Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAnka1501 wrote:Co mam zrobić
sama go z brzucha nie wyciagne
Dokładnie. Trzymam kciuki Ania. :*
U mnie też już wszyscy wkoło świrują i co chwilę walą lepsze rady. Zrób to, zrób tamto, i jeszcze to i wtedy na pewno wyjdzie.
Kurwaaaaa mać odwalcie się wszyscy se myślę i zajmijcie swoimi Bożenami! Przecież ręki nie wsadzę i nie wytargam go za uszy. Wyjdzie to wyjdzie a jak nie to dostanie eksmisję we wtorek i koniec robienia mamy w balona.Anka1501, haneczka, Bambi85, iwonka1077, KasiaKwiatek, mf, maggie86, PsotkaKotka, sylvia007, Amy_ lubią tę wiadomość
-
To może skoro dziś nikt nie rodzi, to pokażę Wam moją szafę w przedpokoju.
Projekt mój, gałki i uchwyty- moje, wykonanie teściu, malował mój mąż
Tadam:)
Anka1501, Rudzia, Bambi85, CzaryMary, Justinka, natt, iwonka1077, Aguś86, Eweliśka, MartaAlvi, Lali, Murraya, Ewelcia, KasiaKwiatek, mf, maggie86, PsotkaKotka, sylvia007, Robotka1, Agga, Amy_, liwi, weronika86 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, wróciłam z ktg i jestem zła, czy wie może któraś czy szyjka z dojrzałej może stać się z powrotem uformowana? A z otwartej zamknięta? Strasznie niemiła lekarka mnie dziś zbadała po tym ktg i orzekła, ze do porodu jeszcze bardzo daleko i postawiła właśnie taką diagnozę. Trzy tygodnie temu na wizycie u mojej lekarki rozwarcie było już na palec i szyjka wybitnie skrócona, wtedy oddzieliła mi ten pęcherz, przecież chyba nie mogłaby tego zrobić bez rozwarcia. Mam dziś jeszcze powtórzyć ktg na IP bo nie podobało się lekarce, że dziecko spało. Sama już nie wiem co myśleć
-
Dziś na swiat przyszła Karolinka o godzinie 8:05 porod sn baardzo ciężki.. W 42 tygodniu waga 3530g 54 dluga 10 punktow.
Juz mi grozila cc no mała sie cofala.. Nacieli mnie w skos szwy rozpuszczalnejestem padnieta cala noc nie spalam, pod koniec porodu juz nie kontaktowalam.. Jest cudowna :* cyca juz ssala 15 min ale mamy problem bo jak sutka zalapie to buzke zaraz wykreca i sutek jej ucieka
Duupaaa bolii(
Rudzia, natt, Bambi85, CzaryMary, haneczka, iwonka1077, Aguś86, Justinka, shimmer_lip, Eweliśka, Angela89, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, Murraya, KasiaKwiatek, Ulka84, mf, maggie86, Ida, PsotkaKotka, sylvia007, Robotka1, Amy_, liwi, liloe, weronika86, lysinka lubią tę wiadomość
-
liwi wrote:Ida, jak nosek tam mocno zatkany i woda morska nie daje rady, to ja bym chyba zachaczyła o pediatrę.
Podobno po 1 miesiącu można już stosować jakieś kropelki ale ja bym się chyba bała tak na własną rękę.
Czekam z niecierpliwością na patent na kąpiel bez wrzasków. Moja ostatnio tak się darła, że aż jej się nosem ulało. Biedna. A taka jest wymęczona po tej kąpieli i takie ma oczka zapłakane, że aż mi się jej myć odechciewa. -
Kooocham jej niebieskie oczy, cała ją kocham
ma sporo wloskow ciemnych
Rudzia, CzaryMary, haneczka, Bambi85, iwonka1077, natt, lena90, Aguś86, Justinka, Eweliśka, Murraya, MartaAlvi, Lali, Ewelcia, KasiaKwiatek, mf, maggie86, sylvia007, Robotka1, Amy_, liwi, liloe, weronika86 lubią tę wiadomość
-
witam wszystkich jaka dzisiaj piekna pogoda trzeba szykować się na spaecer
haneczka, CzaryMary, Eweliśka, Lali, maggie86, Amy_ lubią tę wiadomość
https://www.suwaczki.com/tickers/8p3odqk3g4i8ffll.png[/img]
Aniołek Lipiec 2017[*]
Aniołek czerwiec 2013[*]
Aniołek styczeń 2014 [*] -
lena90 wrote:Dziewczyny, wróciłam z ktg i jestem zła, czy wie może któraś czy szyjka z dojrzałej może stać się z powrotem uformowana? A z otwartej zamknięta? Strasznie niemiła lekarka mnie dziś zbadała po tym ktg i orzekła, ze do porodu jeszcze bardzo daleko i postawiła właśnie taką diagnozę. Trzy tygodnie temu na wizycie u mojej lekarki rozwarcie było już na palec i szyjka wybitnie skrócona, wtedy oddzieliła mi ten pęcherz, przecież chyba nie mogłaby tego zrobić bez rozwarcia. Mam dziś jeszcze powtórzyć ktg na IP bo nie podobało się lekarce, że dziecko spało. Sama już nie wiem co myśleć
Wiem, że rozwarcie może się cofać. Moja koleżanka z sali miała cewnik i poszło rozwarcie do 3cm. Następnego dnia miała już 2 cm, a następnego tylko 1,5cm. Ale nie sądzę, by mogła się zamknąć szyjka...
A nie mogła dzidzi obudzić do tego ktg skoro widziała, że śpi?
Może na IP zmierzą Ci raz jeszcze rozwarcie. Może się babka pomyliła...? -
Lena nie stresuj się wiesz jacy są lekarze ,powtórz te ktg u kogoś innego i już,
Haneczka ładna szafa,a z materiał czyli pewnie drewniana kupowaliscie?jak to wyszło cenowo??lena90, haneczka lubią tę wiadomość