkach, druga po cewniku i 3 kroplówkach. Wierzę, że u Ciebie też ruszy najpóźniej jutro.
Natt, fajny konkursA jaka nagroda?
Adka, tak mało macie koleżanek?Ja jeszcze też nie urodziłam. Możemy się kolegować ?
Bambi, u mnie też się teraz uspokoiło jak na złość. Ja nie wiem jak można rodzić przez tydzień. Już od 1.04 mam takie skurcze i bóle okropne i dupsko blade. Muszę dalej myśleć jak Mf i nic nie liczyć, to może mnie zaskoczy:)
Robotka1 lubi tę wiadomość
-
CzaryMary wrote:Bo do wszystkiego podchodzisz ze spokojem. Ja przez pierwszy tydzień byłam tak zestrewowana ze jeść nie mogłam. Podziwiam i zazdroszcze
dzięki:) w życiu właśnie staram sie być taką osobą na codzień. i dodam że dokładnie tak samo podchodziłam do pierwszego porodu:) z tym że nie wiedziałam co mnie czeka:P
Haneczka dziękuję
jak to jaka nagroda? dorodny bobasidę poleżeć puki ta koza mała jeszcze śpi:D
a tak tak i zgadzam sięna nieregularnych można urodzić
jestem tego przykładem:)
haneczka, Eweliśka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny