Kwietniówki 2015 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny... Tia... Po wizycie...
Szyjka miękka ale zamknięta, nie podał długości ale obstawiam, że nadal ma ten 1cm. Moje długie spacery, sprzątanie i skurczybyki przepowiadacze niewiele zdziałały.
Muszę się uzbroić w cierpliwość... Obstawiam, że dociągniemy z Mikim do 25.04 najmniej... EhhhWiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:26
shimmer_lip, Agga lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A to macie troszke słodkości...
Mi amore...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/597c93a9971e.jpg
CzaryMary, natt, Rudzia, KasiaKwiatek, Krysti, maggie86, Ida, mf, Murraya, misia83, Justinka, Anka1501, Klaudia90, MartaAlvi, Ewelcia, Aguś86, sylvia007, shimmer_lip, Angela89, Eklerka, Lali, Eweliśka, iwonka1077, Robotka1, Ulka84, weronika86, Marcia28, lysinka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRwie się Mary bo już dosyć ma...
a jak widzę te Wasze Słodkości to mnie skręca
no ale cóż trza poczekać, obym na prawdę nie wjechała na maj... 
Coś rzeczywiście podejrzanie Wery dziś nie widać...
Gosha mniamniuśny
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:33
Gosha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ogarnelam pokoj, zrobilam przemeblowanie po raz kolejny
hihi jutro na 11.00 usg!!! I wlasnie sobie uswiadomilam ze byc moze w ciagu 24 godzin moge zostac mama :o z jednej strony bym chciala ale z drugiej wolalabym jeszcze do piatku poczekac bo byc moze samo sie zacznie..
KRYSTI niezly wielkoludzik z Ignasia
dobrze ze juz wiesz co i jak
u mnie jak wyjdzie ze Sofii ma ponad 4 kilo to tez bedzie cc ale Ona chyba taka duza nie bedzieee.. nie ma po kim
z drugiej strony to juz 42 tydzien wiec wzzystko mozliwe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 kwietnia 2015, 16:41
Krysti, Gosha, Eweliśka, Robotka1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGosha mam to samo tylko z mężem, wyleciał we worek a ja mam wrażenie jakby go już miesiąc nie było, masakra, oprócz karmienia wszystko robił przy małym więc teraz muszę sobie radzić sama,daje rade ale tęsknota jest przytłaczająca a i mały wyczuwa moje nastroje i wtedy jest marudny więc jakoś muszę się trzymać,z kolei jak już do niego dołącze to będę tęskniła znowu za rodzicami, dziadkami, braćmi,ehh
-
nick nieaktualny

ani golonka, śledź czy tatar MARY
juz tęsknie... No nic bede musiała sama Kubuska kapać, nie ma to jednak jak babcia